merhaba, bana (ve çevreme) tuhaf gelen olayları uzun zamandır belirli aralıklarla yaşıyorum. Ve bu konuda bilgi sahibi değilim. Biraz araştırdıktan sonra karşıma bu forum çıktı bende sizlere sormak istedim:
çok sinirlendiğim anlarda çevremdeki cisimler bazen benim isteğimle bazen de istemim dışı sadece onlara bakarken hareket ediyorlar. Anlatayım: Bir keresinde arkadaşıma çok sinirlenmiştim,masada bir bardak vardı ve bardağa baktım o anki sinirimle düşmesini istedim ama masayla bi temasım yoktu masa uzağımdaydı. kapalı alanda oluyor bu rüzgar filan yok yani, birden bardak düştü arkadaşım da gördü ikimizde şok olduk.
Daha sonra da üç kişi oturuyorduk cafede. Ben yine çok sinirlendim ve yandaki sandalyeye baktım ama bişey istemedim sadece baktım sandalye sinirlendiğim kişinin ayağına düştü yine bi temasım olamayacak uzaklıktaydım. Arkadaşlarımın yüzü kireç gibi oldu:) sen yaptın filan dediler hayır dedim. Sonra iki olay kaldı sadece:) otobüsteydim adamın biri sürekli yanıma geliyodu oturuyoduk işte tacizdi amacı bende korktum adama baktım adam tam iniyordu oturduğu koltuğun alt tarafı çıktı ve adam yere düşer gibi oldu. Yere kapaklancaktı tam son anda bi yere tutundu, hemen indi. Son olayda yine birine kızdım. Aslında hiç sinirli değilim bunlar aralarında ay,yıl olan anılarım. Neyse yine bi cafedeydik baya büyük bi yer 100m2lik bi alan full camla kapatılmıştı. Aralarında silikon var tabi pencere gibi düşünün. sinirlendiğim bi anda sinirlendiğim kişinin yanındaki cama baktım. cam açılıp o kişiye çarptı. Cafenin heryeri cam biraz rüzgar vardı ama başka hiç bir cam açılmadı sadece karşımdaki insanın yanındaki cam. Sadece ben varken olsaydı ciddiye almazdım bunları lakin etrafımda insanlar da varken oluyor ve herkesin dikkatini çekiyor. Farketmelerini istemiyorum ama Sen mi yaptın oluyo ilk cümleleri. Bu yaşadıklarım tesadüf mü telekineziyle ilgili şeyler mi sizce? Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden..
Yaşadıklarımın Telekinezi ile bir ilgisi var mı?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yaşadıklarımın Telekinezi ile bir ilgisi var mı?
En son Admin tarafından 12 Ara, 22:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Yazıları video tagları içerisine almayın, bu yazıların tümünün içeriği olmayan video sayfası gibi görüntülenmesine neden olacaktır.
Sebep: Yazıları video tagları içerisine almayın, bu yazıların tümünün içeriği olmayan video sayfası gibi görüntülenmesine neden olacaktır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yaşadıklarımın Telekinezi ile bir ilgisi var mı?
Nazar adı verilen olayda bir nevi telekinezidir aslında. Bazı insanlarda doğuştan veya yaşadıkları bir travma, geçirdikleri bir kaza veya yaşadıkları bir olaydan sonra sinirsel değişim sonrası bu gibi özellikler bariz bir şekilde ortaya çıkabiliyor. Aşırı isteme, arzulama, kızgınlık, aşırı sevgi gibi iç enerjinin artmasına ve göz gibi belirli bir noktada odaklanması ve serbest bırakılması ile bu gibi olaylar yaşanabiliyor. Çoğu insan bu durumun farkında dahi değildir. "Nazar veya tesadüf" der geçer. Aslında tüm bu olaylar telekinezi adı verilen olayın istem dışı meydana gelmesi ile ilgilidir. Bir şekilde sizde biriken enerjinin gözleriniz aracılığı ile serbest kalması tetiklenmiş olabilir. Bunu geliştirmek, kontrol altına almak veya boşvermek sizin elinizde.
Aramak, güzel bir çabadır.
-