Beni yorumlamanızı istiyorum.
- BlackShadow
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Beni yorumlamanızı istiyorum.
Herkese merhabalar.
Ciddi ciddi şimdi bütün herkes ciddiliğini toplasın ve ona göre mesaj atsın arkadaşlar.
Telekinezi işlerine başlayalı 1 sene oluyor. Tabi 1 sene içinde büyük aralıklar var.
Herneyse arkadaşlar. Bütün ciddiyetimle ve olgunluğumla soruyorum.
Telekinezi ile alakalı şeyleri nedense çok çabuk başarıyorum. (Kesinlikle hava atma yok)
Yeni başladığım zamanlar 3-4 Gün çalışarak Psi-Ball'ı başardım.
Okuyarak hiç çalışmadan Psi-Wheel'i yaptım
Sadece 5 dakika önce Aura nasıl görülür adlı bir yazıyı okuyarak Aura mı gördüm.
1 Haftada taç çakramı açmıştım ve yarını ve o anda olabilecek bazı şeyleri görebiliyordum.. Şuan olmuyor tabi bu çalışmadığım için çalıştığım zaman yine oluyor.
Yazdıklarımın hiçbiri hava atma,yalan,dikkat çekme gibi şeyler değildir, olgunlukla mesaj atmanızı istiyorum.
Merak etmemim sebebi bazı insanlar çok çalışarak yapıyor bazıları yapamıyor. Ama neden benimkiler bu kadar hızlı cevabını bilmek istiyorum. Ayriyetten bu şeyleri yaptığımı "sanmıyorum" yaptığımı biliyorum ve eminim.
Ciddi ciddi şimdi bütün herkes ciddiliğini toplasın ve ona göre mesaj atsın arkadaşlar.
Telekinezi işlerine başlayalı 1 sene oluyor. Tabi 1 sene içinde büyük aralıklar var.
Herneyse arkadaşlar. Bütün ciddiyetimle ve olgunluğumla soruyorum.
Telekinezi ile alakalı şeyleri nedense çok çabuk başarıyorum. (Kesinlikle hava atma yok)
Yeni başladığım zamanlar 3-4 Gün çalışarak Psi-Ball'ı başardım.
Okuyarak hiç çalışmadan Psi-Wheel'i yaptım
Sadece 5 dakika önce Aura nasıl görülür adlı bir yazıyı okuyarak Aura mı gördüm.
1 Haftada taç çakramı açmıştım ve yarını ve o anda olabilecek bazı şeyleri görebiliyordum.. Şuan olmuyor tabi bu çalışmadığım için çalıştığım zaman yine oluyor.
Yazdıklarımın hiçbiri hava atma,yalan,dikkat çekme gibi şeyler değildir, olgunlukla mesaj atmanızı istiyorum.
Merak etmemim sebebi bazı insanlar çok çalışarak yapıyor bazıları yapamıyor. Ama neden benimkiler bu kadar hızlı cevabını bilmek istiyorum. Ayriyetten bu şeyleri yaptığımı "sanmıyorum" yaptığımı biliyorum ve eminim.
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein
Re: Beni yorumlamanızı istiyorum.
Tebrikler..Arkadaşa madalya verin .. Sen bileceksin onu biz bilemeyiz.Senin yaşantınla odaklanmanla,enerjinle ve inancınla alakalı olan birşey ..
- BlackShadow
Herzaman ki gibi postlarıma bir garezin var galiba? Ben burda nedenini öğrenmek istedim arkadaşlardan yorum almak istedim. Tüm ciddiyetimi ortaya koydum. Hava atmak gibi bir davranışım yok. Nedenini öğrenmemde ise kesinlikle bir yanlışlık yok.
Seni tanımıyorum ki ne garezim olacak.Kimsenin hava attığını söylediği yok,mesajı düzgün okursan ne demek istediğimi anlarsın.Neyse ne halin varsa gör ..
- BlackShadow
Elinden geldiği kadar postlarımdan uzak durmaya çalış. Iyi günler.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ooo aduket hâlâ gündemde bakıyorum da
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Gönderileri karıştırınca anlaşılıyor zaten uchiha böyle.Sert cevap veriyor.BlackShadow yazdı:Elinden geldiği kadar postlarımdan uzak durmaya çalış. Iyi günler.
Soruna gelince.Neye bağlı olduğunu tam laak söylemek mümkün değil.
-