ASTRAL SEYAHAT BAŞKA GEZEGENLERE GİTME

Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici

Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ASTRAL SEYAHAT BAŞKA GEZEGENLERE GİTME

Okunmamış mesaj gönderen TRWE_2012 »

Şimdi ben gerçekten gittim diyeceğim ama bir çoğunuz inanmayacak.....Ben genede yaşadığım tecrübeyi madde madde anlatayım

1.Yıl 2004,Yer:Sakarya/Sapanca Olay Yeri:Müstakil Bahçeli Tek Katlı Ev Olay Saati;00:00 -01:00 arası
2.Önce uykuya daldım ama aklımda böyle bir şey yoktu.
3.Rüyamda benden uzun iki kişinin bana gelip kanepeden beni kaldırdılar ve bana "Alemlerin Rabbi Allah'ın gerçek gücünü görmek istermisin?" diye sordular.Tabii ben adamların yüzlerini göremiyorum şaşkın bir halde önce siz kimsiniz onlarda biz ademoğlundan önce yaratılmış Rabbanileriz sonra da gelecek misin? diye tekrar sordular ben daha gelirim demenden iki kişinin iki tarafımdan tutularak yukarı fırlatıldım.O anda yerden yükseldiğimi ve kanepede kendi uyan bedenimi gördüm ve bu arada git gide tavana (ev) yaklaştım ve korktum başımı tavandan korumaya çalışırken bir kendimi evin dışında eve tepeden bakarken buldum.
4.Sonra bu halde o iki Rabbani bana tekrar geliyormusun? Bende başımı salladığımı hatırlıyorum ve o anda şimşek hızı ile önce dünyadan çıktık tabii ayaklarımın altında dünya bir anda küçülmeye başladı.
5.Uzayda ilerlerken yedi-sekiz tane geçidin açıldığını gördüm tabii ben en büyüğe daldım bir anda kendimi "İki Güneşi olan bizim bu dünyadan en az 2 kat daha büyük denizleri karalardan az olan bir dünya (Süper Dünya ,bu benim verdiğim isim) karşılaştım.Evet iki güneşi vardı.Ve iki güneşinde 4 ya da 5 tane kendisine bağlı sistemi vardı.Bu süper dünya her iki sisteminde ortak gezegeni olarak saat yönünde dönmek idi.Ve o kadar güzel bir hali vardı ki seyretmeye doyamazsınız.Ben uzayda asılı olarak Allahü Ekber diye bağırdığımı hatırlıyorum (artık bir gaza geldi isem)
6.Sonra bir anda kendi gezegenin yüzeyinde uçarak gezinirken buldum.Bir sürü devasa hayvan (Dinazor gibi)lar ve ormanlar.....Tam buna alışmışken karşı da devasa Surlarla çevrili bir kent gördüm kentin tam ortasında İstanbuldaki Ayasofya Camii gibi devasa bir yapı gözüme çarptı.....Bir sürü insanlar vardı.Evet evet bildiğimiz adem oğlu ben hemen yanımdakiler sordum bunlar bizden değil mi? Hayır olanlar Ademoğlundan önce yaratıldı.Onlar Adem'in öncüleridir.Baya bir gezdim ..
7.Sonra bir anda bana dönerek artık eve gidiyorsun gezinti bitti tabii ben istemedim bir anda kendimi evimde kanepede buldum ve uyandığımda her tarafım buz kesmişti (Soba gümbür gümbür yanıyor oda adeta fırın gibi ama benim bedenim soğuktan katılaşmış bir halde) Hemen zorlukla kalkıp sıcak su duş aldım ki vücuda sıcaklığım yerine geldi

Bu olay istemsiz olarak gerçekleşti.....

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

TRWE_2012 yazdı: 15 Nis, 23:58 Şimdi ben gerçekten gittim diyeceğim ama bir çoğunuz inanmayacak.....Ben genede yaşadığım tecrübeyi madde madde anlatayım

Rüya ya da psikolojik bir şey olup olmadığını biliyor musun ?
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012

Uchiha Sasuke yazdı: 20 Nis, 00:48
TRWE_2012 yazdı: 15 Nis, 23:58 Şimdi ben gerçekten gittim diyeceğim ama bir çoğunuz inanmayacak.....Ben genede yaşadığım tecrübeyi madde madde anlatayım

Rüya ya da psikolojik bir şey olup olmadığını biliyor musun ?
Bu konuda kafam hala net değil(ilk defa başıma gelen istemsiz bir olay bu) ama ben gördüğümü asla unutmam.Burada yazdıklarım gördüklerimin %1 bile değildir.

Ama gördüğüm gezegen buna benziyordu hatta bu idi

Resim

Makalesi;
https://www.onlinefizik.com/dunyaya-ben ... pler-452b/
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012

Ortadaki Büyük olan (Kepler-452b )
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012

Ortadaki Büyük olan (Kepler-22b )

Uchiha Sasuke

Anladım, rüya görmüşsün..
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012

Nereden biliyorsun ki rüya gördüğümü.....(Benim yanımdaydın? da bu konuda peşin hüküm veriyorsun?)[İnsanların benim bu anlattıklarım hakkındaki düşüncelerini benim için önemsiz "ben yaşadığım olayı ve zamanı bilirim" Beni bir yalan makinesine bağlasalar bu makine bile beni haklı çıkaracaktır.Sen hayatının hiçbir döneminde böyle gizemli bir olay ile karşılaşma fırsatını yakalamamış sın ki böyle bir şey başına gelseydi bu kadar rahat peşin hüküm verme cesaretini kendinde göremezdin.Ve ben daha bunun gibi birçok olaya şahit olmuşumdur.Çünkü doğuştan anne tarafından gelen bir efsunlu yetisine sahibim.Bu da Allah vergisi bir yetenek......
Uchiha Sasuke

Yolun açık olsun, efsunlu muhteşem kardeş..