Telepatiyle anlaşabildiğim biri var
Moderatör: Sai
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Telepatiyle anlaşabildiğim biri var
Sizlerle başımdan geçen bişeyi paylaşmak istiyorum. Bundan 7 sene once burdan biriyle tanıştım. Arkadaş olduk once sonra sevgilim oldu. 3 sene suren bi ilişkimiz oldu sonra ayrıldık. Aynı şehirlerde değildik hiç buluşmadık Ama 3 sene surecinde sürekli irtibat halindeydik birbirimizi taniyoduk. Bi yerden sonra iletişim kurmasak bile birbirimizin duygularını hissetmeye başlamıştık. Onun cani yaninca hissediyodum benimki yansa o hissediyodu. Uzulunce ayni anda uzuluyoduk. Ayni anda ayni seyleri dusunur ayni konu hakknda konusmaya baslardik. Ayrıldıktan sonra da ne zaman aklima gelse ne zaman onun adını ansam bana mesaj atmasini istesem bikac gun onun adını anip kendisini dusunmem yeterli oluyo ve uzerinden 4 yil gecmesine ragmen hala her onu dusundugumde mesaj atıp aklıma geldin der beni mi dusundun der. Gercekten bi insanı ne kadar tanırsan ne kadar onunla özdeşleşmek istersen o kadar onunla aranızda telepatik bi bağ oluşuyo tamam direkt olarak konuşmasak da birbirimizi hissedip anlamamiz ayni anda birbirimizi düşünüp haberleşmemiz tesadüf değil bence. Sizin de böyle etkileşimde olduğunuz birileri var mı acaba merak ettim 

- Budray
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telepatiyle anlaşabildiğim biri var
Arkadaşım var kız ama sevgili değiliz olmayız da istememde ama iyi biri. Yani o gözle bakmam zamanı geldi ben ona od bana yardımcı oldu aşk olaylarında felan neyse. Kendisi reikiyle ilgleniyor tabi sadece reiki değil parapsikoloji ile diyeyim. Telepati alıştırmaları yapıyoruz o hissetiğini söylüyor. Transa geçerken birden onla ilgili aklıma birşey takıldı anlattım trans a geçtikten sonra ne yaptığımı söyledim. Ama onun aklima gelmesini unuttum oda o zaman hissetmiş söyledi bende sonradan hatırladım. Birde sevdiğim biri vardı kötü bir şey yaptı onla ilgili telepati yaptım tabi aşağılayıcı bir çalışmaydı ertesi isyan eden bir cümle paylaşmış belki bu şanstır ama diğeri şans eseri değil. 

- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Çok yaşadığım durumlardan biri.
Özellikle yoğun duyguların, sıkıntıların, hüzünlerin ve özlemlerin yaşandığı durumlarda sadece birebir ilgili kişi/ler değil sizinle bağlantılı kim varsa telepatik olarak etkileniyor. Rüya görme, sıkıntılı düşünceler vs.
İlginçte bir detay var. Ruha dokunuş diye tabir edeyim. Ruhunuza dokunan her kimse ruhta bir iz bırakıyor. Belki de ruhsal bir iletişim hattıdır. İki santral gibi. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin umulmadık anlarda hatırlanıyor. Ta ki Ruhta iz bırakan kişi/ler ile ilgili düşünceleriniz değişinceye ve siz o hattı koparıncaya kadar.
Özellikle yoğun duyguların, sıkıntıların, hüzünlerin ve özlemlerin yaşandığı durumlarda sadece birebir ilgili kişi/ler değil sizinle bağlantılı kim varsa telepatik olarak etkileniyor. Rüya görme, sıkıntılı düşünceler vs.
İlginçte bir detay var. Ruha dokunuş diye tabir edeyim. Ruhunuza dokunan her kimse ruhta bir iz bırakıyor. Belki de ruhsal bir iletişim hattıdır. İki santral gibi. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin umulmadık anlarda hatırlanıyor. Ta ki Ruhta iz bırakan kişi/ler ile ilgili düşünceleriniz değişinceye ve siz o hattı koparıncaya kadar.
Aramak, güzel bir çabadır.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Benimde çok yaşadığım bir olay bu. Ben bunu duyguların saflığına bağlıyorum. "Karşılıklı hisler ne kadar safsa düşüncelerin frekansı o kadar eşleşiyor ve aradaki bağda o kadar kuvvetleniyor" gibi bir teorim var. Bunun çok farklı kademeleri var ama. "Düşündüm de mesaj attı-aradı" dan "aynı anda aynı kelimeyi-cümleyi söyleme(veya fiziksel-ruhsal olarak aynı şeyleri hissetmeye)"ye varan bir skala. İnsanı her seferinde şaşırtıp mutlu edebilecek nadir hislerdendir(belki de tek). Art arda yaşadıkça tesadüf olmadığını görüp; hem daha çok şaşırıyor, hem de daha mutlu oluyor insan. :)
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Bende dün yaşadım yukarıdaki muhterem üyeyle
insan mutlu oluyor tabii (:

Vay vayy. Eski defterleri açalım.Budray yazdı: ↑06 Mar, 19:59 Arkadaşım var kız ama sevgili değiliz olmayız da istememde ama iyi biri. Yani o gözle bakmam zamanı geldi ben ona od bana yardımcı oldu aşk olaylarında felan neyse. Kendisi reikiyle ilgleniyor tabi sadece reiki değil parapsikoloji ile diyeyim. Telepati alıştırmaları yapıyoruz o hissetiğini söylüyor. Transa geçerken birden onla ilgili aklıma birşey takıldı anlattım trans a geçtikten sonra ne yaptığımı söyledim. Ama onun aklima gelmesini unuttum oda o zaman hissetmiş söyledi bende sonradan hatırladım. Birde sevdiğim biri vardı kötü bir şey yaptı onla ilgili telepati yaptım tabi aşağılayıcı bir çalışmaydı ertesi isyan eden bir cümle paylaşmış belki bu şanstır ama diğeri şans eseri değil.![]()

Olm zorlasan yazının yarısını bize kızı anlatarak geçireceksin. Seni tebrik ederim, benim gibi muhterem insanların olduğunu görmek güzel.. (:
Kız duruyorsa reiki videomu izlet

- Budray
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
KonuşmuyoruzUchiha Sasuke yazdı: ↑18 Kas, 22:21Vay vayy. Eski defterleri açalım.Budray yazdı: ↑06 Mar, 19:59 Arkadaşım var kız ama sevgili değiliz olmayız da istememde ama iyi biri. Yani o gözle bakmam zamanı geldi ben ona od bana yardımcı oldu aşk olaylarında felan neyse. Kendisi reikiyle ilgleniyor tabi sadece reiki değil parapsikoloji ile diyeyim. Telepati alıştırmaları yapıyoruz o hissetiğini söylüyor. Transa geçerken birden onla ilgili aklıma birşey takıldı anlattım trans a geçtikten sonra ne yaptığımı söyledim. Ama onun aklima gelmesini unuttum oda o zaman hissetmiş söyledi bende sonradan hatırladım. Birde sevdiğim biri vardı kötü bir şey yaptı onla ilgili telepati yaptım tabi aşağılayıcı bir çalışmaydı ertesi isyan eden bir cümle paylaşmış belki bu şanstır ama diğeri şans eseri değil.![]()
![]()
Olm zorlasan yazının yarısını bize kızı anlatarak geçireceksin. Seni tebrik ederim, benim gibi muhterem insanların olduğunu görmek güzel.. (:
Kız duruyorsa reiki videomu izlet![]()

-