Telekinezi Günah mıdır
- EgeK
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Telekinezi Günah mıdır
Merhabalar Şu zamanlarda içimi tırmalayan bir durum var.
Dinimi çok seviyorum İmanım çok büyük Müslümanım. Ve haram işlemekten korkuyorum bu yüzden bu soruyu soruyorum arkadaşlar parapsikoloji telekinezi ve bu alan lucid rüya olsun astral seyahat olsun İnsanlar sayesinde günah olduğunu düşünmeye başladım ama inancım sonsuz ve telekineziyi yapabiliyorum ne kadar acemi de olsam kendimi büyük görmüyorum yanlış anlamayın .Ama işte çok sıkıntılı hissediyorum . Acaba Haram mı Günah mı Lütfen bilgisine güvenen insanlar cevap versin ki Parapsikolojiyi bırakmıyım .Yani bırakamam su içmek gibi bir şey oldu bende
Dinimi çok seviyorum İmanım çok büyük Müslümanım. Ve haram işlemekten korkuyorum bu yüzden bu soruyu soruyorum arkadaşlar parapsikoloji telekinezi ve bu alan lucid rüya olsun astral seyahat olsun İnsanlar sayesinde günah olduğunu düşünmeye başladım ama inancım sonsuz ve telekineziyi yapabiliyorum ne kadar acemi de olsam kendimi büyük görmüyorum yanlış anlamayın .Ama işte çok sıkıntılı hissediyorum . Acaba Haram mı Günah mı Lütfen bilgisine güvenen insanlar cevap versin ki Parapsikolojiyi bırakmıyım .Yani bırakamam su içmek gibi bir şey oldu bende
Akıl bir paraşüt gibidir açıldığında iş görür
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Telekinezi Günah mıdır
Bu işlerle ne yapacağına da bağlı.Bu sitede imanlı kişiler var ve onlarda yapıyorlar. Şu aralar irade eksikliğim var yöneticimiz Esmayla ilgili bir çalışma önerdi ve uyguluyorum. Allah'ın izniylr bu işe başladım, dua ettim ve Allah dualarımı kabul edip başarılı sonuçlar elde edebildim.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Daha konuya cevap verilmiş çok sayıda sayfa var.
app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch=
Kısaca: Bir ilim öğrenip kendini tanımak, ilmin kaynağını tanımak için yapılırsa günah olmaz tabi ki. 3. Gözde olduğu gibi neyi neden ne için ve hangi amaçla yapacağına bağlı.
Ama Herşeyin kaynağını unutup egoyu tatmin etmek, güç gösterisi yapıp "bunu ben yaptım, ben yapıyorum, ben güçlüyüm" demek için olacaksa o konu farklıdır.
app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch=
Kısaca: Bir ilim öğrenip kendini tanımak, ilmin kaynağını tanımak için yapılırsa günah olmaz tabi ki. 3. Gözde olduğu gibi neyi neden ne için ve hangi amaçla yapacağına bağlı.
Ama Herşeyin kaynağını unutup egoyu tatmin etmek, güç gösterisi yapıp "bunu ben yaptım, ben yapıyorum, ben güçlüyüm" demek için olacaksa o konu farklıdır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Belki de çok basit ve bilinir bir açıklama olacak ama bu örneği vermek istiyorum. Doktorun elindeki neşter gibi kullan. O zaman faydalı ve yararlı işler yapabilirsin. Sence bu durumda günah mı olur yoksa fayda sağlayacağın için sevep mı olur ? 

Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bence başkalarına zarar verilmeyen bir şey eğer Kuran'da yazmıyorsa günah değildir(baştaki bence kelimesine dikkat lütfen) sonuçta Kuran'da açıkça bir şekilde telekinezi günahtır veya ona benzer bir ifade verilmemişse yaptığın eylem başkalarını rahatsız etmiyor veya zarar vermiyorsa günah olmayacağı kanısındayım gönül rahatlığı ile yap ^^
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İyi niyetle yapılan büyüler de var ak büyü deniliyor. Fakat en büyük günahlardan.inflames yazdı: ↑31 Ağu, 01:53 bence başkalarına zarar verilmeyen bir şey eğer Kuran'da yazmıyorsa günah değildir(baştaki bence kelimesine dikkat lütfen) sonuçta Kuran'da açıkça bir şekilde telekinezi günahtır veya ona benzer bir ifade verilmemişse yaptığın eylem başkalarını rahatsız etmiyor veya zarar vermiyorsa günah olmayacağı kanısındayım gönül rahatlığı ile yap ^^
(Çok sayıda yazı var zaten hala günahtır günah değildir diye tartışmak istemiyorum.)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ayrıntılı sorgulamak isteyenler için. Telepati, telekinezi, astral seyahat yapmak, öngörülerde bulunmak günah mı? https://www.parapsikoloji.net/ruhsal-ye ... ah-mi/amp/
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
-