Hayal Gücünün Önemi

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Hayal Gücünün Önemi

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Hayal gücü başarı için en önemli etken bence.Diğeri gayret etmek tabii ne için hayeller için. Şuan sınav senesindeyim. Ve çok sıkıntılara düştüm. Çalışma isteğinin gelmemesi, hedefimi belirleyememek, kendimi tanıyamamak gibi gibi sıralarım fakat uzatmaya gerek yok. Kendimde bir şey fark ettim ben hayal kurmadım. Ama hep araştırdım başarının sırrı nedir felan diye olaya hep bilimsel ve mantıksal yaklaştım. Ve sorunumun şimdi hayal gücümü kullanmadığımı fark ettim. Adete hayal kurmayı unutmuştum neyse ki meditasyonlar yardımcı oldu.

Şimdi sitede en iyi teknik kendi tekniğinizdir diyoruz. Peki kendi tekniğimi nasıl bulurum diye benim aklıma soru gelirdi. Bunlar deneyerek, o an belki sezgi gelerek olabilir. Fakat en önemlisi şu siz nasıl kolay yapabiliyorsanız o sizin tekniğinizdir. Nasıl kolay hayal kuruyorsunuz ve o zaman yapabiliyorsanız o teknikte ustalaşarak parapsikoloji de ilgilendiğiniz bölümde o tekniği kullanın o zaman başarıyı muhakkak yakalarsınız.

Benim gibi sınav senesinde de öyle kazananları dinliyorum o kadar farklı şeyler hayal etmişler ki. Herkes hayal gücünü kullanarak değişik planlar yapmış, zira bilgilerin aklında kalması için de. Mesela bilgilerden şarkı oluşturup sesini kayıt edip gün içinde dinleyen birisinin videosuna bile denk geldim.

İsteğimin gelmemesi, mesleklerde kararsız kalmam da hayal etmememden kaynaklı. İlk önce bir düşünce gelir bu ağacın tohumu olur. Sen düşünerek o ağacı sularsın. En ayrıntılarıyla birlikte sulaki sağlıklı olsun. Ve düşüncelerini büyük tutarsan o ağaç buyur ve sen o ağaçtan etkilenirsin. Ve beynimiz hayalleri, gerçeklerle ayırt edemez hayal kurunca o hazzı verir bize. Bunu bu sizden-gelenler/imajinasyonla-basari-hi ... t8839.html konuda yazmıştım.

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Hayal Gücünün Önemi

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Meseleyi özünden yakalamışsın..
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 03 Nis, 17:38 Meseleyi özünden yakalamışsın..
Çok sevindim bu yorumunuza. Bu konu üzerinde çok düşündüm her gün hatta sonunda özünü kavrayabildiğime.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Yaşadığınız İl: 81 Düzce

Okunmamış mesaj gönderen TRWE_2012 »

Bendeki hayal gücü en az 100 yıl ileride....! desem bana kim inanır?(Eminim bir çoğunuz bana deli gözü ile bakar....!Kesin)
Kullanıcı avatarı
Budray

TRWE_2012 yazdı: 04 Nis, 04:19 Bendeki hayal gücü en az 100 yıl ileride....! desem bana kim inanır?(Eminim bir çoğunuz bana deli gözü ile bakar....!Kesin)
Ortada bir neden yokken ben kendime bile inanmam. Bizi tanımadan direk yargılaman (ünlemler ile birlikte) hoş olmadı.