LUCİD DREAM YARDIM
Moderatör: ozzzyyy
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
LUCİD DREAM YARDIM
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak uyku sorunları olan biriyim ve sabah ezanından sonra uyuyabiliyorum genellikle ve o yüzden uykum geldiğin de hiç kaçırmadan direkt yatağa koşarım neyse lucid dream bende cok fazla oluyor ama kötü rüyalar oldugu icin cok kısa tutabiliyorum ve kendimi zorlayarak uyanmak istiyorum neyse yaklaşık bir ay önce çok pis sinirlendim ve kendimi motive ettim dedim ne olursa olsun korkmayacağım ve uzun sürecek tabi her gün olmadığından olacağı günü bekledim ve yine her zamanki gibi kafamı yastığa koyar koymaz bir arkadaşımla birlikte alışveriş merkezine girdik arkadaşım sürekli konusuyor bana bişi anlatıyor ve güvenliği geçip alısveris merkesinin icine doğru yürüyoruz çok ilerden elektirik çarpma sesi geliyor kısık bir tonda daha sonra git gide yükseldi bu ses ve kendime verdiğim söz aklıma geldi dayandım daha sonra ise avm deki kadınlar bağırmaya çalıştı zzz zzz zzz diye sanki iki mıknatısın birbirine sürtmesi gibi olan bir ses o kadar yükseldiki en son uyandım ve uyandıgımda sanki hafif bir duman vardı gibi geldi herkes ordan oraya ucuyorum öyle yapıyorum böyle yapıyorum diyor ben de neden böyle rüyalar oluyor anlamıyorum rahatsız ettiğim icin üzgünüm konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim teşekkürler
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: LUCİD DREAM YARDIM
Bu rahatsızlığından şikayet etme fırsata çevirmeye çalış astral seyahat yapmak istiyorsan üstelik bu büyük bir mucize eskiden uykumu alarak çok erken kalkmamdan şikayetçiydim fakat şimdi keşke yine olsa diyorum. Diğer insanlardan farklı bir şey yaşıyorsan bunu sorun olarak değil fırsat olarak görmelisin. Kimseyi rahatsız etmiyorsun soru sormak güzeldir. Millete takılma onlar uydurur durur uydurmasalar bile onlara değil kendine odaklan kendi yaptıklarına kendi yapabileceklerine. Yöneticimiz veya ozzzyyy cevrim içi olduklarında sana cevap vereceklerdir.
-