Merhaba . Birkaç gün önce elektrokineziye merak saldım ve 4 gündür sürekli çalışıyorum . Fakat ben denerken led lambada tek bir titreşim bile olmuyor ve elimde hiçbir elektrik & karıncalanma hissetmiyorum .
Çoğu insan "1 gün çalıştım ampulun parlaklığını düşürebiliyorum " vb. şeyler yazıyor
Merak ediyorum bende mi bir sorun var ? Elimden geleni yapıyorum aslında . Konsantre oluyorum zihnimi boşaltıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum .
Mutluyken denedim , enerjikken denedim , öfkeliyken denedim ama hiçbir şey hissetmiyorum yinede
Sizce bir şey hissetmememin sebebi ne olabilir ?
Elektrokinezi Yapamıyorum [ACİL]
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Castiell
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Elektrokinezi Yapamıyorum [ACİL]
Dostum en başta benimde sorunum buydu yapamıyorum diyip kendimi suçluoyrdum ama benden sana tavsiye eğer yapamıyorsan durmadan devam et eğer yapamıyorum der isen sadece kendini kısıtlarsın.He bu arada başkalarına kulak asma bu işler öyle birgünde olacak şeyler değil ben neredeyse 1aydır çalışıyorum sonuçlarımı yeni yeni almaya başladım
- Mavi Karga
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Zihnini yoran enerjini harcayan düşüncelerimizdir. Düşüncelerinden biraz uzaklaş. Düşüncelerine takılma aksın gitsin su gibi. Bu şekilde daha çabuk ilerleyebilirsin belki.
-
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
bir günde yaptığını söyleyenler uyduruyodur bence
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin
-