Yeniyim (Kapak Çalışması)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeniyim (Kapak Çalışması)
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumuyakın zamanda keşfettim ama pek aktif değil görünüşe bakılırsa.Böyle bir forumun cidden 7/24 aktif olması lazım yararlı olur.Konumuza geçecek olursam bu işlere 2-3 hafta önce merak saldım psi ball yapıyorum atıyorum onlarla da ilgili sorularım elbet var ama bugün kapak çalışmasını denedim anca 30 dakikaya kadar çıkabildim.Bi süre sonra gözlerim kararmaya başladı yada uzaklaşınca etrafında daire şeklinde silüet çıktı falan bunların bi anlamı var mı özel olarak.Merak ettiklerim bunlar teşekkür ederim yakın zamanda cevap alırsam sevinirim
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yeniyim (Kapak Çalışması)
Selam genç hoş geldin.
Öncelikle abartıyla başlama günde 2-10 dakka arası çalış ve derslerini ihmal etme !
daha sonra gördüğün sadece bir yanılsama başka bi şey değil. Gerçekten odaklanarak bi iş yaparsan farkındalığını hissetmeye başlarsın sadece hepsi bu. Ayrıca forumumuz her türlü sorularının cevabını karşılayacak kapasitede ve sürekli online olmasak bile günlük girip kontrol ediyoruz. Çok özel soruların olursa yöneticilere mesaj atabilirsin. iyi forumlar
Öncelikle abartıyla başlama günde 2-10 dakka arası çalış ve derslerini ihmal etme !
daha sonra gördüğün sadece bir yanılsama başka bi şey değil. Gerçekten odaklanarak bi iş yaparsan farkındalığını hissetmeye başlarsın sadece hepsi bu. Ayrıca forumumuz her türlü sorularının cevabını karşılayacak kapasitede ve sürekli online olmasak bile günlük girip kontrol ediyoruz. Çok özel soruların olursa yöneticilere mesaj atabilirsin. iyi forumlar
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-