Siteye Yeni Üye Oldum Yardımlarınızı Bekliyorum

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ManIn PinkCar
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Siteye Yeni Üye Oldum Yardımlarınızı Bekliyorum

Okunmamış mesaj gönderen ManIn PinkCar »

Merhaba arkadaşlar.Bugün youtube'da gezerken bir aerokinesi videosuna denk geldim.İlk izlediğimde bunun bir kurgu olduğunu düşünüyordum ama yaptığım araştırmalar sonucu gerçek olduğunu öğrendim ve bu foruma ulaştım.Bende Aerokinesi'ye başlamak istiyorum ama eğer onun için beklemen lazım daha kolay şeylerle başlamamı öneriyorsanız lütfen bunu belirtin.Nasıl çalışacağım hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

Not:16 yaşındayım.İnternetten izlediğim aerokinesi yöntemlerini denediğimde elimde hafif bir serinlik hissettim sanki acaba psikolojik midir? yoksa cidden biraz yol almışmıyımdır? (kapalı alandaydım)

Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Re: Siteye Yeni Üye Oldum Yardımlarınızı Bekliyorum

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Kolaydan başla diye psiwheelden başla diyorlar ama aynı zamanda neye inanırsan o olur da diyorlar.
Bence yapmak istediğin şeye çalış
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Psi-wheel ile başlarsan daha uygun olur. Takıldığın yerleri sormaktan çekinme.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Psi wheel şart değil ama yeni başlıyorlar bari kağıdı çevirsinler de hevesleri kaçmasın diye söylüyoruz onuda yapamayan var :D

İlk önce parapsikolojide her şeyin olabileceğine inanan birisi olarak,hevesini kırmak istemem ama izlediğin videoların çoğu(büyük çaplı bir şeyse) sahtedir.Yanlış anlama onlar gibi olamazsın demiyorum ama çabuk bir beklenti içine girme her şey zamanla olur.(Bunu hedeflerini çok büyük tutup gerçekleştiremeyince telekineziyi bırakan biri söylüyor (: )

Neyse çalışma olarak buradan veya google dan araştır hava kontrolünü.Ayrıca enerji kontrolünü geliştirmek için psi wheel de yapabilirsin.Meditasyon yapıp(Meditasyondan kastım gözlerini kapatıp vücudundaki enerjiyi,etraftakileri vs hissetmen.Birde meditasyon diye saçma bir ismi kullanıyoruz.) etraftaki havayı hissedebilirsin.
Ben mesela yol da yürürken rüzgar çıktığın da içimden emir verip rüzgarı kontrol etmeye çalışırdım.Bu bile yapacağın çalışmaların sınırsız,kendi hayal gücüne kalmış bir şey olduğunu gösteriyor.

Kolay gelsin.Takıldığın bir yer olursa buradan sorabilirsin.(Mesaj da atabilirsin ama herkes faydalansın.Özür dilerim çok uzattım Hayırlı akşamlar .. (: )
ManIn PinkCar
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen ManIn PinkCar »

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar psi-wheel'ı deneyeceğim eğer başarabilirsem foruma yazarım.Enerji ile kalın :)

Not:Çok büyük beklentim yok şu süreçte tek istediğim parmaklarımın arasında gezen rüzgarı hissetmek :D