Hocam sadece dut yedim. Bir tane yedikten sonra biraz kendime gelmiş gibi hissettim. Küçük bir farklılık hissettim.
3. Göz (Epifiz Bezi) için Meyve
3. Göze hangi meyve iyi gelir?
Moderatör: Sai
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: 3. Göz (Epifiz Bezi) için Meyve
Şekerden kaynaklanmış olmasın : )
Şu ana kadar epifiz konusunda üzerlik kadar etkili olabilen başka bir bitki görmedim (Uç noktalardaki kısmı geçiyorum) Ama dutu merak ettim. Gerçekten etkili ise içerisinde ne tür maddeler var?
Şu ana kadar epifiz konusunda üzerlik kadar etkili olabilen başka bir bitki görmedim (Uç noktalardaki kısmı geçiyorum) Ama dutu merak ettim. Gerçekten etkili ise içerisinde ne tür maddeler var?
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
Şekerden de olmuş olabilir : )
Üzerlik kadar etkili olduğunu düşünmüyorum. Dut' u yerken beklentiye girmiştim işe yarayacağına inanıyordum belki ondan da olabilir. Yerken kafam hafif rahatlamıştı.
İçerik olarak bilmiyorum ama internette yazılanlara göre;
"Protein açısından çok zengindir. Ayrıca A, E, C ve K vitaminleri açısından oldukça zengin olan dut, kalsiyum, demir, folat, tiamin, nisain kaynağıdır.
Dut aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir"
(Kaynak: www.faydalarizararlari.com/dutun-faydalari)
Dmt göremedim. Şekli epifiz bezine çok benziyor en çok umudumun olması da ondan kaynaklıydı.
Ben Budray'a söylemiştim buradan tekrar söyleyeyim. Bence dutun epifize bir faydası yok. Küçükken bahçemizde dut ağacı vardı çatlayana kadar yerdim. Yani şerbet kazanına düşmüş obiriks gibi düşünebilirsiniz beni. Olsa faydası bana olurdu bence
Küçükken ruhsal çalışma yapmıyordum evet ama dün bir kase daha yiyip telepati denedim birisiyle. 4 kere denedik 1.5'inde başarılı olduk. O başarılı olduğumuzda da ben alıcı konumundaydım. Şehirler arası telepati denedik ama (: 1.5 derken, birinde tam başarısız olduk sayılmaz hatlar karıştı da bir ara. Şimdi bunu benim muhteşemliğime ya da beceriksizliğime mi yoracağız yoksa duta mı ? (: Bir kere yemeyle bir şey olmaz ama yine de plasebo etkisi diye düşünüyorum..

- Budray
Çalışmanın yerini bir şey tutmaz. 1.5 olayını anlayamadımUchiha Sasuke yazdı: ↑26 May, 06:22 Ben Budray'a söylemiştim buradan tekrar söyleyeyim. Bence dutun epifize bir faydası yok. Küçükken bahçemizde dut ağacı vardı çatlayana kadar yerdim. Yani şerbet kazanına düşmüş obiriks gibi düşünebilirsiniz beni. Olsa faydası bana olurdu benceKüçükken ruhsal çalışma yapmıyordum evet ama dün bir kase daha yiyip telepati denedim birisiyle. 4 kere denedik 1.5'inde başarılı olduk. O başarılı olduğumuzda da ben alıcı konumundaydım. Şehirler arası telepati denedik ama (: 1.5 derken, birinde tam başarısız olduk sayılmaz hatlar karıştı da bir ara. Şimdi bunu benim muhteşemliğime ya da beceriksizliğime mi yoracağız yoksa duta mı ? (: Bir kere yemeyle bir şey olmaz ama yine de plasebo etkisi diye düşünüyorum..

Plasebo etkisi olabilir. İdda etmiyorum zaten o zaman nasıl yazdım bakmadım ama internette gördüm mantıklı geldi o an paylaşma ihtiyacı duydum : )
-
- Yeni Kullanıcı
sayın üstatlar haddim olmayarak bir yöntemde ben bildire bilirmiyim ben genellikle dualardan yanayım amma çok sevdigim bir yöntemde HİPNOZ bu yöntem ile kısa zamanda sonuç alınır ruhsal yeteneklerinizi geliştirip kullana bilirsiniz hiç yetenegi olmayam biri bile hangi kendine uygun yetenegini geliştire bilir
-