Psi Ball attıktan sonra içim yanıyor

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
EgeK
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Psi Ball attıktan sonra içim yanıyor

Okunmamış mesaj gönderen EgeK »

Merhaba dostlar konuyu forumda araştırdım ama bulamadım heralde tek bana oluyor bu durum size de oluyorsa cevaplayıp belirtebilirsiniz

Enerjiyi güzel bir şekilde çakralardan alıyorum vs. Enerjiyi toplayıp psi ballı'mı oluşturuyorum ve fırlatıyorum (kağıt ile çalışıyorum) ardından kağıt ne kadar güçlü düşerse içimde aniden bir şey böyle nasıl desem alev alıyor birden elektrik çarpıyor gibi bütün gövdem sanki aniden yanıp 2-3 sn sonra gidiyor bunu kendi yararıma nasıl yaparım yani nasıl kullanabilirm
Akıl bir paraşüt gibidir açıldığında iş görür

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Psi Ball attıktan sonra içim yanıyor

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Telekinezi çalışmalarında da bu olur. Enerjinin yoğun olarak kullanıldığı alanlarda ısınma, yanma, karıncalanma olabilir.
Normalde bu tür enerji akışlarına alışık olmayan beden için normal bir durumdur. Bakır bir telden normalde 1,5 volt geçerken ısınma olmayabilir ancak aynı telden 12 volt geçirilince o teldeki ısı normal karşılanır.

Eğer rahatsızlık ciddi boyutlarda meydana gelir, geçmeyen ağrı ve sızılar oluşursa çalışmaya ara verip doktora görünmek en iyisidir. Olası bir rahatsızlık tetiklenmiş olabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
EgeK
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Re: Psi Ball attıktan sonra içim yanıyor

Okunmamış mesaj gönderen EgeK »

bir gün avm'ye kitap almaya gitmiştim ardından yürüyen merdivenlerden iniyordum birden bire yürürken kalp çakrası ve pleksus çakranın olduğu yerlere elektrik verilmiş gibi oldu karıncalaşmalar oldu ve ısındı keşke o zamanlar kineziyi bilseydim de bir şeyler yapardım belki çünkü acayip fazla hissetmiştim
Akıl bir paraşüt gibidir açıldığında iş görür