Telekineziyi Herkes Yapabilir mi ? 2 (Video)

telekineziyi herkes yapabilir mi video anlatım, telekinezi video

Uchiha Sasuke

Telekineziyi Herkes Yapabilir mi ? 2 (Video)

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

İlk videonun devamı. Gerçi bu videoyu toplasak yarısı yani, çünkü, zaten demekle geçmiştir :lol: Bu sefer nasıl olmuş üstadlar. Kağıda bakıp konuşmadım bu sefer ama kafam çok karıştı ne anlattığımı unuttum. Neyse..

Kullanıcı avatarı
ultra
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziyi Herkes Yapabilir mi ? 2 (Video)

Okunmamış mesaj gönderen ultra »

Eleştiri ağır kaçarsa şimdiden özür dilerim arkadaşım. 8:04 kadar izlemesi çok zevkli ve bana göre yeterli, hatta çok başarılı olmuş diyeceğim bir video olmuş (sadece bacak bacak üstüne atma sahnesi gereksiz geldi) ama videonun devamı neden yapıldı anlamış değilim. Sadece anlattıklarını pekiştirip, kendini eleştirip özet geçilmiş ki bunlara gerek yok.
Her gün beş dakika çalışma tavsiyenize uyacağım, hazırlamakta olduğunuz kitabı merak ettim belki forumda yazı dizisi olarak paylaşmayı düşünebilirsiniz.
Sonuç olarak video önceki videolarla kıyasla izlemekten zevk aldığım bir çalışma olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.
"Nosce te Ipsum"
"Kendini bil"
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

:D Müthiş keyifliydi. Devamını mutlaka bekliyorum.

İleride yapacağın çalışmalar için güzel başlangıçlar.
Aramak, güzel bir çabadır.
Uchiha Sasuke

ultra yazdı: 27 Eki, 18:44 Bir de eleştiri yapmaya alıştım ya ;) , videoda "Ben sizler yalan söylüyorsunuz demiyorum ama.." cümlesine taktım, "bunu yapmakla kendinize yalan söylemiş olursunuz"" demek daha iyi tanımlar durumu diye düşünüyorum.
Devam videosunu da izlemeye başladım ve gelişmeyi herkesin fark ettiğinden eminim. Şimdilik enerjini karın bölgesinde toplandığı kısma kadar izledim ve sanırım 10 dakikadan uzun sunumlarda dikkatim dağılıyor devamını sonra izleyeceğim ama çok daha başarılı bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.
Sunumlarınız git gide iyiye gidiyor, başarınız devamını diler, daha çok kişiye ilham vermesi dilerim.
O an öyle demek istemedim sonuçta demek istediğimi anlamışsınız. Ama bir yandan da hem kendini kandırma, hemde yalancılık olayına değinmek istedim. Söyleyiş tarzım bu benim.. (: O video uzun sürdü biraz.. Olabildiğince 10 dkyı geçmem.
ultra yazdı: 27 Eki, 19:40 Eleştiri ağır kaçarsa şimdiden özür dilerim arkadaşım. 8:04 kadar izlemesi çok zevkli ve bana göre yeterli, hatta çok başarılı olmuş diyeceğim bir video olmuş (sadece bacak bacak üstüne atma sahnesi gereksiz geldi) ama videonun devamı neden yapıldı anlamış değilim. Sadece anlattıklarını pekiştirip, kendini eleştirip özet geçilmiş ki bunlara gerek yok.
Her gün beş dakika çalışma tavsiyenize uyacağım, hazırlamakta olduğunuz kitabı merak ettim belki forumda yazı dizisi olarak paylaşmayı düşünebilirsiniz.
Sonuç olarak video önceki videolarla kıyasla izlemekten zevk aldığım bir çalışma olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.
Başarılıdan kasıt diğerlerine göre mi yoksa video tek başına mı güzel ? Bana hiç güzel gelmiyor. Doğaçlama yapmaya alışmaya başlıyorum. Bu yüzden keyif veriyor tabii ki ama profesyonel olmak için bir şeyler eksik. Kamera açısı mı, arka plan mı, ses tonu mu ? Ya da hepsi mi (:
Yapım öyle her şeyi değiştiririm ama yapımı değiştirmem, değiştirmek istemem. Musluktan bardağa suyu doldurup içiyorsunuz. Ben size sabaha kadar bunu farklı şekillerde anlatırım. Yapacak bir şey yok.. (:

Siz bilirsiniz çünkü fazla çalışınca devamlılığı pek olmuyor. Ama ben sürekli devam ederim diyorsanız tabii fazla çalışın. Ama dediğim gibi hobi, eğlencelik bir iş için 5 dk da çalışsanız olur.
Ortaya bir eser çıkarmak istiyorum yazdıklarımı paylaşmam pek de doğru olmaz..
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:19 Çok keyif aldım ve güldüm. Bu konuda yeni bir ekol olabilirsin.

Bilgi aktarmanın farklı yolları vardır. Sen, Fıtratına en uygun, oldukça keyifli bir şekilde yapmışsın bunu.
Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:15 Yerinde ve güzel tespitler. Biraz daha pratikle bu konuda harika işler çıkaracağına eminim.
Yönetici yazdı: 27 Eki, 23:27 :D Müthiş keyifliydi. Devamını mutlaka bekliyorum.

İleride yapacağın çalışmalar için güzel başlangıçlar.
Abi ciddi misin dalga mı geçiyorsun ? Yani hevesim kaçmasın, kalbim kırılmasın falan diye kötü olduğunu söylemiyorsan çok darılırım :lol:
Videolar bana çok kötü gözüktüğü için tuhafıma gitti ama gerçekten beğendiysen ben çok mutlu oldum buna. Teşekkür ederim Abi (:
Yavaş yavaş açılmaya başladım ama bunun sonu da pek iyi gözükmüyor. Benim atarım giderim fazladır. Bunca yıl siz banlamadınız ama youtube banlayabilir.. :lol:

Kullanıcı avatarı
ultra
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen ultra »

Benim şahsi görüşüm, bir proje ne kadar profesyonel ekipmanla yapılırsa o kadar yapmacık durur.
Video hakkındaki başarılı olduğu yorumum, hem eskisine kıyasla hem de amatör ruhunu kaybetmeden, samimi gelen bir video olmasındadır.
Ben uzun süreli konsantre olamıyorum ve amatörce herhangi bir beklentim olmadan telekineziyle ilgileniyorum bu yüzden 5 dakika her gün yapmak bana uygun.
"Nosce te Ipsum"
"Kendini bil"
Kullanıcı avatarı
Budray
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Arka plan sade, düzenli kötü değil. Belki kamera biraz daha yukarıda olsa arka planda hani duvarın önüne oturmak değil de ilerisime oturabilirsin yani arka planda biraz daha geniş uzun gözükmesi için.
Burda sen kendin keşfetsen daha iyi olur. İncele videonu neresi hoşuna gitmiyor?
Dış görünüş mü?
Konuşma mı?
Ses tonu mu?
Kurduğun cümleler mi?
Yani bunu bir insanın dış görünüşünü beğenmiyor diyelim şöyle ele alabiliriz.
Telefonu alır veya kamerasını arka kameradan kendini çeker. Sonra tek tek ele alması gerekir. Biraz kilosunun olduğunu görüyor sonra not alıyor zayıfla diye. Sonra yüzüne doğru yaklaştrıyor yüzünde siyah noktalar ve bir kaç tanede sivilce var bunları not ediyor cilt doktoruna git diye. Biraz daha uzaklaşıyoruz saç stilinin kafa dengesini yakışmadığını anlıyor ve yüz şekillerine göre saç modeli araştırıp ona göre kestiriyor. Biraz daha uzaklaşıyor hafif kambur olduğunu görüyor bunun için korse veya kamburluğu gidermek için hareket yapıp kendisini uyarıyor. Sonra tekrar çekiniyor. Kendisini kastığının farkında bunun yüzünden kendini rahatlatıyor, o an sadece o anı düşünüyor şekilcilikten uzak duruyor.Çunku yapmacık duruyor.
Sonunda bu kişi amacına ulaşır.
Sende izle videonu tek tek not al onları düzeltmeye çalış.
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 28 Eki, 18:16 Arka plan sade, düzenli kötü değil. Belki kamera biraz daha yukarıda olsa arka planda hani duvarın önüne oturmak değil de ilerisime oturabilirsin yani arka planda biraz daha geniş uzun gözükmesi için.
Burda sen kendin keşfetsen daha iyi olur. İncele videonu neresi hoşuna gitmiyor?
Dış görünüş mü?
Konuşma mı?
Ses tonu mu?
Kurduğun cümleler mi?
Yani bunu bir insanın dış görünüşünü beğenmiyor diyelim şöyle ele alabiliriz.
Telefonu alır veya kamerasını arka kameradan kendini çeker. Sonra tek tek ele alması gerekir. Biraz kilosunun olduğunu görüyor sonra not alıyor zayıfla diye. Sonra yüzüne doğru yaklaştrıyor yüzünde siyah noktalar ve bir kaç tanede sivilce var bunları not ediyor cilt doktoruna git diye. Biraz daha uzaklaşıyoruz saç stilinin kafa dengesini yakışmadığını anlıyor ve yüz şekillerine göre saç modeli araştırıp ona göre kestiriyor. Biraz daha uzaklaşıyor hafif kambur olduğunu görüyor bunun için korse veya kamburluğu gidermek için hareket yapıp kendisini uyarıyor. Sonra tekrar çekiniyor. Kendisini kastığının farkında bunun yüzünden kendini rahatlatıyor, o an sadece o anı düşünüyor şekilcilikten uzak duruyor.Çunku yapmacık duruyor.
Sonunda bu kişi amacına ulaşır.
Sende izle videonu tek tek not al onları düzeltmeye çalış.
Bana kalırsa sesim de kötü geliyor. Sen hele bi kendi sesini dinle de bak nasıl geliyor.. Bunu sizin demeniz lazım. Ben anlamam bu işlerden mağara adamıyım biliyorsun.

İçerik olarak pek bi sıkıntı yok. Ama kamerayı yükseğe koyarsam arka planı dediğin gibi vrya farklı bir şey denersem bir sıkıntı kalmayacak. Kamera da sıkıntı yok herhalde 1080p ye kadar var..
Uchiha Sasuke

Şimdi en üste çıkın video başlamadan önceki resim var ya elimi uzatmışım. Oraya ne koyayım hepsine aynısını koydum da bana itici geliyor mesela o.. Fantastik shop yapacağım kendime video açılınca alakasız bi görüntü çıkacak ortaya..
Kullanıcı avatarı
Budray
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 28 Eki, 19:23 Şimdi en üste çıkın video başlamadan önceki resim var ya elimi uzatmışım. Oraya ne koyayım hepsine aynısını koydum da bana itici geliyor mesela o.. Fantastik shop yapacağım kendime video açılınca alakasız bi görüntü çıkacak ortaya..
Bana kalırsa senin fotoğrafın olmasın daha çok teşvik eden şeyler olabilir. Çünkü dalga amaçlı da aduket felan tarzında yapılıyor ona benzeyebilir :) aduketi direk okunduğu gibi yazdım ama :D
Ses için alıştırmalar yap o zaman. Diksiyon dersi alabilirsin veya şan dersi bilmiyorum tam ne vardır.