ASTRAL SEYAHAT BAŞKA GEZEGENLERE GİTME

Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici

OGUZHAN37
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

ASTRAL SEYAHAT BAŞKA GEZEGENLERE GİTME

Okunmamış mesaj gönderen OGUZHAN37 »

Arkadaşlar astral seyahatla başka gezegenlere gideniniz oldumu uzaylı gören var mı lütfen çok merak ediyorum birde astral seyahatta başka yere düşünerek mi gidiliyor?

Kullanıcı avatarı
PsycCix
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: ASTRAL SEYAHAT BAŞKA GEZEGENLERE GİTME

Okunmamış mesaj gönderen PsycCix »

Bak arkadaşım madem merak sardı ben anlatayım. Benim yaşadığım hiçte anlatılanlar gibi olmadı belki astral belki değil ama ben yaşadım ve birşeyler oldu. Sanki yattığım yerde vücudum havaya kalktı ve bütün odayı görebildim ama tek bir şeye odaklanmıştım. Öyle hayal etmek felan gezmek olmadı bu kadar sürdü. Başka seferde diğer odadakilerin sesini duydum ama sanki herkez aynı anda konuşuyordu kimse dinlemiyordu. Yani benimkisinde gezinmek yoktu görmekte denemez ama görmüş kadar oluyorsun
Destiny is all
Hayaletrepci
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Hayaletrepci »

PsycCix yazdı: 08 Şub, 23:19 Bak arkadaşım madem merak sardı ben anlatayım. Benim yaşadığım hiçte anlatılanlar gibi olmadı belki astral belki değil ama ben yaşadım ve birşeyler oldu. Sanki yattığım yerde vücudum havaya kalktı ve bütün odayı görebildim ama tek bir şeye odaklanmıştım. Öyle hayal etmek felan gezmek olmadı bu kadar sürdü. Başka seferde diğer odadakilerin sesini duydum ama sanki herkez aynı anda konuşuyordu kimse dinlemiyordu. Yani benimkisinde gezinmek yoktu görmekte denemez ama görmüş kadar oluyorsun
Kardeş başka varlıklar da gördünmü ?? Benim kardeşime yaptırdım başardı (ben yapamıyorum). Dedi odanın içinde 2 tane yabancı ruh vardı dedi kendini de görmüş falan. Baska varlıkları görüyormusun ? ruh falan 3 harfli vs
Kullanıcı avatarı
Yashida_TR
Yaşadığınız İl: 47 Mardin
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen Yashida_TR »

ben bilinçsiz olarak yaptım vücudumu hareket ettiremiyordum karşımda bir şey vardı yeşil sarı gibi renklerle değişiyordu çok korkmuştum böyle 3 kere kendini yoğunolarak hissettirdi
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Kimsenin bize astral seyahat gerçek mi diye kanıtlama gibi bir zorunluluğu yok ama sadece kişiye özel olduğu için sadece bunları astral seyahat yapanlar biliyor.. Tabii gerçekten yapan varsa..
Bunca zaman astral seyahat ile uzun süre ilgilenen bir sür insanla konuştum.. Dünya dışına çıkabiliyor musunuz, gerçekten yapabılabiliyorsa istihbarat için kullanan var mı, bermuda şeytan üçgenine gidebiliyor musunuz diye birçok soru sordum hep kaçamak cevap verip güya benim aklımı başka noktaya çekecekler.. Tabii ben yer miyim yemem :)
Hep evin içinde dolanıyorlarmış uzaklara gitmek için çok uğraşmaları lazımmış vs vs.. Adam bir de 5 yıldır yapıyormuş hala evinden çıkamamış.. :)
Biz yapamadığımız için neyin doğru olduğunu da bilmiyoruz belki de yok öyle birşey..
Hep bir muamma olarak kalacak, bence..

BeyEfendi

Okunmamış mesaj gönderen BeyEfendi »

Sayın arkadaşlar. Malum Astral seyahatların çeşitleri var. ve Astral seyahat demek enerji boyutuna geçmek demektir. Enerji boyutunda sınır ve zaman yoktur. Orada sınır sadece zihninizdir. Yeri gelir dünya dışına da çıkabilir yeri gelir gök kubbeye ulaşabilir, farklı evrenlerdeki varlıklarla da konuşabilirsiniz. Aynı telepatik iletişim gibi. Ne kadar çok düşünürseniz bu olayları yaparken o kadar karmaşaya düşersiniz. Sadece mantıksal zihinle oralara ulaşmaya çalışmayın. Bunları yaparken unutmayın. Enerji boyutuna geçtiğinizde, kendinizi koruyacak bir enerji alanı oluşturmanızda fayda var. Akabinde niyetiniz sizin gibi düzgün varlıklara denk gelmek olmalı. İnsanoğlu gibi her varlıkların iyi ve kötüleri vardır ( Şeytan da bir melekti). Hep aklınızda iyilik olmalı ki iyilikle karşılaşın.
Uchiha Sasuke

BeyEfendi yazdı: 21 Şub, 19:06 Sayın arkadaşlar. Malum Astral seyahatların çeşitleri var. ve Astral seyahat demek enerji boyutuna geçmek demektir. Enerji boyutunda sınır ve zaman yoktur. Orada sınır sadece zihninizdir. Yeri gelir dünya dışına da çıkabilir yeri gelir gök kubbeye ulaşabilir, farklı evrenlerdeki varlıklarla da konuşabilirsiniz. Aynı telepatik iletişim gibi. Ne kadar çok düşünürseniz bu olayları yaparken o kadar karmaşaya düşersiniz. Sadece mantıksal zihinle oralara ulaşmaya çalışmayın. Bunları yaparken unutmayın. Enerji boyutuna geçtiğinizde, kendinizi koruyacak bir enerji alanı oluşturmanızda fayda var. Akabinde niyetiniz sizin gibi düzgün varlıklara denk gelmek olmalı. İnsanoğlu gibi her varlıkların iyi ve kötüleri vardır ( Şeytan da bir melekti). Hep aklınızda iyilik olmalı ki iyilikle karşılaşın.
Ön yargımı bırakıp dikkate alacaktım ki mesaj bitmeden yine haklı olduğumu gördüm. Beni sizde şaşırtmadınız.. (:
Şeytan melek değildi..
BeyEfendi

Uchiha Sasuke yazdı: 23 Şub, 05:44
BeyEfendi yazdı: 21 Şub, 19:06 Sayın arkadaşlar. Malum Astral seyahatların çeşitleri var. ve Astral seyahat demek enerji boyutuna geçmek demektir. Enerji boyutunda sınır ve zaman yoktur. Orada sınır sadece zihninizdir. Yeri gelir dünya dışına da çıkabilir yeri gelir gök kubbeye ulaşabilir, farklı evrenlerdeki varlıklarla da konuşabilirsiniz. Aynı telepatik iletişim gibi. Ne kadar çok düşünürseniz bu olayları yaparken o kadar karmaşaya düşersiniz. Sadece mantıksal zihinle oralara ulaşmaya çalışmayın. Bunları yaparken unutmayın. Enerji boyutuna geçtiğinizde, kendinizi koruyacak bir enerji alanı oluşturmanızda fayda var. Akabinde niyetiniz sizin gibi düzgün varlıklara denk gelmek olmalı. İnsanoğlu gibi her varlıkların iyi ve kötüleri vardır ( Şeytan da bir melekti). Hep aklınızda iyilik olmalı ki iyilikle karşılaşın.
Ön yargımı bırakıp dikkate alacaktım ki mesaj bitmeden yine haklı olduğumu gördüm. Beni sizde şaşırtmadınız.. (:
Şeytan melek değildi..
O konu pek alakadar değilim açıkcası sadece bilinen bir tabir olsun diyerekten söyledim :) açıklayıcı olsun diye. Tabi fazlalık bir açıklama olmuş şimdi farkettim teşekkür ederim. O kısmı dikkate almamanızı rica edeceğim. Teşekkürler. Geri kalan kısmı hakkında yorum almak isterim.
Uchiha Sasuke

BeyEfendi yazdı: 24 Şub, 21:27
Şeytan melek değildi..
O konu pek alakadar değilim açıkcası sadece bilinen bir tabir olsun diyerekten söyledim :) açıklayıcı olsun diye. Tabi fazlalık bir açıklama olmuş şimdi farkettim teşekkür ederim. O kısmı dikkate almamanızı rica edeceğim. Teşekkürler. Geri kalan kısmı hakkında yorum almak isterim.
Çıkarım yapmam için o söylediğinizi de dikkate almam gerekiyor..
Açık konuşayım. O şeytanla alakalı kısma gelene kadar bu konuda bilgili birisi sanırım diye düşündüm ama orada fikrim değişti. Neden ?

Birincisi, daha şeytanın melek olmadığını bilmiyorsunuz, astral seyahat ile alakalı söyledikleriniz nasıl doğru olsun ?
İkincisi, sanırım son mesajınızda bu durumu düzeltmişsiniz o konuyla çok alakadar değilim diyerek ama aslında bu da başka bir sorun yani ikinci sorunumuz. Şeytanla nasıl ilgili olmazsınız ki ? Sonuçta astral seyahatte korunmakla alakalı bir şeyler söylemişsiniz. Karşınızdaki düşmanı tanımıyorsanız nasıl korunacaksınız ? Bu durumda bilginizin az olduğunu varsaydım işte..

Onun haricinde sizin ilk yorumunuzu yapmadan önceki düşüncemde hala sabitim.. Yani siz gök kubbeye çıktınız mı ? Ne gördünüz orada ?
Çıkmadıysanız çıkılacağını nereden biliyorsunuz ?

Daha bir çok çıkarım yapıp soru sorabilirdim ama işim var kusura bakmayın. (:
BeyEfendi

Uchiha Sasuke yazdı: 25 Şub, 02:54
BeyEfendi yazdı: 24 Şub, 21:27

Şeytan melek değildi..
Çıkarım yapmam için o söylediğinizi de dikkate almam gerekiyor..
Açık konuşayım. O şeytanla alakalı kısma gelene kadar bu konuda bilgili birisi sanırım diye düşündüm ama orada fikrim değişti. Neden ?

Birincisi, daha şeytanın melek olmadığını bilmiyorsunuz, astral seyahat ile alakalı söyledikleriniz nasıl doğru olsun ?
İkincisi, sanırım son mesajınızda bu durumu düzeltmişsiniz o konuyla çok alakadar değilim diyerek ama aslında bu da başka bir sorun yani ikinci sorunumuz. Şeytanla nasıl ilgili olmazsınız ki ? Sonuçta astral seyahatte korunmakla alakalı bir şeyler söylemişsiniz. Karşınızdaki düşmanı tanımıyorsanız nasıl korunacaksınız ? Bu durumda bilginizin az olduğunu varsaydım işte..

Onun haricinde sizin ilk yorumunuzu yapmadan önceki düşüncemde hala sabitim.. Yani siz gök kubbeye çıktınız mı ? Ne gördünüz orada ?
Çıkmadıysanız çıkılacağını nereden biliyorsunuz ?

Daha bir çok çıkarım yapıp soru sorabilirdim ama işim var kusura bakmayın. (:
Öncelikle kafamdakileri tam aktaramadığım için kusura bakmayın :) böyle yerlerde ilk defa yazıyorum. ve insan aklındakini ve harmanladıklarını tam aktaramıyor.
Benim ilgilendiğim kısım şöyle ki ışık la aydınlıkla. Şeytan karşı tarafta karanlıkta ve onu ne kadar incelersem o tarafa gitmek zorundayım bana göre. Zaten hali hazırda şeytanın yapabilecekleri ve yaptıkları belli, gücü de belli. Ben kendimi güçlendirmeye çalışıyorum ne olursa. Ben kendimce okuyup araştırdıklarımı anlatmaya çalıştım tabi biraz sorun yaşadım sanırım :)
Gökkubbe konusunda da, madem etrafta geziniyor bu konu demek ki vardır bir gideni. ki insanoğlunun aklına yapamayacağı hiç bir şeyin gelmeyeceğine inanıyorum. Olasılığı varsa aklımıza gelir şeklinde benim düşüncem. Soru olsun ki cevap olsun ha buradan ha araştırarak. Teşekkürler :)