Telekinezi Nedir ? (Video)

Telekinezi Nedir? telekinezi nedir video anlatım

Uchiha Sasuke

Telekinezi Nedir ? (Video)

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Döndük yine en başa. Bu sefer gerçekten en baştan sistematik bir şekilde gideceğiz. En azından neler yaptığımızı görüp eksiğimize göre gerekenleri yaparız.
Bu arkadaş yeni atmış videoyu ama faydalı olacağını düşünüyorum.
Kamera karşısında çok gerilmiş, eli ayağı titremiş anlaşılan pek becerememiş bu işi ama siz ne düşünüyorsunuz ? Nasıl olmuş video(M) :lol:

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi Nedir ? (Video)

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Kasılmışsın sesine yansımış sende belirttin zaten.
Bu daha çok ders videosu gibi olmuş ben izlerken sıkılmadım çünkü irtibat halindeyiz bayadır ama başka birisi için sıkıcı gelebilir. Kanıtlayarak gidersen inanma oranları daha da artar. Sezin Karameşe adlı YouTube kanalı var. Orda oda böyle anlatıyor sanırım ama izlenmeleri hayli yüksek.
Bu video ile ilgili kısmıydı. İçeriğe gelirsek enerjide var onuda gayet iyi hissediyorum cisimleri uzaktan kontrol ederken veya bir yere odaklandığımda.
Emin olarak konuş çünkü videoda da tekrar sordun kendine eminim yeniden düşündün :)
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 26 Eki, 15:34 Kasılmışsın sesine yansımış sende belirttin zaten.
Bu daha çok ders videosu gibi olmuş ben izlerken sıkılmadım çünkü irtibat halindeyiz bayadır ama başka birisi için sıkıcı gelebilir. Kanıtlayarak gidersen inanma oranları daha da artar. Sezin Karameşe adlı YouTube kanalı var. Orda oda böyle anlatıyor sanırım ama izlenmeleri hayli yüksek.
Bu video ile ilgili kısmıydı. İçeriğe gelirsek enerjide var onuda gayet iyi hissediyorum cisimleri uzaktan kontrol ederken veya bir yere odaklandığımda.
Emin olarak konuş çünkü videoda da tekrar sordun kendine eminim yeniden düşündün :)
Enerjinin de ne olduğunu, nasıl üretildiğini, nerelerde depolandığını tam olarak bilmiyoruz ki.. Bende emin değilim ama aklıma gelen fikirleri söyledim. Kanıtlayacak birşey de yok ki ortada. Ayrıca nasıl ders videosu gibi olmuş ? Bana tüm fikirlerini söyle eleştiriye ihtiyacım var..

Yahu bundan önce telekinezi bilgilendirme diye video çektim 24-25 saniye ama 1 aya anca çektim. Ölüp ölüp diriliyorum kamera karşısına geçince :lol:
O kadın canım, beni kim izler. Zaten evdeyim diye yeni şekil deniyorum saç bıyık falan. Brad pitt değiliz işte ne yapacaksın. (:

Birde şöyle bir sıkıntı var. Ben doğaçlama konuşmuyorum, konuşamıyorum. Anlatacaklarımı yazıyorum. Bir cümleyi ezberleyip söylüyorum sonra diğer cümleye bakıp ezberliyorum tekrar söylüyorum. O yüzden kesik kesik oluyor.. Acayip vasat oldu ama bakalım ne olacak.. Rezil oldum :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 26 Eki, 16:10
Budray yazdı: 26 Eki, 15:34 Kasılmışsın sesine yansımış sende belirttin zaten.
Enerjinin de ne olduğunu, nasıl üretildiğini, nerelerde depolandığını tam olarak bilmiyoruz ki.. Bende emin değilim ama aklıma gelen fikirleri söyledim. Kanıtlayacak birşey de yok ki ortada. Ayrıca nasıl ders videosu gibi olmuş ? Bana tüm fikirlerini söyle eleştiriye ihtiyacım var..

Yahu bundan önce telekinezi bilgilendirme diye video çektim 24-25 saniye ama 1 aya anca çektim. Ölüp ölüp diriliyorum kamera karşısına geçince :lol:
O kadın canım, beni kim izler. Zaten evdeyim diye yeni şekil deniyorum saç bıyık falan. Brad pitt değiliz işte ne yapacaksın. (:

Birde şöyle bir sıkıntı var. Ben doğaçlama konuşmuyorum, konuşamıyorum. Anlatacaklarımı yazıyorum. Bir cümleyi ezberleyip söylüyorum sonra diğer cümleye bakıp ezberliyorum tekrar söylüyorum. O yüzden kesik kesik oluyor.. Acayip vasat oldu ama bakalım ne olacak.. Rezil oldum :lol:
İşte ezber olunca ders gibi oluyor. Tüm fikirlerini söylerim elbet doğrudan ama müsait olunca tekrar izleyip yeniden değerlendiririm. Niye rezil olasın git gide alışacaksın :)
Kullanıcı avatarı
ultra
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen ultra »

Videodaki atlamalar ondan demek. Nacizane fikrim; söyleyeceklerinizi kafanızda iyice kurgulayıp, karşınızda bir arkadaşınız varmış gibi anlatmanız veya gerçekten bir arkadaşınızı da yanınıza alıp (söyleşi programlarında olduğu gibi) konuyu arkadaşınıza anlatırken kamera köşede dursun kaydetsin daha iyi olabilir.
Budray arkadaşımızın tespitine katılıyorum, sadece dimdik durup düz bir konuşmayla fazla mimik göstermeden anlatılınca ders havası vermiş.
Örneğin, "kaşık numarası iki saniyede yapılabilmesi için telekinezide çok ilerlemiş olmak gerekir" ifadesinde ekranı ikiye bölüp veya anlatım penceresini küçültüp o sahneyi de göstermek daha etkileyici olur ve tekrar etmiş olacağım ama yüz mimikleri ve çok aşırı olmayan el-kol hareketleri tedirginliğinizi göstermeyecektir, kamerayı da biraz daha uzağa koyma imkanı varsa haber sunucularının gösterildiği şekilde, bütün ekranı kaplamayıp ekranın ortasında yer almanız görsel açıdan daha iyi olur kanısındayım.
Videonuz başlangıç için bence yeterli, devamında kendi çalışmalarınızı ve aklınıza gelen yeni konuları işlerseniz, bu süreçte kazandığınız deneyimle daha akıcı ve güzel videolara imza atacağınız kanaatindeyim.
Bu tür videoların artması dileğiyle...
"Nosce te Ipsum"
"Kendini bil"

Uchiha Sasuke

ultra yazdı: 26 Eki, 19:09 Videodaki atlamalar ondan demek. Nacizane fikrim; söyleyeceklerinizi kafanızda iyice kurgulayıp, karşınızda bir arkadaşınız varmış gibi anlatmanız veya gerçekten bir arkadaşınızı da yanınıza alıp (söyleşi programlarında olduğu gibi) konuyu arkadaşınıza anlatırken kamera köşede dursun kaydetsin daha iyi olabilir.
Budray arkadaşımızın tespitine katılıyorum, sadece dimdik durup düz bir konuşmayla fazla mimik göstermeden anlatılınca ders havası vermiş.
Örneğin, "kaşık numarası iki saniyede yapılabilmesi için telekinezide çok ilerlemiş olmak gerekir" ifadesinde ekranı ikiye bölüp veya anlatım penceresini küçültüp o sahneyi de göstermek daha etkileyici olur ve tekrar etmiş olacağım ama yüz mimikleri ve çok aşırı olmayan el-kol hareketleri tedirginliğinizi göstermeyecektir, kamerayı da biraz daha uzağa koyma imkanı varsa haber sunucularının gösterildiği şekilde, bütün ekranı kaplamayıp ekranın ortasında yer almanız görsel açıdan daha iyi olur kanısındayım.
Videonuz başlangıç için bence yeterli, devamında kendi çalışmalarınızı ve aklınıza gelen yeni konuları işlerseniz, bu süreçte kazandığınız deneyimle daha akıcı ve güzel videolara imza atacağınız kanaatindeyim.
Bu tür videoların artması dileğiyle...
Teşekkür ederim. Açıkçası kamerayı karşıma koyup denedim ama o zaman daha çok utandım. Çok utanıyorum nedense anlamadım. Yatağa uzanıyorum, kamerayı da daha doğrusu telefonu da elime alıyorum öyle çekiyorum. Daha rahat oluyorum öyle. Bu da güya en rahat halim. Zamanla açılırım gibime geliyor.Deli gibi kameraya bakarak konuşmak zaten sıkıntı. Pek vaktim yok video düzenleme programlarını öğrenmek için ama işi ilerletmek istiyorsam öğrenmem lazım. Şimdilik İmovie den küt küt kesiyorum videoları :lol:
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..

Bu arada yeni videoyu attım. O da biraz değişik oldu ama (:
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Çok keyif aldım ve güldüm. Bu konuda yeni bir ekol olabilirsin.

Bilgi aktarmanın farklı yolları vardır. Sen, Fıtratına en uygun, oldukça keyifli bir şekilde yapmışsın bunu.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Şimdi bir kez daha izleyince dikkatimi çekti, Uri Geller ile ilgili biraz fazlaca haksızlık yapılıyor nette. Uri Geller, Ted Serios ve İngo Swann ile birlikte 1957 yılında Parapsikoloji Kurumunu kurmuş bir isim. Bu kurumda çok sayıda deney ve araştırma yapmışlar. Tabiki gösteri alanında da edinimlerini kullanmışlar ama insanları ilgisini çekebilmek için en iyi yol budur.

Uri Geller telekineziden daha çok telepati ve durugörü alanında kendisini göstermiş, telekinezi ile çok fazla bir ilgisi yok aslında. En azından parapsikoloji ile ilgili geriye dönük bilgiler bunu gösteriyor. Telekinezi ile ilgili çalışmaları telepati ve durugörüden sonra geliyor.

1973 yılında CIA yeteneklerini kullanmak için onunla çalışmış.

https://www.parapsikoloji.net/uri-geller ... l-gucleri/
https://www.parapsikoloji.net/parapsikol ... -alanlari/

Neticede gerçekte ne yaptığından ve ne yapabildiğinden ziyade neler kattığı daha önemli. Bu konuların duyurulmasında oldukça etkili olmuş.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 01 Kas, 00:20 Şimdi bir kez daha izleyince dikkatimi çekti, Uri Geller ile ilgili biraz fazlaca haksızlık yapılıyor nette. Uri Geller, Ted Serios ve İngo Swann ile birlikte 1957 yılında Parapsikoloji Kurumunu kurmuş bir isim. Bu kurumda çok sayıda deney ve araştırma yapmışlar. Tabiki gösteri alanında da edinimlerini kullanmışlar ama insanları ilgisini çekebilmek için en iyi yol budur.

Uri Geller telekineziden daha çok telepati ve durugörü alanında kendisini göstermiş, telekinezi ile çok fazla bir ilgisi yok aslında. En azından parapsikoloji ile ilgili geriye dönük bilgiler bunu gösteriyor. Telekinezi ile ilgili çalışmaları telepati ve durugörüden sonra geliyor.

Neticede gerçekte ne yaptığından ve ne yapabildiğinden ziyade neler kattığı daha önemli. Bu konuların duyurulmasında oldukça etkili olmuş.
Hep aklımda olan bir şeydi. Ülkenin bir çok yerinde kayıplar oluyor. Veya girilmesi cesaret isteyen şeyler biz astral seyahat ile ilgili yardım edemez miyiz?
Yada bir kişinin yalan söylediğini anlamak için herhangi bir şey. İşte somut kanıt yok ortada ve bu olaylar hoş görülür mü?, İnanılır mı bilemem.
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 01 Kas, 00:20 Şimdi bir kez daha izleyince dikkatimi çekti, Uri Geller ile ilgili biraz fazlaca haksızlık yapılıyor nette. Uri Geller, Ted Serios ve İngo Swann ile birlikte 1957 yılında Parapsikoloji Kurumunu kurmuş bir isim. Bu kurumda çok sayıda deney ve araştırma yapmışlar. Tabiki gösteri alanında da edinimlerini kullanmışlar ama insanları ilgisini çekebilmek için en iyi yol budur.

Abi burada da konuşmuştuk uri gelleri ama genel görüş telekinezi yapmadığı yönündeydi ama söylediklerini bilmiyordum(k) tabii ki. Şimdi öğrendim Parapsikoloji Kurumunu kurduğunu..
Yanlış söylemişim. Her zaman ki gibi fevri hareketlerim işte.
Ya ben ingilizce falan bilmediğim için sadece türkçe kaynaklarla sınırlı kaldım. Aslında adam bu işlerin öncülüğünü yapmış..
Bunlarıda video açıklama kısmına eklerim. Teşekkür ve özür dilerim.. (:

Birde bu cia, gizli örgütler falan bu işlerle uğraşıyorda bizde niye yok. Gizliyse tabii haberimiz olmaz ama bilgisine başvurulacak yagane kişi sensin Abi. Bizimkilerde iş yok..