Telekineziye Giriş
telekineziye giriş, telekinezi nedir, telekinezinin anlamı, psikokinezi nedir, nazar ve telekinezi, telekinezi ne demek
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekineziye Giriş
Bazı konuların altına yazmıştım buraya da yazayım,
(İnşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir anı) "Çok sevdiğin bir insanın bir yıkılan bir duvarın altında zor durumda olduğunu görsen" O'nu kurtarmak için sarfedeceğin enerji normal zamanda harcayacağınız enerji ile aynı olabilir mi? Bu konuda çok fazla örnekler var. Ateş üzerinde yürüyen insanlar, sevdiği insanı kurtarabilmek için arabayı kaldıranlar, yangının içine girenler, yüzme bilmediği halde suya atlayanlar... Veya öyle bir travma geçirir ki göz rengi değişir, saçları kısa sürede beyazlar...
Bu örneklerde sonuçtan ziyade o anki ruhsal sinerji önemlidir. Normal zamanda yapayamayacaklarını o anda yapabilirler. Benzer durumlar ruhsal çalışmalar içinde geçerlidir. Öyle bir dalga yakalarsın ki kıyıya ulaştığında aylar geçse katedemeyeceğin mesafeler alabilirsin. Bu insanın içindeki istek ve ruhsal dönüşümle ilgili bir durum. Konu ruhsal güçler olduğunda kimse "Asla yapamazsın" diyemez.
Üzerinde durulması gereken konu şudur! Bu sinerjiyi insan nasıl yakalayabilir, buna nasıl bir etken, sebep olabilir? Ve bir insan böyle bir şeyi neden ister? Neden sonuç ilişkisi ve motivasyon...
(İnşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir anı) "Çok sevdiğin bir insanın bir yıkılan bir duvarın altında zor durumda olduğunu görsen" O'nu kurtarmak için sarfedeceğin enerji normal zamanda harcayacağınız enerji ile aynı olabilir mi? Bu konuda çok fazla örnekler var. Ateş üzerinde yürüyen insanlar, sevdiği insanı kurtarabilmek için arabayı kaldıranlar, yangının içine girenler, yüzme bilmediği halde suya atlayanlar... Veya öyle bir travma geçirir ki göz rengi değişir, saçları kısa sürede beyazlar...
Bu örneklerde sonuçtan ziyade o anki ruhsal sinerji önemlidir. Normal zamanda yapayamayacaklarını o anda yapabilirler. Benzer durumlar ruhsal çalışmalar içinde geçerlidir. Öyle bir dalga yakalarsın ki kıyıya ulaştığında aylar geçse katedemeyeceğin mesafeler alabilirsin. Bu insanın içindeki istek ve ruhsal dönüşümle ilgili bir durum. Konu ruhsal güçler olduğunda kimse "Asla yapamazsın" diyemez.
Üzerinde durulması gereken konu şudur! Bu sinerjiyi insan nasıl yakalayabilir, buna nasıl bir etken, sebep olabilir? Ve bir insan böyle bir şeyi neden ister? Neden sonuç ilişkisi ve motivasyon...
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Hocam bence bu konuyu ayrıntılı olarak başka başlıkta ele alalım. Bu zamana kadar boşuna uğraşmadık, kafa yormadık günlük hayatta turbo etkisinde olur : )Yönetici yazdı: ↑04 Mar, 23:20 Bazı konuların altına yazmıştım buraya da yazayım,
(İnşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir anı) "Çok sevdiğin bir insanın yıkılan bir duvarın altında zor durumda olduğunu görsen" O'nu kurtarmak için sarfedeceğin enerji normal zamanda harcayacağınız enerji ile aynı olabilir mi? Bu konuda çok fazla örnekler var. Ateş üzerinde yürüyen insanlar, sevdiği insanı kurtarabilmek için arabayı kaldıranlar, yangının içine girenler, yüzme bilmediği halde suya atlayanlar... Veya öyle bir travma geçirir ki göz rengi değişir, saçları kısa sürede beyazlar...
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
telekinezi ögrenmek istiyorum
telekinezi ögrenmek istiyorum ama odaklanamıyorum kendimi eksik hisediyorum hizce ne yapmalıyım
- Budray
Re: telekinezi ögrenmek istiyorum
Kendini eksik hissediyorsan daha çok araştırma yap.
Odaklanma konusunda dikkatini çeken bir şey olabilir. Onu bulup o konuyu hallet ilk önce. Birde telekineziyi direk yapmayın. İlk önce derinleşin. Yani kendinizi gevşetin şu dünyevi yüklerden biraz da olsa kurtulun, hafifleyin öyle deneyin. Bunlar nedir meditasyon, transa geçmek, otohipnoz...
Site içinde var. Bunları yaparsanız aklınız daha hafiflemiş olur bu yüzden odaklanma kısmında yardımcı olabilir.
Başka psikolojik sorunlardan olabilir tabii dini, ailevi orasını bilmiyorum ama genel olarak yukarıda bahsettiğim derinleşmek için yapılan uygulamalar yardımcı olur. Sporcuların nasıl başlamadan önce ısınması gerekiyorsa bunda da güzel bir etki çıkabilmesi için derinleşmek gerekir.
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
bugün ilk defa uzun arştırmalar sonucu psi wheel yapmayı denedim 20 dakika kadar çalıştım ve enerji toplarken damarlarım belirginleşti ellerim kızardı ve o kadar net imgeledim ki enerjim çıkarken gördüm resmen ellerim zangır zangır titredi sizce gelecek vadediyor mu
- Budray
Vadetmiyor yazsam inananıp bırakacak mısın?
Gayet güzel belirtiler almışsın iyiye doğru gidiyorsun bu yaptıklarını sürdür. Sonra ne yapmak istiyorsan hedefin neyse ona göre başarılı olduğun tekniği uygularsın.
-