Öngörü Hissi Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
MANSONLIP
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Öngörü Hissi Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Okunmamış mesaj gönderen MANSONLIP »

Telekineziyle daha 2 3 gundur ilgilenmeye basladim bu konuda yardim almak isterim

Ayrica ben cocuklugumdan beri geceleri yataga yattigimda uykuya dalmadan once ertesi gune dair hisler hissediyorum bu hisler sadece pozitif veya negatif diye ayirabulecegim kadar geliyor yuksek negatif his hissettigimde ertesi gun gercekten kotu olaylar oluyor cok pozitif hissettigimde mukemmel haberler aliyorum.Yanilmaksizin hergece oluyor bu ve kotu hissettigimde ertesi gun kotu olay olmamasi icin dua edip pozitiflik kazanmaya calisiyorum ve kotu olayin yasanmasini engelleyebiliyorum.Acaba bu hislerim tesaduf mu yoksa gercekten hissediyor olabilir miyim? Bazen pozitif veya negatiflik haricinde ne olacagini ve kime olacagini da hissedebiliyorum.
En son Admin tarafından 12 Ara, 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Lütfen başlıkları daha hızlı cevap alabilmek için içeriğe uygun hazırlayalım

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Öngörü Hissi Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Tabiki tesadüf değil. Aslında bu herkeste olan bir şeydir ancak hisler dünyasında algı düzeyine herkeste çıkmaz. Ruhi hassasiyetler ve kişinin özellikleri ile de ilgilidir. Duru işiti, Durugörü gibi parapsikoloji terminolojisinde yeri vardır. Konuyla ilgili şu linkte konunun kavranması için farklı bir bakış açısı yakalayabilirsin https://telekinezi.com.tr/yeni-baslayanlar/ ... tml#p80075
Aramak, güzel bir çabadır.