THETA Teta Beyin Dalgaları (4 Hz- 8Hz) Telkin MP3

Teta beyin dalgaları, teta ses örneği mp3, Tetha dalgası, teta ses frekans örneği, teta dalgası, teta beyin dalgası, teta dalgaları

Moderatör: Admin

Forum kuralları
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telkin MP3 - THETA (4 Hz- 8Hz)

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Uchiha Sasuke yazdı:Abi suni frekans fazlası zarar falan demişsin.İstediğimiz zaman kontrol etmenin bir yolu yok mu.Kendimiz frekans oluşturmanın.Beyin,akıl bizde ama hiç bir şey yapamıyoruz.Tüm organlarımızı kontrol edemiyoruz.Heyecanlandığımız,korktuğumuz zaman kendimizi kontrol edemiyoruz sanki bedenin kontrolünü elimizden almışlar gibi.Bu frekansları da istediğimiz zaman beynimize emrederek yapamaz mıyız ? Ya da bermuda şeytan üçgeni konusunda vücudunu mutasyona uğratıp suyun altına giren adam vardı.Beynimize emrederek,hükmederek bunu yapamaz mıyız ? Ya da nasıl yaparız (:
Ben artık her şeyin beyine hükmetmekten geçtiğine inanıyorum ve ona hükmede bilirsek vücudu en uç noktaya kadar işlevsel bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum.Buna hız,güç hatta uçmak dahil ..
Senin telkin ile alakalı açtığın bir konuda, kaynar suya yakmayacağını telkin ederek acı hissetmeyecek şekilde elimizi kaynar suya sokabileceğimizi söylemiştin.Başka bir konuda da bir suya sevgi sözcükleri söyleyip diğer suya da hakaret edildiğinde kristallerinin farklılaştığını söylemiştin.Peki tüm bunları birleştirince vücudumuza aynı etkiyi yaparsak ne olur ? Ve yine soruyorum nasıl yapabiliriz (:

Elbetteki mümkün, tecrübeli insanların tecrübesiz insanlara göre bazı durumlarda daha az heyecanlanmaları veya acıya daha dayanıklı olmaları bu durumla ilgili.. Buradaki mesele doğal yolla öğrenmek mi yoksa yapay yolla öğrenmek mi? Veya bu öğrenilenler hayatın hangi alanında nasıl kullanılacak?
Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Abi doğal yolla öğrenmekten kastın korktuğumuz da bunun bilincine varıp üstüne gitmek mi yoksa korkmadığımız zaman mı korkumuzun üstüne gitmek mi ? Gerçi bu ikisi de doğal oluyor.Yapay da beyin dalgalarını dinlemek oluyor o zaman.Buna göre doğal yolla öğrenmek.Bence hayatın her anında kullanılabilir.Yaşadığımız süre boyunca birçok duygu değişimi içerisine giriyoruz.Küçükken nasıl bir bardağı kırdığımız da annemizin kızacağını bilip heyecanlanıp,korkuyorsak büyüdüğümüzde bunun küçük bir şey olup korkmamızın gereksiz olduğunu anlıyoruz.Ama şuanda karşılaştığımız olaylarda bunun bilincinde değiliz ve haliyle tecrübesizlikten (: olsa gerek çeşitli duygular yaşıyoruz.Acayip saçma bir cevapla saçma bir şekilde bazı şeylerin cevabını kendim verdim ama sanki sorularımın bazılarını atlamışsın Abi (:
Abi seninle konuşmaya konuşmaya beynim körelmeye başladı sanki.Soruyu yine yanlış anlamışım.Çok uzattım ama genel olarak doğal da olur yapay da ama benim düşündüğüm daha çok vücudumuzla etkileşime girip bir nevi konuşarak olabileceği yönünde ama tam olarak nasıl öğrenilir bilmiyorum.Yapay,doğal pek fark etmez sonuca götürsün yeter.Öğrenilen şeyler başta sağlık alanında olmak üzere her şeyde kullanılabilir ama herkesin öğrenmesi de bir yerde tehlike doğuracak ama kimin öğrenip öğrenemeyeceğine ben karar verecek değilim sonuçta.
Aslında kafamdaki tam olarak bilinçaltıyla iletişime geçip,gerçek benliğimizle konuşmak,yeniden yön vermek.
Çok mu abarttım ? Bu aralar çok dizi izliyorum etkisinden çıkamadım galiba.Ama ne yapayım hayal kurmadan yapamıyorum belki gerçek olur diye .. (:

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.Çünkü bilgi sınırlıyken, hayal gücü tüm dünyayı kapsar.
Hayal gücü güç verir: "Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin ön izlemesi gibidir. Hayal gücü bilgiden daha önemlidir."

Albert Einstein ..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Hayır abartmadın çok güzel ifade ettin. Senin şu an yazdıklarını ve hissettiklerini hipnozla başlayan, başkalarını hipnoz ettikçe onların yaşadıklarını kendim de yaşama arzusu ile otohipnozla devam ettiğim süreçte bende hissetmiştim. Şu an için aradıklarını otohipnozda bulabilirsin. Tam anlamıyla otohipnozu başaramasan da elde edeceklerin aradığın tüm cevapları bulmanda sana yol gösterici olacaktır. Bunu şu cümleden çıkarabilirsin. "Otohipnozu başarabilmek için hem zihnine, hem bilinçaltına hem de bedenine hükmetmen gerekecek" Tabi kendi başına yapmak istersen.. (Kısa bir süreliğine girmiştim umarım doğru anlamış ve doğru anlatabilmişimdir. Takıldıkların olursa yaz. Mutlaka bakarım, İnşallah.)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Anladım Abi başka sorum kalmadı.Zaman ayırdın çok teşekkür ederim.Şimdi ki durak Nurullah Abi oluyor o zaman :)
Âllah razı olsun ..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Cümlemizden Razı olsun inşallah..