İnsanlar üzerinde ilginç sonuçlar
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 22 Edirne
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
İnsanlar üzerinde ilginç sonuçlar
Selam ben uzun zamandan beri bazı ilginç deneyimler elde ediyorum hayatımda. Mesela yolda giderken sanırım enerji oluşturuyorum ve insanlara direk etki ediyor bu enerji. Mesela içimden bu adamı şimdi alkol almış ve sarhoş edasıyla yürüteyim diyorum bakıyorum ki enerji yolladığım kişi sarhoşmuş gibi yürüyor diyorum bu sarhoş gibi yürürken sanki birşeye vuruyormus gibi yaptırayim birde bakıyorum adam sarhoş edasıyla yürürken yerden havalanmaya çalışan poşet varmış gibi havaya vuruyor ayağını ayakkabısiyla acaba benim bu işler için yeteneğimin olduğunun göstergesimi bu? O kadar çok istemeden enerji yollayıp böyle dışarıdan birisinin inanmayacagi olayları kendime çekiyorum ki delirmek üzereyim..
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: İnsanlar üzerinde ilginç sonuçlar
Bu tarz olaylar kişisel algılama kardeşim ama; %99 yalan. Eğer kanıtlayabiliyorsan konuşalım.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Seni gidi Kilgrave :D
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Oha adam Kilgrave'i hatırlattı ya. :D Valla nostalji oldum şuan. Duygulandım Marvel'in en sevdiğim karakterinden birisiydi. Neyse konuyu dağıtmayalım ama arkadaşın anlattığı olay gerçekten aynen Kilgrave. :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Yarın öbür gün dizideki gibi olur bu adam...Gider bankaları soyar,kadınları köle yapar falan.Hadi taşlayalım :D
-