Size Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarsınız?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Size Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarsınız?

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Öncelikle cinlerden korkanlar okumasın!
Benim sorum bize veya ailemize büyü yapıldığını, muska olduğunu vs. nasıl anlarız?
Bizim ailemizin cinler hakkında yaşadığı bir sürü olay var kuzenim 7-8 yaşlarında onları rüyasında görmüş bir kaç defa ardından ilk kötü kabusunu bizim evdeyken görmüş ve bu böyle devam etmiş şimdi 23-24 yaşlarında hem halüsinasyon görüyor hem de cinleri, musallat olayı geçirmiş bildiğim kadarıyla ve kaç defa onları görmüş karşısına çıkmışlar ve kendisi bir hocaya gittiğinde de zaten hoca da bunu anlamış. Benim büyük ablam da bu tür bir sürü olay yaşamış hatta birinde bir olayda kuzenim de buna şahit olmuş. Küçük ablam da yine 7-8 yaşlarında gerçek bir cin görmüş tabi korkusundan gözlerini kapatmış vs. ve o da 1-2 olay daha yaşamış ama en çok büyük ablam ile kuzenim onlarla ilgili olay yaşadı. Ayrıca bende yine 7-8 yaşlarında istemsiz lucid görürken onlar rüyalarıma giriyordu yani cidden giriyorlardı bu mümkün kuzenimden de biliyorum en az 5-7 kere onları rüyamda görmüşümdür ve bazen yatarken yatak sallanıyor gibi hissediyorum yani psikolojik olan bir şey diyeceğim ama benden bağımsız bir şekilde oluyor yani 2 haftada bir veya 3 günde bir bazen 1 ayda bir oluyor ayrıca psikolojik durumuma da bağlı değil mutlu isem de üzgün isem de oluyor kuzenim evinde bir kaç kere muska bulmuş acaba bizde de olabilir mi? Varsa nasıl öğrenebilirim? Ya da bize büyü yapılmış olabilir mi? Eğer hiçbiri değil ise de cinlerden nasıl korunabilirim?
Believe in yourself...

Uchiha Sasuke

Re: Size Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarsınız?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Öncelikle geçmiş olsun.Anlattığına göre hocaya gitmişsiniz o bir şey söylemedi mi ? Her hoca cinlerden anlamaz anlayan birini bulun ilk önce o var mı yok mu muskaydı falan hepsini halleder inşaÂllah.Adıyamanın Menzil köyü var.Ailene sor bilirler.Oraya gitmenizi tavsiye ederim.Orada Abdülbaki Hz.(k.s.a) var.Ona gidip derdinizi anlatırsanız inşaÂllah varsa büyük bir sıkıntı halleder ..
Kullanıcı avatarı
Darknesspromise
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Darknesspromise »

Uchiha Sasuke yazdı:Öncelikle geçmiş olsun.Anlattığına göre hocaya gitmişsiniz o bir şey söylemedi mi ? Her hoca cinlerden anlamaz anlayan birini bulun ilk önce o var mı yok mu muskaydı falan hepsini halleder inşaÂllah.Adıyamanın Menzil köyü var.Ailene sor bilirler.Oraya gitmenizi tavsiye ederim.Orada Abdülbaki Hz.(k.s.a) var.Ona gidip derdinizi anlatırsanız inşaÂllah varsa büyük bir sıkıntı halleder ..
Teşekkür ederim ama giden biz değil kuzenimdi, ve bir sürü hocaya gitmiş ama ona gittiğini sanmıyorum biraz uzak çünkü. Ve çok şükür bizim öyle sorunumuz yok çok nadir yaşıyoruz o kadar bu yüzden hocaya gitmedik sadece evde öyle bir şey varsa nasıl fark edilir onu merak etmiştim o kadar :) Kuzenim evlerinde bir kaç kere muska yakalamış ve bir akrabamızdan şüphelenmiş açıkçası, ve o akrabamız ile bizim de aramız pek iyi değil eğer oysa bize de yapmış olabilir dedim yinede tavsiye için çok teşekkür ederim :)
Believe in yourself...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Namaz kılınan, Kuran okunan evde kötülük olmaz Âllah'ın izniyle ..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Sasuke'nin söylediklerine ekleme yapayım bende,

Cinlerin musallat olması sadece büyü ile ilgili değil ancak büyü yapılan kişiler genelde onlar tarafından çok rahatsız edilirler.
Kişi korkunç rüyalar görüyorsa, başkalarının görmediği görüntüler görüyorsa, baş dönmesi oluyorsa, Allah kelamının olduğu yerlerden uzak duruyor ve ısrar edildiğinde hırçınlaşıyorsa vb. işinin ehli birine danışmak iyi olur.

Bir de pratik olması açısından aşağıdaki uygulamaları deneyebilir.

Resim

Resim

Yalnız mesele ciddi ise herkesin üstesinden gelebileceği bir konu değil fayda görülmüş, tavsiye edilen kişi ve yerlere gitmeniz en iyisidir.
Aramak, güzel bir çabadır.

teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

https://telekinezi.com.tr/post92606.html#p92606 burdak zikre girdiğinizde ne büyü nede birşey kalmaz çok şükür Akrepabimizde biliyor diye bilmekteyim