Ruhsal yönden gelişmek için nerden başlamalıyım

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
tufran
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Ruhsal yönden gelişmek için nerden başlamalıyım

Okunmamış mesaj gönderen tufran »

Selam Değerli Forum Üyeleri...

Ruhsal güçlerimi geliştirmek istiyorum telekinezi, bilinçaltı yönetimi, durugörü, lucid rüya, psi balls vb konulara ilgim var. Bunlarla ilgili bolca okuyorum. Tabi hepsinde uzmanlaşmak imkansız. Sizce nerden başlamalıyım. Reiki veya bioenerji ikisinden birisiyle başlamak istiyorum. Bu konuarda hangi enerji kullanılıyor. Ruhsal ve zihinsel yetenekleri geliştirmek, ruhumu ve zihnimi hazırlamak için hangisi daha iyidir hangisini daha etkin kullanabilirim. Yada sizin bunların dışında tavsiye edeceğiniz başka bir sistem varmı?

Birde bu eskiden street fighter diye bir oyunda ken ve ryu diye iki karekter vardı. Hadouken çekerlerdi sanırım bu ki (chi) enerjisiyle oluyor. Bu enerji reiki veya biyoenerjiyle aynımı.

Bu konularda tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz uzman eğitmenler varmı?

Uchiha Sasuke

Re: Ruhsal yönden gelişmek için nerden başlamalıyım

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Araştırmalarıma göre reiki için uyumlama(el alma) gerekiyor.Kendi kendinize bu reiki de bahsedilen evrenin enerjisini kullanamıyorsunuz.Bu reiki de bir budiste meditasyonda iken bahşedilmiş.O zaman uyumlamaya gerek yok ama kendi kendinize yapabilmeniz içinde onun kadar meditasyon uzmanı olmanız gerekiyormuş.Ayrıca belirtmemde yarar var araştırdıysanız, reiki de budistlerin bazı sembolleri kullanılıyor ki müslüman iseniz imanınızı zedeleyebilir.Ayrıca budistlerin çakra diye sonradan uydurdukları şey aslında tasavvuf da yerleri açıkça belirtilen ruhun manevi organları letaiflerdir.İslam dan kopya çekip din uyduranların bulduğu güya şifa dedikleri reikide kime nasıl psikilojik bir iyileştirme sağlıyabiliyor tartışma konusu tabii ki.
Ben öğrenicem o adam meditasyon sırasında keşfetmiş ben kısa yoldan el alıp her eğitim başına 150-200 tl vericem diyorsanız siz bilirsiniz birçok yerde eğitim seminerleri veriliyor.

Reiki hakkında https://telekinezi.com.tr/member4925.html bu üye her türlü yardımcı olacaktır.

Forumda bioenerji ile ilgilenen yok sanırım ama görürlerse cevap verirler.
Chi bioenerji ile akalı diye biliyorum.Kendi enerjinizi kullanıyorsunuz.Reiki kendi enerjiniz ile değil evren den alınan enerji ile uygulanır.Bu evren de nedense bazılarının tanrı dediği evrene çok benziyor neyse .. :)

Lucid rüya için https://telekinezi.com.tr/member916.html bu üye yardımcı olacaktır.

Reiki hakkında ki yazdıklarım size karşı değil içimde birikmiş bu konu sayesin de içimi dökebildim :) Reiki konusunu çok araştırdım.Palavra olduğunu düşünmesem böyle şeyler söylemem.Reiki ile iyileşmiş kişiler var ama psikolojik belki de.Sonuçta alternatif tedavi.Dediğim gibi siz bilirsiniz yanlış düşünüyor olabilirim.Bu arada insan beyni çok değişik.İsterseniz hepsinde uzmanlaşabilirsiniz yeter ki isteyin..