IMAJINASYON !
Telekinezi ye 2 ay once basladim belirli ilerlemeler filan kaydettim amafazla sikmaya basladi yerimde duruyormus gibi hissetmeye basladim bu imajinasyon duru goruye basladim bilincli olarak gozumde gordugum boslugun rengini degistirebiliyorum belirli rengin uzerinde baska renkten sekiller olusturabiliyorum fakat bundan ileriye gidemiyorum yardiminizi bekliyorum.
Ayriyetten yurtta kaliyorum ve etutler cok uzun ders calistiktan sonra filan bolcana vakit kaliyor ama burdaki abiler bayagi sıkı ve katı ders calismassan bayagi sert olabiliyorlar sadece kitabima bakmam gerekiyor ve bende bu zamani imajinasyon filan yaparak gecirmek istiyorum.onerilerinizi bekliyorum nasil bir calisma yapmam gerektigi hakkinda.
IMAJINASYON !
imajinasyon, imgeleme, hayal etme, imajinasyon nedir, imgeleme nedir, imajinasyon nasıl yapılır, imajinasyon hakkında
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: IMAJINASYON !
Dostum selam ,
öncelikle derslerine önem vermeni istiyorum daha sonra ise çalışmalarını yapabilirsin. İmgeleme çalışmaları en basidi bir noktaya sabit bakıp (gözlerin acıyana kadar başlarsın) gözlerini kapadıktan sonra da ordaki nesneleri ne kadar zihninde tutabildiğin bir şey olabilir çok basittir ve günde 10 dakka bu şekil çalışman yeterlidir.
öncelikle derslerine önem vermeni istiyorum daha sonra ise çalışmalarını yapabilirsin. İmgeleme çalışmaları en basidi bir noktaya sabit bakıp (gözlerin acıyana kadar başlarsın) gözlerini kapadıktan sonra da ordaki nesneleri ne kadar zihninde tutabildiğin bir şey olabilir çok basittir ve günde 10 dakka bu şekil çalışman yeterlidir.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Olabildiğince uzaktan bakmaya çalış gözün bozulmasın. Odaklancam diye gözümü bozdum ben aman dikkat edin
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Oncelikle onerileriniz icin tesekkurler fakat ben zaten bu renkleri degistirmeyi siyah cizgileri oynatmayi bu sekilde ogrendim ama bi cismi ne kadar baksamda orada canlandiramiyacak gibi bi his olustu artik icimde sadece bu basit sekilleri painttsn bakar gibi bakiyorum bu durum psi wheeli oynatip dondurememek gibi birsey . Bu arada 3.5 aydir bu konuda calisiyorum
-