Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Telepati Yeteneği, Bilinmeyene ve Metafiziğe Karşı İlgi Jüpiter 8. Evde
Doğum haritasında Jüpiter 8. Evde bulunuyorsa (Akrep burcunun doğal evi)
* Telepati yeteneği ile birlikte telepatiyi güçlü bir etki ile alır. Bu etki Telepati yeteneği olan diğer etki alanlarına göre daha güçlü olabilir.
* Madde ötesi bilinmeyenlere karşı merakı vardır. Bu merak herşeyin görünen alemden ibaret olmadığına dair sezişleri ile ilgilidir. Onun asıl öğrenmek istediği madde ötesi alemdir.
* Bilinmeyene karşı merakı ve öğrenme hevesi onu Metafizik ve Parapsikoloji ile ilgilenmeye iter.
* Tüm bu etkilere Dini, Felfesi ve Gizemli olan herşeye karşı derin ilgisi eklenir.
İnternette bir kızla tanıştım. Benden fotoğrafımı istedi gönderdim sonra birkaç gün geçti başımda alın kısmı ve ensede ağrılar olmaya başladı. Sürekli onu düşünmeye başladım beni kendine çekiyor.
Yardımcı olabilirmisiniz