Psi whell Biokinezi ve Kineziler hakkında yardım

psi wheel, psi wheel nedir, psi wheel teknikleri, psi wheel gelistirme, cara membuat psi wheel, psi wheel yapımı, psi wheel nedir nasıl yapılır, psi wheel yapamıyorum, psi wheel kağıdı nasıl yapılır, psi wheel döndürme, psi wheel döndüremiyorum

Moderatör: Sai

zeykvrkx
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Kadın

Psi whell Biokinezi ve Kineziler hakkında yardım

Okunmamış mesaj gönderen zeykvrkx »

arkadaşlar ben 3 gündür yapmak için uğraşıyorum daha önce defalarca denemiştim ama hep yarıda kaldı bu yeniden başlayışımın 3.günü ben bunu herşeyden çok istiyorum ve ne yapsam bilemiyorum şimdi 2.gün psi whelli döndürdüm baya ama sonra olmadı bi daha ve baya odaklanma problemi çektim sizce tamamen olana kadar denemeli miyim?

2. olarak ben psi ball yapmak istemiyorum enerjimin kağıdı ve elimi kapladığını arada ip gibi bir bağ olduğunu ve benim kontrol için yetkim olduğunu düşünüyorum sizce kendi uydurduğum bu şey işe yarar mı
ve psi whelli bırakıp şuan buna geçmeli miyim
3. ben biyokineziyle kendimi baştan yaratmak istiyorum ama hiç bi yerde tam teknik yok kendi tekniklerimle başarılı olur muyum?
4.tüm kinezileri yapmam mümkün mü
5.tüm kinezileri kusursuz şekilde ustaca yapmak için kaç yıl veya ay gerekir

son olarak ben cidden her gün dua ediyorum yapmak için hayatımda bu kadar istediğim hiç bişey olmadı daha kısa sürede mükemmel sonuçlar almak için yol gösterin lütfen size güveniyorum

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Acil

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Merhaba ilk önce başlığınız site de ki kurallara aykırı kurallar/telekinezi-forum-kurallari-t13.html lütfen verdiğim linkte ki kuralları okuyun özellikle 7. Maddeyi.

Sitenin %95 i aynı konu aynı yazılar. Lütfen sakin olun ARAŞTIRIN.

Yakındığınız durumlara gelecek olursak hemen yapamamanız çok normal. Bizim işimiz bilinçaltı işidir. Hemen pat diye yapamazsınız alışmanız, çaba göstermeniz gerekecek. Enerjinizi daha iyi hissetmek, kullanmak için meditasyon yapmanızı öneriyorum.

Kendi uydurduğunuz teknik daha işe yarar, özgün olun hangisi kolay geliyorsa onu yapın.
Bu bir sınav, yarışma değil istediğinizden başlayın.

Kendi tekniklerinizde başarılı olabilirsiniz önemli olan bilinçaltinizi inandırarak etki sağlanmasıdır.

Kaç günde yapıp usta olacağınız tamamen size bağlı kesinlikle bir şey söyleyemeyiz. Ben derim 10 yıl biri der 1 yıl diğeri der 3 ay. Bunları diyerek zihninizde engel oluşturmayalım. Söylesekde tamamen atma bir şey olur o yüzden hiç umutlanmayın.

Size tavsiyem ilk önce iyice araştırma yapıp okumanız hemen sonuca varmayın, iyice düşünün. Kendinizi rahatlatın. Yazdığımız yazıları okuyun.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Psi whell Biokinezi ve Kineziler hakkında yardım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Biokinezi: biokinezi/
Psi wheel: Psi Wheel Tüm Konular
Tüm Kineziler: telekinezi-nedir/tum-kinezi-cesitleri-t332.html

Tamamını yapıp yapamayacağına bir başkası değil sen karar verirsin. İstediğin destek ve motivasyonsa "İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil ve egoisttir"
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Psi whell Biokinezi ve Kineziler hakkında yardım

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Yönetici yazdı: 31 May, 18:17 Biokinezi: biokinezi/
Psi wheel: Psi Wheel Tüm Konular
Tüm Kineziler: telekinezi-nedir/tum-kinezi-cesitleri-t332.html

Tamamını yapıp yapamayacağına bir başkası değil sen karar verirsin. İstediğin destek ve motivasyonsa "İnsan ruhunu yitirmediği sürece yapamayacağı şeyler sınırlıdır AMA sınıra ulaşmak için vazgeçmesi gerekenleri terkedemeyecek kadar da bencil ve egoisttir"
Çok güzel ve anlamlı bir cümle.