KORKUYORUM
- TheArk
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: KORKUYORUM
Hiç kimse töbe haşa Allah'ın yarattığı varlık kadar birşey yapamaz.Allah korusun o yüzden içiniz rahat olsun
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- YuriEnergy
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Bu mesajini okurken görü gordum robotlar cogaldigi zaman insanlar element kontrolunde gelisecekler cogu toprak elementiyle ugrasicak metalin icerisindeki topragi yonetmeyi ogrenecekler ve bazi insan kesimi cogu psisik olmak uzere robotlara karsi savas baslatacaklar hüküm sadece Allaha aittir Allah sonumuzu hayr etsininflames yazdı:Arkadaşlar belgeseli izlediğimde robotlarla ilgili adamlar bayağı geliştirmiş robotu insanlardan daha uzun yaşıyorlar düzgün programlandıklarında insnalarla AYNI şekilde düşünüyorlar bizden daha dayanıklı ve daha zekiler. ve herkezin teorisine göre 15 yıl sonra biyolojik(normal) insan sayısı robot insanlardan daha az olucak. onlardan tek üstünlüğümüz bizimki gerçek beyin. yani telekinezi demek istediğim telekineziyi biraz daha ciddiye almanız işler ciddileşiyor.
Ve yine aynı belgeselde bir beyin frekansını ayarlayarak mekanik bir şeyi çalıştırtmaya yarayan bir alet vardı. yani elektrokinezi. ve ordaki adam gözü açık yaparken daha az çalıştırdı ama gözü kapalı daha fazla çalıştırdı yani bence telekinezi gözleri kapalı şekilde daha iyi yapılır.
discovery science'da olan belgeselin adı joe rogan ile her şey hakkında.
Dünyadaki beyni eriyen psikolojisi bozulmuş manyak parapsikolog...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
merhaba dostum bayağıdır girmiyodum foruma ve mesajını şimdi gördüm ve o anki halime de bakınca 15 yıl diyerek biraz abartmışım daha uzun süre sonra belki böyle bi şey olabilir ki bence insanoğlu silahlar da edinmeli onlara özel tabi telekinezi gündeme gelir mi insanlarda bilmiyorum :/
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-