Re: Lucid Dreaming Tecrübeleriniz, Anılarınız ve Kendi Yöntemleriniz...

Moderatör: ozzzyyy

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Adam Rüyada Ölünce Lucid Yüzünden Öldüğünü Nasıl Anlıyorsunuz ? :)

Kullanıcı avatarı
ErTeM
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ErTeM »

İmzamdada gördüğünüz gibi lucid dreamde ustayım lucid dreamde genellikle ben evimde başlıyorum duvardan geçip dışarı çıkmak istedim yaptım .istediğim zaman insanlar oluyor ama konuşmuyorlar ben duymuştum rüya aleminde olanlarla aynı yere gelebilirsen onu görebilirmişsin ama ben inanmadım nasıl olsa kendi dünyam uçmak istedim filan uçtum uzaya gittim uzaylı oluşturdum ama birşey oluşurken beyaz bir ışık çıkıyor ben öyle olmasını istemiyorum değişir herhalde bugün denicem ama çabuk uyandım rüya bir an bağlantısını kesmiş gibiydi ses duymuştum en eğlenceli lucid dreamim gibiydi. :D ama hep yapamıyorum rem uykusunun olduğu saat 3 gibiymiş saat 3 e alarm kuruyorum kapatıp yatıyorum öyle yapıyorum kendimin keşfettiği bir yetenekti ama rem uykusunda yapmaya başladım...
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
Kullanıcı avatarı
ErTeM
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ErTeM »

onlymerthy yazdı:
ozina yazdı:astrala da çıkamadım lucid de yapamadım hiç tecrübem yok :'(

O kadar eğlenceliki ilk yaptıgında varya sevinçten uçarsın. ki bazıları korkar ama çok eğlanceli :D

Annem beni uyardı ondan gizli yapıyorum, cünkü onla beraber "Ruhlar bölgesi" filmini seyretmiştik. Annem yaparsan öldürürüm seni demişti. gülmekten gözlerim ağrımıstı :D :D
Ruhlar bölgesini izledikten sonra bunlara kafa yormaya başladım :D annemden ve babamdan gizli herzaman :D annem beni uyandırmışı lucid dreamin ortasında farketmeden ona lucid dream yaptığımı söylemiştim bazen kızıyor :D
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Bugün lucid gördüm yeyyyy :D

Şimdi lucid ve katmanlı rüya karışık aslında.
Önce türevlerini daha önce gördüğüm bir rüyayı gördüm.
Servise binmiştim sonra önde oturan indi.Ben öne geççem dedim sonra dışarı çıktım tam kapıyı açıcam adam bastı gaza gitti :D
Bende dedim iyi gitmiyor bu kabusa bağlayacak, en iyisi geri gelsin araba diye telkin verim.
Baktım bir sonuç yok o zaman mekanı deiştirem dedim.
Bi anda her yer beyazladı sonra gözlerimi kapadım her yeri çimen hayal ettim.Gözlerimi açtım, ama ne yazık ki uyanmışım.(sanıyordum)
Sonra yine başka bir rüya oldu o da bitince uyandım.

Helal bana çok yaklaşmışım :D
Kullanıcı avatarı
hhaydut

Okunmamış mesaj gönderen hhaydut »

Ben de rüyaya girerken bilinçli olmayı hiç denemeden başardım.Tekniğim şuydu :
O gün kalkarken sol elime vurdum ve "rüyada mıyım?" dedim ve "hayır" diye yanıtladım.Ve bunu gün içinde aklıma her geldiğinde -en konsantre olduğum anlarda özellikle- yaptım.Amacım bu tepkiyi bilinç altına yerleştirmekti. Ve sonra yattım.Gece rüyaya başlar başlamaz aklıma geldi ve sol elime vurdum"rüyada mıyım" dedim ve rüyada olduğumu anladım.Ve o gece koptum
Bunu yapmamdaki amaç daha önceden de rüyalarımı arada sırada fark etmem ve kontrol etmemdi.Fakat kontrolü ele almak istedim.Artık rüyada olduğumu anında anlayabiliyorum.
Trust me, I am the Doctor

ygtncr05
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen ygtncr05 »

Bana bi kez cocukken oldu. Iki kisi vardi gri renkteydiler beni takip ediyorlardi. 4 veya 5 katli bi otoparka kactim. Hala beni takip etmeye devam ediyorlardi. Sonra bi anda ruyada olduğumu anladim ve cikmak icin intihar etmeye calistim.2. Kattan atladim ama olmedim onlar da pesimden atladilar. Sonra 5. Kattan atladim tam dustum ruya bitti. Tabi bu cocukken oldu bi daha da lucid gormedim.
ygtncr05

Okunmamış mesaj gönderen ygtncr05 »

Bana bi kez cocukken oldu. Iki kisi vardi gri renkteydiler beni takip ediyorlardi. 4 veya 5 katli bi otoparka kactim. Hala beni takip etmeye devam ediyorlardi. Sonra bi anda ruyada olduğumu anladim ve cikmak icin intihar etmeye calistim.2. Kattan atladim ama olmedim onlar da pesimden atladilar. Sonra 5. Kattan atladim tam dustum ruya bitti. Tabi bu cocukken oldu bi daha da lucid gormedim.
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Ben çok yaşıyorum lucid rüyayı bir ara parapsikoloji ile yeni tanışmamdı işte onda lucid gördüğümde güçlerimi lucidde deniyordum yani pyrokinezi vs. yapıyordum ama çok daha gelişmiş halde veya uçuyordum bu sizi çok tatmin ediyor ama bazen rüya içerisinde rüya görüyorum örneğin rüyamda rüya görüyorum ve ikinci rüya kısmındayken "Aaa ben rüyadayım" diyorum ve lucid yapıyorum ama sonra uyanıyorum sanıyorum halbuki 2. rüyadan uyanmışım ve geri ilk rüyaya devam ediyorum yani aynı anda hem lucid hem normal rüya. Bu arada ozzzyyy bir sorum olacaktı da, okuduğum bazı yerlerde lucid rüyadan direk astral seyahate geçiş var diye okudum bunu uçarak yapıyorsunuz çünkü ruhunuz yükseliyor diye yazıyordu ve ben bir kaç lucid rüyamda bunu denedim fakat hiç bir işe yaramadı lucid devam etti ama astral olmadı acaba bu mümkün müdür?
Believe in yourself...
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Ve alırsanız gruba ben de katılmak isterim ^.^
Believe in yourself...
CoolBoy
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen CoolBoy »

Bu nu gorelı 1 hafta oldu. Bi masada oturuyodum ruyamda ruyamda oldugumu anladım onumda 4 - 5 parca kagıt duruyordu aklıma telekinezi geldi ve ellerimi kagıtların yanına koydum sonra bu gercekse kesin ucmaz dedim :D daha sonra bı dusundum ruyadamıyım yoksa dunyadamı farkına varamadım nerde oldugumun ve kagıtlar uctu. :)