Ben çocukken telekinezi gibi doğa üstü güç olan şeylere hep ilgiliydim. Her günüm özel yeteneklerimin varmış gibi düşünüp hayal gücümde canlandırırdım. Ve normal hayatta sanki o güce sahipmiş gibi hayal ederdim. İzlediğim şeylerden etkilenirdim. O zamanlarda da sadece bir gücümün olmasını isterdim. Çünkü daha bir şeye odaklanmak daha iyi gelirdi. Ben ten çizgi filmi vardı. Orda tabii büyücü kız vardı Gwen o daha çok hoşuma giderdi ama o büyücü olmadan önce ben adlı karekter 10 tane uzaylıya dönüşürdu. O zamanlarda da düşünürdüm sadece birine sahip olsan ne olurdu diye. Bunu rüyamda görünce anılarımı hatırladım ve elmas kafa vardı onu isterdim. Fakir kalırsam o uzaylı olup elması satıp zengin olurum diye

Daha çok havalı büyü sözleri kullanan çaktırmadan yapılan güçleri severdim. Bu şeylerin hep gerçek olmasını istemişimdir hep o zamanlar üzülürdüm bunlar sadece hayalden ibaret diye. Fakat yinede içimde hep gerçek olma umudu vardı. Hatta büyülü sözler söyleyip elime odaklanırdım o zamanda bile azıcık enerjimi hissediyormusum elim sıcak olurdu o sıcaklığı daha çok hissetmeye çalışırdım.
Parapsikolojiye ilgim ana karnından beri var

Benimkisi böyle sizin ki nasıl?
Parapsikoloji açısından ilginizi hatta deneyim varsa onu da yazın.