reptilian
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
reptilian
forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat reptilianlar ile ilgili hiç bir yazı vs bir şey bulamadım
bence parapsikolojiye başlamadan önce derin bir araştırma yapıp öyle başlamak gerekli
arkadaşlar siz 3. gözünüzü açınca bile bu uzaylı varlıkları göremeyebilirsiniz bu varlıklara uzayı diyorum ama yerin altında yaşıyolar ve bizim parapsikoloji yapmamızı istemiyorlar.
lütfen bu konu hakkında dikkatli olalım ilerki seviyelerde başınıza dert olabilir!
bence parapsikolojiye başlamadan önce derin bir araştırma yapıp öyle başlamak gerekli
arkadaşlar siz 3. gözünüzü açınca bile bu uzaylı varlıkları göremeyebilirsiniz bu varlıklara uzayı diyorum ama yerin altında yaşıyolar ve bizim parapsikoloji yapmamızı istemiyorlar.
lütfen bu konu hakkında dikkatli olalım ilerki seviyelerde başınıza dert olabilir!
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: reptilian
3. Gozlede gorulmuyorsa varlığından nasıl emin olunuyor ve büyü kısmını bilmem ama telekinezi yapmamizi neden istemiyorlar?
- Darknesspromise
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
avcı yazdı:yerin altında yaşıyolar
Yerin altında yaşıyor demişsiniz, bunlar Agarthalılar mı? Aslında Reptilian ırkıyla ilgili internette bir şeyler görmüştüm daha önce ama araştırmaya zaman bulamadım.
Believe in yourself...
-
Darknesspromise yazdı:avcı yazdı:yerin altında yaşıyolar
Yerin altında yaşıyor demişsiniz, bunlar Agarthalılar mı? Aslında Reptilian ırkıyla ilgili internette bir şeyler görmüştüm daha önce ama araştırmaya zaman bulamadım.
evet yerin altında yaşıyorlar agarthalı değiller zaman zaman yer yüzünede çıkıyorlar
hatta çoğu insan melez replitain insan karışımı ama farkında değiller.
-
kardeşim bu varlıları görebilmemiz için 3. gözümüz açık ve bellirli bir noktada olmamız gerekli mavevi olarak. varlığından şöyle emin oluyoruz hissediyoruz. ve tarih öncesinden kalma kalıntılar yazılar çizimler şekiller ile. neden tk yapmamızı istemiyolar? çünkü onlar bu konuda çok ilerdeler ve biz daha üstün olduğumuz için onları geçmemizi istemiyorlarBudray yazdı:3. Gozlede gorulmuyorsa varlığından nasıl emin olunuyor ve büyü kısmını bilmem ama telekinezi yapmamizi neden istemiyorlar?
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Reptilianlar Dünyada aramızda yaşayan dünya dışı piyon varlıklardır. Çoğu dünyayı yönetir. En ufak hatalarında da öldürülürler bu yüzden piyondurlar. Bu varlıkları görmek için 3.göze falan fistan gerek yoktur. Bunlar zaten kendilerini belli ederler. Dünya dışı yaşam gözlemlerinde bulunmakta öyle kolay değidlir. Bazen tam karşınızdan geçerler ama hızlı oldukları için gözlerimiz algılamaz. Bunun içinde saniyede 100 küsür fotoğraf çekebilen makinalara gerek vardır . Yani arkadaşım Amacın parapsikoloji ile ilgilenmekse reptilianlarla falan bi alakası yok bu konunun.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Ben adamlara korkulacak bir şeyin olmadığını anlatıyorum kafaları rahat olup tk yapsınlar diye uğraşıyorum sen burada milletin kafasına şüphe sokup algı yaratıyorsun kardeşim lütfen yapmayalım böyle şeyler ..Bilgili kişiler yazar ırk var mı yok mu..Ama emin olun millet işi gücü bırakıp sizin kağıt çevirmenize karışmaz ..avcı yazdı:enejini tam olarak kontrol edemiyorsun her yere kontrolsüz şekilde enerji yayıyorsun
kontrölü ele al enerji ile beslenen yaratıklar var dikkatli ol derim :)
-
ya kağıt çevirmekten fazlasını yapıyorsak ?
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
avcı yazdı:ya kağıt çevirmekten fazlasını yapıyorsak ?
burası kimsenin ego kasacağı bi forum değil. Bu yüzden Size yardımcı olan insanlara karşı saygı ve sevgi seviyenizi koruyun.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
BUNLAR PİYONSA ŞAH KİM PEKİ ?TTmF## yazdı:Reptilianlar Dünyada aramızda yaşayan dünya dışı piyon varlıklardır. Çoğu dünyayı yönetir. En ufak hatalarında da öldürülürler bu yüzden piyondurlar. Bu varlıkları görmek için 3.göze falan fistan gerek yoktur. Bunlar zaten kendilerini belli ederler. Dünya dışı yaşam gözlemlerinde bulunmakta öyle kolay değidlir. Bazen tam karşınızdan geçerler ama hızlı oldukları için gözlerimiz algılamaz. Bunun içinde saniyede 100 küsür fotoğraf çekebilen makinalara gerek vardır . Yani arkadaşım Amacın parapsikoloji ile ilgilenmekse reptilianlarla falan bi alakası yok bu konunun.
-