Meditasyon Yaptıkdan sonra gözlerimi açtıgımda etrafı mavi görmeye başlıyorum [etraftaki şeyler gözüküyor sanki onların üstünü şeffaf bir açık mavi tabaka kaplamıs gibi oluyor] bu isle ugrasan arkadaslarımda vardı onlarada sordum onlarda böyle şeyler olmamıs birşeyi yanlısmı yapıyorum ?
yardımcı olursanız sevinirim.
Meditasyon sonrası görülen mavi renk
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Meditasyon sonrası görülen mavi renk
En son Admin tarafından 25 Mar, 01:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık içeriğe uyun hale getirilerek ilgili bölüme taşındı.
Sebep: Başlık içeriğe uyun hale getirilerek ilgili bölüme taşındı.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Meditasyon
Mavi görmekten kasıt herşeyin tam bir mavi olması mı? Bu durum her defasında aynı mı?
Meditasyonu nasıl yaptığını yazmadığın için doğru ve yanlış yapıldığı ile ilgili bir değerlendirme de bulunmak doğru olmaz. Ancak Ruhsal çalışmalarda sonuç herkeste aynı olmayacaktır. Herkesin ruhsal hassasiyeti ve tepkileri farklı olur bu gayet doğaldır. (Eğer gerçekten anormal bir durum yoksa) Transa girildiğinde algılarda değişimler olabilir (Derinleşme esnasındaki farklı renkler ve ışık patlamalarına dayanarak yazıyorum) sonrasında da etkileri farklı olabilir. Görmüş olduğun eterik aura alanından kaynaklanmış olabilir. Mavi genelde ilk görülen renkler arasında yer alıyor.
Aura çalışması yapmayı dene eğer çok kolay bir şekilde görebilirsen bu özelliğin açığa çıkıyor olabilir.
Meditasyonu nasıl yaptığını yazmadığın için doğru ve yanlış yapıldığı ile ilgili bir değerlendirme de bulunmak doğru olmaz. Ancak Ruhsal çalışmalarda sonuç herkeste aynı olmayacaktır. Herkesin ruhsal hassasiyeti ve tepkileri farklı olur bu gayet doğaldır. (Eğer gerçekten anormal bir durum yoksa) Transa girildiğinde algılarda değişimler olabilir (Derinleşme esnasındaki farklı renkler ve ışık patlamalarına dayanarak yazıyorum) sonrasında da etkileri farklı olabilir. Görmüş olduğun eterik aura alanından kaynaklanmış olabilir. Mavi genelde ilk görülen renkler arasında yer alıyor.
Aura çalışması yapmayı dene eğer çok kolay bir şekilde görebilirsen bu özelliğin açığa çıkıyor olabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
Re: Meditasyon sonrası görülen mavi renk
Herşey Tam Mavi Degil Sadece Şeffaf Saydam Bir Şekilde Bütün Görebilecegim Herşeyin Mavi Olması Her Meditasyon Yaptıgımda Oluyor
Nekadar Çok Uzun Süre Meditasyon Yaparsamda Etkisi Okadar Uzun Sürüyor
Nekadar Çok Uzun Süre Meditasyon Yaparsamda Etkisi Okadar Uzun Sürüyor
-
Aura Çalışması Hakkında Bu Sitede Yazı Varmı Varsa Atabilirmisiniz ?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Cinsiyetiniz: Erkek
app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch= Linkinde iste içerisindeki aura ile ilgili tüm konulara ulaşabilirsin.
Aramak, güzel bir çabadır.
-