Odaklanma Sorunum !

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
EgeK
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Odaklanma Sorunum !

Okunmamış mesaj gönderen EgeK »

Merhaba dostlar bildiğiniz üzere telekinezi yaparken,aeorkinezi yaparken, pyrokinezi yaparken beynimizle çok odaklanmamız ve konsantre olmamız gerekiyor Ben biraz konsantre olarak psi ball felan yapabiliyorum ama odaklandığımı bir türlü hissedemiyorum.Yani mantıken daha büyük işler başarabilmek için daha fazla odaklanmam gerek ama ben kendimi yetersiz buluyorum bu duyguyu nasıl yenicem odaklandığımı nasıl hissedicem psi topunu vs.
Akıl bir paraşüt gibidir açıldığında iş görür

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Odaklanma Sorunum !

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Meditasyon yap önceki iletin de yazdığım şeyleri yaparsan zaten kısmen gelişir. Ama yinede buraya da ek şeyler yazayım. Yine küçük küçük alıştırmalarla başla mesela odaklanmak aklına geldiğinde neyle ilgeniyorsan bırak ve sadece odada herhangi bir nesneye aniden bak ve o nesneden başka bir şey yapma, boş boş ona bak ondan başka düşünceler yer almasın beynin de bunun için de beynini zorlama. Çünkü diğer düşüncelerini silmeye çalıştıkça yeni düşünceler doğacak ve başarısız olacaksın. İşin özü aniden bir yere mal mal bakmak yani gerçekten de işe yarıyor. Ne dediğimi anlarsın umarım. Çünkü bazı bilgiler tecrübe edindikce anlaşılıyor.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Odaklanma Sorunum !

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Şu linkleri okursan nasıl bir frekansta olman gerektiğini anlayabilirsin. Telkinler, istekler, imajinasyon tümü beynin belli bir frekansta olmasını gerektirir.

https://www.parapsikoloji.net/nasil-transa-gecilir/
https://www.parapsikoloji.net/derin-tran ... yararlari/
Aramak, güzel bir çabadır.