Ankarada güven parkta bomba patlamadan önce oradaki avm yi facebook avm diye gördüm (Rüya).
Ve aynı rüyada avmye girdim, arkadşıma rastladım konuştuk ve annesinin babasının yanına gitti ayrıldık falan.
Neyae başka bi olay: Bi gerilim filmi izleyip etkisinde kalmıştım. Ertesi gün kaza yapcam dedim, icime dogdu dedim anneme. Inanmadi, ertesi gun kaza oldu.
Ve bunlar gibi bikac sey daha oldu ama hepsi ayni yilda bile degil. belki de 2 yilda 1 kez falan oluyo. Ama yinede soruyorum bu konuya yatkın miyim yoksa sadece tesduf mu
Yetenegim mi var yoksa tesadüf mü
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yetenegim mi var yoksa tesadüf mü
Neye yatkın olduğunu düşünüyorsun, geleceği önceden görme veya hissetme gibi mi? Şunu üstüne basarak söyleyebilirim arkadaşım, bazı şeyleri hissedebileceğimize bende çok fazla inanıyorum. Ama bunu dile getirerek, yarın böyle olacak demek, kendine telkinler verip ona kendini hazırlamaktır. Bir şeyin gidişatından sonucunda neler olabileceğini hepimiz tahmin edebiliriz. Sarhoş bir adam araba kullanmaya çalışırken onun kaza yapabileceğini az çok biliriz değil mi. Kaza yapmassa problem yoktur ama kaza yaparsa, biz bildik deriz. Çünkü cevapları kendimize göre hazırlarız. Senin yaşadığın olaylarıda dediklerim ile bağdaştırabilirsin. Kanımca bu yetenek değildir.
Minilogue
-