Yenilenmek isterken ilk sorunumla karşılaştım?
Moderatör: Sai
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yenilenmek isterken ilk sorunumla karşılaştım?
Herkese merhaba,
Bugün hayatım daki bahaneleri kaldırmak istedim. Bir şeylerle uğraşıyorsam uğraşmışın sonucunda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Kendime gelmek için ılık duş aldım ve derse başladım. Dersi dinlerken anlamadım tam dikkatimi veremedim. Kendimi 3. Şahıs gibi hissettim halbuki ben 1. Şahıs olarak "Ben" olarak hayata bakmak istiyorum. Bunu istemeden yapıyorum ve yapmadığım zaman daha iyi sonuçlar elde ediyorum dersi anlarken, transa geçerken, fotoğraf çekinirken. Bunda televizyonun etkisi büyük fakat hiç dizi izlemem arada bir film izlerim veya telefondan anime izlerim. Banyodan çıkınca başım ağrıyordu o zaman başımın ağrısı geçsin diye küçük bir İmajinasyon yaptım ve kısa süreliğine geçti sonra odama geçtim bu kez kendimi hazır hissettim yaptım olmadı hazır hissettiğim zamanlar kendimi 3. Şahıs olarak görüyorum. Bu durum ego olarak tabirlendiriliyor sanırım. Gözüm yükseklerde değil veya hava atan birisi değilim ve bu durumda olmakta beni üzüyor belki de en kötü yanım budur. Kendimi serbest bırakıp rahatlamaya çalışsam bile istemeden oluyor. Bana İslami yollar daha iyi geliyor bununla ilgili çalışmalar var mıdır? Varsa bile normal olarak da yardım istiyorum.
Bugün hayatım daki bahaneleri kaldırmak istedim. Bir şeylerle uğraşıyorsam uğraşmışın sonucunda ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Kendime gelmek için ılık duş aldım ve derse başladım. Dersi dinlerken anlamadım tam dikkatimi veremedim. Kendimi 3. Şahıs gibi hissettim halbuki ben 1. Şahıs olarak "Ben" olarak hayata bakmak istiyorum. Bunu istemeden yapıyorum ve yapmadığım zaman daha iyi sonuçlar elde ediyorum dersi anlarken, transa geçerken, fotoğraf çekinirken. Bunda televizyonun etkisi büyük fakat hiç dizi izlemem arada bir film izlerim veya telefondan anime izlerim. Banyodan çıkınca başım ağrıyordu o zaman başımın ağrısı geçsin diye küçük bir İmajinasyon yaptım ve kısa süreliğine geçti sonra odama geçtim bu kez kendimi hazır hissettim yaptım olmadı hazır hissettiğim zamanlar kendimi 3. Şahıs olarak görüyorum. Bu durum ego olarak tabirlendiriliyor sanırım. Gözüm yükseklerde değil veya hava atan birisi değilim ve bu durumda olmakta beni üzüyor belki de en kötü yanım budur. Kendimi serbest bırakıp rahatlamaya çalışsam bile istemeden oluyor. Bana İslami yollar daha iyi geliyor bununla ilgili çalışmalar var mıdır? Varsa bile normal olarak da yardım istiyorum.
- sebep
- Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Yenilenmek isterken ilk sorunumla karşılaştım?
3. Şahıs gibi hissetmeyi açarsan iyi olur empati kırmakta zorlandım
- Budray
Kendim gibi değil de başkası gibi görmek gibi diyeyim. Çok taksit taksit yazdım.
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Uzun zaman önce bende aynı şeyle karşılaşmıştım bir şey üstünde aşırı fazla düşündüğümde veya hiç düşünmeden 10 20 dakika boyunca oturduğumda
sanki başka birinin vücudunda onu izlermiş gibi hissettim (arada kendi vücudumu tepeden izlermiş gibi de oluyor) 1 2 ay öncesinde ise fazla düşünmeyi ve boş düşünmeden vakit geçirmeyi bıraktım bir daha ise o şekilde hissetmedim (güzel bir his) (1. olduğunda ders çalışma hakkında fazla düşünmüş olabilirsin 2. olduğunda hiç düşünmeden olduğunu var sayıyorum)
sanki başka birinin vücudunda onu izlermiş gibi hissettim (arada kendi vücudumu tepeden izlermiş gibi de oluyor) 1 2 ay öncesinde ise fazla düşünmeyi ve boş düşünmeden vakit geçirmeyi bıraktım bir daha ise o şekilde hissetmedim (güzel bir his) (1. olduğunda ders çalışma hakkında fazla düşünmüş olabilirsin 2. olduğunda hiç düşünmeden olduğunu var sayıyorum)
- sebep
ergenlikle birlikte başlayan sıkıntılı durum. Eğer kendine değerlerin normların yoksa başkalarını memnun etmek için yaşıyorsan kendin olmaktan çıkarsın. Zorla yaptığın işlerde karşına çıkabilir. Kendini değilde başkalarını mutlu etmek istediğinde ortaya çıkabilir. Zamanla geçer hayat kalten düşerse terapi alarak süreci hızlandırabilirsiniz.
- Budray
Teşekkür ederim, haklısın ek olarak hayran olduğum kişileri kendi yerime koyardım o anı ben yapmış gibi canlandırırdım kafamda artık onları izleyip normal bir insanın başarısını izliyormuş gibi baktım.
- Budray
Başkalarını mutlu etmek gibi durumum yok hatta biraz bencilimdir. Ama çok hayal kurdum demekki teşekkür ederim yanıtın için.sebep yazdı: ↑01 Tem, 09:21 ergenlikle birlikte başlayan sıkıntılı durum. Eğer kendine değerlerin normların yoksa başkalarını memnun etmek için yaşıyorsan kendin olmaktan çıkarsın. Zorla yaptığın işlerde karşına çıkabilir. Kendini değilde başkalarını mutlu etmek istediğinde ortaya çıkabilir. Zamanla geçer hayat kalten düşerse terapi alarak süreci hızlandırabilirsiniz.
- sebep
önemli değil fazla büyütme bu gibi durumları zamana bırak yapman gerekenlere odaklan. Bu dünyada bir tane sen var ona bu hayatı zehir etmene gerek yok.
- Budray
Çok düşünmemek anahtar kelime gerçekten işe yarıyor fotoğraf cekinirken ders çalışırken uyguladım ve başarılı oldum. Akışına bıraktım. Telekinezi gibi konularda da bu yöntemi uygulayacağım artık çünkü benim en başarılı olduğum konu enerji yönlendirme istediğim anda yapabiliyorum ve istediğim anda yaparken hiç düşünmeden yapıyorum. Mantığımla çok hareket ediyorum arkadaşlarımda şikayetçi bundan. İyi ki bu sitedeyim çünkü yaşıtlarıma göre daha çok şeyler öğrendiğini hissediyorum aydınlanmış gibi hissediyorum hep, farkındalık duygusu çok güzel ve eksiklerini öğreniyor insan. Sana tekrardan teşekkür ediyorum.Jedi yazdı: ↑01 Tem, 07:59 Uzun zaman önce bende aynı şeyle karşılaşmıştım bir şey üstünde aşırı fazla düşündüğümde veya hiç düşünmeden 10 20 dakika boyunca oturduğumda