Duru görü gibi ama

Ikmav
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Duru görü gibi ama

Okunmamış mesaj gönderen Ikmav »

Bu siteye ilk geldigimde ilgimi en cok element kontrolu ve elektrokinezi cekmisti fakat pek ilerleyemedim ve daha en bastan imajinasyonla ugrastim sıkıldim ve biraktim fakat biraktiktan sonra 2 3 ay sonra filan cok degisik bir yetenegimi fark ettim dusunduklerimin olmasi evet biraz farkli ama artik iyici inandim. Mesela yatip birseyler dusunuyorum atiyiyorum babam gelip bisiler getirde yada ne bileyim derste dusununce hoca disari vikarsa hoca gelmese hepsi oluyor ama bi sartla o dusundugum sirada duru goru aklima gelmiyecek o anlik oylesine yaptigim varsayimlar gercek oluyor birde dusundekten sonra aklima gelirse olmuyor kafam dalginken gordugum birseyden 5 6 sene oncesi gittigimiz bir yer aklima geliyor kardesim le konusurken ardindan o gittigimiz yerden konuyu aciyor yada konu bi sekilde geliyor bazen aksam bi yemek cekiyor canim agzimda tadini hayal ediyorum aksama annem o yemegi yapiyor. Artik o kadar fazla ki eminim bayagi dan beri acasim vardi useniyordum aciyim dedim. Simdi sormak istedigim durugorude tecrubeli arkadaslardan bu yetenegim bi yonlenditme mesaj mi yoksa durugoru mu herikisi olsa da olur bu yetenegimi nasil kontrol ederim yardim ederseniz cok sevinirim