Kaybolan eşya nasıl bulunur? Kaybolan eşyayı bulmak için neler yapılmalı, okunacak dualar
Özelde sorulmuştu ama bu konuyla ilgili soran çok olduğu ve bizzat yaşadığım tecrübeler olduğu için buraya da yazmak istedim. Daha önce forum alanında bir kaç mesajda da yazmıştım umarım tekrar etmem.
Kaybolan ve nerede olduğu bilinmeyen bir eşyayı bulmanın iki yolu var.
Sırtüstü uzanın, nefes egzersizi yaparak kendinizi gevşetin.
1- Bağ kurmak. Uyumadan önce veya sırf bu iş için yatmadan önce kaybettiğiniz eşyayı düşünün. En son gördüğünüz ana gidin ve sonrasını hatırlamaya çalışın. Uykuya daldığınızda kaybolan eşyanızın nerede olduğunu göreceğinizi kendinize telkin edin.
Bu faaliyet kaybolan eşya ile telepatik bir iletişim kurmanıza neden olacaktır ve zihniniz gerçekten durgunsa nerede olduğunu uykuya daldığınızda veya transa geçtiğinizde görebilirsiniz.
2- Dua. Çok defalar okunan dualarla kaybolan eşyaların bulunduğuna şahit oldum. Ben bizzat kendim okuyarak bulmadım veya hatırlamıyorum ancak özellikle Annem okuduğunda şaşılacak şekilde kaybolan eşyalarımı hiç alakası olmayan yerlerde bulduğumu hatırlıyorum. Yakınlarımdan da aynı şekilde bulanlar çok oldu. Niyet frekans meselesi. Dua işlemi hızlandırıyor.
Kimlerin ne okuduğunu şu an için hatırlamıyorum ancak nette en çok geçen duaları aşağıya ekliyorum.
1. Dua okunuşu:
Rabbena inneke camiun nasi li yevmin la raybe fih
Türkçe Anlamı: Ey Rabbimiz ! Muhakkak sen insanları geleceğinden şüphe olmayan bir günde toplayacaksın .
2. Dua
Allahümme rabbe'd-dalleti ve hadiye'd-dalleti, rudde aleyye dalletî bi kudretike ve sultanike. Fe in-neha min fadlike ve ataike.
Türkçe Anlamı: Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir.
Hangi duayı isterseniz 3 kez veya tekli sayılarda (5-7-9-11) okuyun. Allah bulmayı murat etmişse yapılanlar vesiledir.
Güncelleme
Kaybolan eşyayı bulmak için linkine bakabilirsiniz.
Kaybolan eşya nasıl bulunur?
Kaybolan eşyayı bulmak için neler yapılmalı, okunacak dualar
Moderatör: Sai
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kaybolan eşya nasıl bulunur?
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Kaybolan eşya nasıl bulunur?
Ben sormuştum. Deneyeceğim sonuçlarını yazarım.
-