Uzayın Dışında Ne Var ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Uzayın Dışında Ne Var ?
Düşünürken bile kafam ağrımaya başladı o yazdıklarımı :) anlamamak normal kafa yormaya gerek yok
O kadar garip miyim ki (:
Abi o konuda bir ayrı yakıyor kafamı. Mesela insanın zıddı nasıl bir şey olabilir ki ? Ya da bu zıtlıktan kasıt acaba tam olarak ney.
Evrenin zıddı var mı ?
Geçen gün çok büyük bir aydınlanma daha yaşadım. Normalde ışığın yokluğu karanlıktır ya. Bence karanlığın yokluğu ışıktır. Çünkü evrene baktığımızda her yer karanlık. Bu durumda çoğul olan baskın olmuyor mu ? Ama karanlığı saçan bir madde de yok ki karanlığın yokluğu ışık diyelim.
(:
Fizik öğretmeni bir akrabamla konuştum uzayın dışında ne var, uzayın dışı olabilir mi dedim ? Uzay sonsuz boşluktur, uzayın dışı varsa da biz bilemeyiz, Allah yarattı deyip geçmek lazım hiç bir zaman cevabını öğrenemeyeceğiz bu yüzden düşünmeye gerek yok dedi.
Ben böyle fantastik şeyler anlatır diye bekledim ama ondan da bir şey çıkmadı.. Böyle fizikçi mi olur arkadaş :D
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Cinsiyetiniz: Erkek
Garip'lik herkese nasip olmaz.
"Beyin Yakıyor", "Kafa Yakıyor" Takviye sağlam : )
İnsanın zıddı konusu Ruhsal yönler - Fıtrat ve Kaynağı şeklinde iki farklı farklı grupta ele alınabilir.
"Beyin Yakıyor", "Kafa Yakıyor" Takviye sağlam : )
İnsanın zıddı konusu Ruhsal yönler - Fıtrat ve Kaynağı şeklinde iki farklı farklı grupta ele alınabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Cinsiyetiniz: Erkek
Aşırı fantastik anlatmış. O nokta pes edip bırakanların noktası (Farklı açılardan), o nokta için onca yıl çaba göstermesine gerek yoktu ki : )Uchiha Sasuke yazdı: ↑03 Şub, 03:50Fizik öğretmeni bir akrabamla konuştum uzayın dışında ne var, uzayın dışı olabilir mi dedim ? Uzay sonsuz boşluktur, uzayın dışı varsa da biz bilemeyiz, Allah yarattı deyip geçmek lazım hiç bir zaman cevabını öğrenemeyeceğiz bu yüzden düşünmeye gerek yok dedi.
Ben böyle fantastik şeyler anlatır diye bekledim ama ondan da bir şey çıkmadı.. Böyle fizikçi mi olur arkadaş![]()
"Kısaca, uğraştırma şimdi beynimi, başka bir zamanda, başka bir ortamda sor bu soruyu" demiştir.
Aramak, güzel bir çabadır.
Böyle de yakıt dayanmıyor ki :D
Budray bir kitaptan kesit attı sanırım öyle bir şey.. Gerçi onu da tam çözemedim ama sana da atmış sanırım Abi..
:D Normalde ben Allah yaratmış deyip geçerdim kenara çok düşünmezdim, bir fizik öğretmeninden bunu duymak şaşırttı beni (: Bu konuda tamam biraz düşündükten sonra uzayın dışında ne olduğunu bilemeyeceğimiz için söylenebilir ama uzay hakkında çok kısa konuştu..Yönetici yazdı: ↑03 Şub, 04:58Aşırı fantastik anlatmış. O nokta pes edip bırakanların noktası (Farklı açılardan), o nokta için onca yıl çaba göstermesine gerek yoktu ki : )Uchiha Sasuke yazdı: ↑03 Şub, 03:50 Fizik öğretmeni bir akrabamla konuştum uzayın dışında ne var, uzayın dışı olabilir mi dedim ? Uzay sonsuz boşluktur, uzayın dışı varsa da biz bilemeyiz, Allah yarattı deyip geçmek lazım hiç bir zaman cevabını öğrenemeyeceğiz bu yüzden düşünmeye gerek yok dedi.
Ben böyle fantastik şeyler anlatır diye bekledim ama ondan da bir şey çıkmadı.. Böyle fizikçi mi olur arkadaş :D
"Kısaca, uğraştırma şimdi beynimi, başka bir zamanda, başka bir ortamda sor bu soruyu" demiştir.
Biraz ilginç bir insan kendisi onca yılı nasıl okudu bende anlamadım.. Benim genlerimden kaynaklı bu durumum bence.. :D Genlerimde sıkıntı var.. (:
Bir kaç günlüğüne ziyarete gelmişlerdi bende fırsat bu fırsat deyip sordum ama büyük ihtimal "şu an uğraştırma beni" demek istemiştir. Her zaman görebildiğim birisi değil çünkü diğer ihtimaller pek geçerli değil.. (:
Lafı boş yere çok uzatıyorum gereksiz yerlere sapıyorum değil mi şu an yaptığım gibi gerçekten elimde değil.. Özür dilerim..