Ne güzel süt içiyordum kestim oraları hep..

Parapsikoloji: İstemsizce Açığa Çıkan Güç (Video)
Yazının belli olması için hafif gölgeli yazılar var onları kullanabilirsin. Veya resimdeki koyacağın yere zıt renklerini bulursan daha okunaklı olur.Uchiha Sasuke yazdı: ↑13 Kas, 23:33 Konuyu düzenleyemiyorum buraya ekleyeyim..
Olmuş mu ki ?![]()
Yav şu resim işinide bi halledemedim. Resim biraz ışıklı olunca yazılar gözükmüyor.. İdare edeceğiz böyle artık. Siyah resim bulmaya çalışırım.. Bu arada ismini de değiştim görmüşsünüzdür zaten.. (:
Işığın zıttı karanlık değil mi ? Denedim tüm renkleri ama bir tek sarı düzgün gözüktü. Gerçi paintle yapıyorum bunları zaten ondan herhalde..Budray yazdı: ↑14 Kas, 04:41Yazının belli olması için hafif gölgeli yazılar var onları kullanabilirsin. Veya resimdeki koyacağın yere zıt renklerini bulursan daha okunaklı olur.Uchiha Sasuke yazdı: ↑13 Kas, 23:33 Konuyu düzenleyemiyorum buraya ekleyeyim..
Olmuş mu ki ?![]()
Yav şu resim işinide bi halledemedim. Resim biraz ışıklı olunca yazılar gözükmüyor.. İdare edeceğiz böyle artık. Siyah resim bulmaya çalışırım.. Bu arada ismini de değiştim görmüşsünüzdür zaten.. (:
Evet de yine de bir renk var ışığın da sonuçta gözünü almıyorUchiha Sasuke yazdı: ↑14 Kas, 11:42Işığın zıttı karanlık değil mi ? Denedim tüm renkleri ama bir tek sarı düzgün gözüktü. Gerçi paintle yapıyorum bunları zaten ondan herhalde..Budray yazdı: ↑14 Kas, 04:41Yazının belli olması için hafif gölgeli yazılar var onları kullanabilirsin. Veya resimdeki koyacağın yere zıt renklerini bulursan daha okunaklı olur.Uchiha Sasuke yazdı: ↑13 Kas, 23:33 Konuyu düzenleyemiyorum buraya ekleyeyim..
Olmuş mu ki ?![]()
![]()