Şimdi efendim öncelikle önyargılarınızı bırakarak beni dinleyin ki sıkıntı çıkmasın. Ve kavramlara çok fazla takılmayalım.
Bence psi ball yok. Zaman zaman bunu burada dile getirmeye çalıştım zaten. Peki psi ball neden yok ?
Psi ball bildiğimiz gibi enerji topu anlamına geliyor ve adı üstünde enerjinin top şeklini aldığını dile getiriyoruz. Getiriyoruz ama ya dilimizde kalıyor ya da kulaktan girip çıkıyor veya bazılarınızın zihninde gereksiz yer kaplıyor. Bence yaptığınız her şeyi bir durup, düşünüp neden yapıyorum, nasıl yapıyorum diye düşünmeniz, sormanız gerek. Hele ki böyle parapsikolojik konularda bunu her daim yapmanız gerekir, bence.. Ben gözümle görüp, dokunamadığım şeylere kesin gözüyle bakamıyorum. Ve tüm bunlar şüpheli şeyler olduğuna göre ve sadece genel olarak teori olarak kaldığına göre, kapsamlı araştırması yapılmadığına göre, hep şüpheyle yaklaşılması gerekir.
Size göre psi ball yapıyorsunuz. Oradan buradan bir şeyler okuyorsunuz ve sorgulamadan kabul ediyorsunuz. Size dediler elinizde enerji biriktirip, top haline getirince psi ball yapmış oluyorsunuz. Tekniklerini falan öğrettiler. Ve sizde köle gibi bunu yapmaya başladınız. Bir durup demediniz " Ya enerji nasıl bir şey ? Bu enerjiyi nasıl top haline getiriyoruz ? Birde bu enerjiyi fırlatın falan dediler nasıl yapacağız ?" Tüm bunlar ne iş ? diye düşünmediniz. Bence bir düşünün..

Giriş konuşması iyi oldu sanırım. Ya video da fırlatmak konusuna değinmemişim. Artık yazı yazmakta zor geliyor, konuşmak daha kolaymış..
Psi ball yuvarlak olmadığına göre yani enerji yuvarlak olmadığına göre teknik olarak onu yuvarlak olarak, bir bütün olarak fırlatmanızda mümkün değil. Enerjiyi yollarsınız falan o ayrı mevzu, ama psi ball fırlatılmaz çünkü bence psi ball yok..
Tabii tüm bunlar anlam karmaşası yoksa ortada bir sıkıntı yok ben boş yere sıkıntı çıkarıyorum.
Neyse dolmadı mı 300 kelime yav..