Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları (Makale)

astral seyahat teknikleri, astral seyahat tekniği, astral seyahate nasıl çıkılır, astral projeksiyon

Astral Seyahat Hakkında Genel Derleme Yazılar ve Makaleler
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları (Makale)

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları
Resim

İmajinasyonun kullanıldığı paranormal çalışmalardan biri de Astral Seyahattir. Madde alem ötesine geçmemiş, herşeyi duyu organları ile algılamaya alışmış bir insan, madde ötesine uzanabilmek için imajinasyonu bir nevi köprü olarak olarak kullanabilir. Daha önce bildiğiniz, gördüğünüz ve deneyimlediğiniz bir yer için artık zihninizde canlandırma yapmanıza gerek olmayabilir ancak ilk defa gideceğiniz bir yer için sürekli zihninizde kurgulamalar yaparsınız. Bu normal yaşantımız içinde geçerlidir.

Astral Seyahat için Neden imajinasyon Çalışması?

Daha önce hiç gitmediğiniz, ilk defa göreceğiniz bir yerle ilgili, Oraya nasıl gideceğinizi, gittiğinizde nelerle karşılaşacağınızı zihninizde canlandırmaya başlarsınız. Bu bir nevi ruhsal hazırlık gibidir. Aynı zamanda farkında olmasanız da ruhsal bir bağ kurma girişimidir. Girişte de belirttiğim gibi aynı durum madde ötesine uzanan çalışmalarda da geçerlidir. Daha önce madde ötesini rüyalar dışında bilinçli olarak algılamamış birisi tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi bilinçli veya bilinçsiz bir bağ kurmaya çalışır. Bu bağ ilk çıkış anından başlayarak nasıl olacağı, yaşanacaklar ve sonrası ile ilgilidir. Aynı Anda İki Farklı Yerde Bulunma adlı makalede bu durumun aslında ne anlama geldiğini bilimsel detaylara inerek kavrayabilirsiniz. Zihinde meydana gelen her görüntü ilgili olduğu yerle sizin aranızda ruhsal bir bağ kuracaktır.

İmajinasyon, Astral Projeksiyon ve Astral Seyahat Bağlantısı

Astral seyahat ile ilgili çalışma yapanlar genelde yanlış algılanan "Astral Projeksiyon" kavramını mutlaka duymuşlardır. Çalışmalara ilk defa başlayanlar için oldukça zorlayıcı bir çalışmadır. Kişinin kendisini bulunduğu yerden farklı bir yerde görüntülemesi ve oradan bakması ilk defa karşılaştığı bir durumdur ve beyin buna şiddetle karşı çıkar. Yapılan bu çalışmanın gerçek dışı olduğunu, gerçeklik algısının bozulmaması amacıyla aslında sizin kendinizi projekte ettiğiniz yerde olmadığınızı göstermek için direnç gösterir ve kendinizi tekrar bedeninizde bulursunuz. Kırılması gereken bir direnç noktasıdır ancak keyifli bir çalışmadır. Bu çalışmanın amacı kendimizi bedenin dışında farklı yerlerde canlandırarak beden dışında farklı boyutlarla bir bağ kurmaktır. Projeksiyon çalışmasında imajinasyonla birlikte bilincimizde rol aldığı için, astral seyahat çalışmalarında bilinçli rüya ile birlikte hedefe götüren önemli unsurlardan biridir.

Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları - Ön Hazırlık

Diğer tüm çalışmalarda olduğu gibi ruhsal ve bedensel olarak kendinizi hazır hale getirmeniz gerekir. Eğer düzenli olarak yaptığınız meditasyon, nefes egzersizleri vb. gibi çalışmalar yoksa bu hazırlık evresinde neler yapmanız gerektiği ile ilgili Nasıl Transa Geçilir? yazısına ve gerekli bilgileri temin etmek için Astral Seyahat Hakkında Diğer Makaleler bölümüne bakabilirsiniz. Konumuz astral seyahatte kullanılacak imajinasyon yöntemleri olduğu için diğer ayrıntılara değinmiyorum. Bedensel ve ruhsal olarak hazır hale gelmeden yapacağınız imajinasyon ve astral seyahat çalışmaları yeterli derinlik ve ruhsal bağlantı sağlanamadığı için tatmin edici seviyelerde olamayabilir. Yalnız uzun süredir çalışıyor ve artık belli bir aşamaya gelmişseniz sırtüstü uzanmak veya bağdaş kurup gözlerinizi kapatmak dahi sizi hazır hale getirecektir. Hatta çalışmanızı sürekli aynı yerde yapıyorsanız orada bulunmanızda sizi hazır hale getirecektir.

Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları - Uygulama

Sırtınız dik duracak şekilde sırtüstü uzanın. Eğer uykuya kolay dalıyor veya daha önce yaptığınız çalışmalarda çalışmanızı tamamlayamadan uyumuşsanız, bağdaş kurup oturun ve gözlerinizi kapatın. Bu aşama öncesinde hem ruhsal hem de bedensel olarak kendinizi hazırladığınızı farzediyorum. Gözlerinizi kapattığınız andan itibaren hızlı bir şekilde alfa düzeyine doğru ilerlemeye başlayacaksınız. Bu evreden sonra imajinasyon yapmak daha kolay olacaktır.

Yapılacak uygulama ile ilgili yazılan hiçbir şeyi kesin ve net olarak algılamayın. Siz hayal gücünüzü dilediğiniz gibi kullanabilir istediğiniz şekilde uygulama yapabilirsiniz. Çoğunun yaptığı sabit teknikler ve uygulamalar hatasına düşmeyin, herkes ayrı bir dünyadır ve herkesin kendine has bağlantı kanalları vardır.

1- Ayak parmak uçlarınızdan başlayarak yukarıya doğru bedeninizin saydamlaşmaya başladığını düşünün. (Saydamlaşma yavaş yavaş parmaklardan yukarı doğru ilerlesin. Ayrıntıya girmek için suyun toprakta ilerlemesini örnek alabilirsiniz diğer ayrıntılar için İmajinasyon Telekinezi ve Telepati konularına bakabilirsiniz.)
2- Saydamlığın ulaştığı her noktanın aynı zamanda hafif bir şekilde karıncalandığını hissedin. (Hisleri çalışmaya katmak etkiyi her zaman artıracaktır. İlk çalışmalarda istediğiniz etkiyi belki alamayabilirsiniz ancak ilerledikçe düşünmeniz ve istemeniz yeterli olacaktır. Oto hipnoz çalışması veya sadece bu etkiyi elde etmek için ayrı bir çalışma yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.)
3- Tüm bedeniniz saydam hale gelsin ve karıncalanmayı tüm bedeninizde hissedin.

Bu aşamada karıncalanma hissini titreşim haline geçmek için tetikleyici olarak kullanıyoruz.

4- Karıncalanma hissinin tüm bedeninizde yatay veya dikey bir titreşim oluşturduğunu zihninizde canlandırarak hissedin. (Tetikleme kısmını istediğiniz şekilde canlandırabilirsiniz. Yukarıdan filmlerde ağır çekim sahnelerinde olduğu gibi bir su damlasının vücudunuza düştüğünü ve bir dalgalanma meydana getirdiğini canlandırabilirsiniz. Titreşimin merkezini ve yönünü de gene kendi hassasiyetinize göre canlandırabilirsiniz. Ben bu kısmı eskiden televizyonlar açıldığında yayın yokken görünen karıncalanma görüntüsü ile yapıyorum.)
5- Tüm bedeninizdeki titreşimi zihninizde dilediğiniz gibi canlandırabilirsiniz. Asıl önemli olan bunu yoğun bir şekilde hissedebilmektir. Titreşim halini yeterince yoğun bir şekilde deneyimlemeye çalışın. (Film karelerinden esinlenebilirsiniz, bedeninizin saydam görüntüsünün yatak veya dikey görüntü netliği kayboluyormuşçasına titreştiğini canlandırabilirsiniz.)

İkinci aşamaya geçiyoruz

6- Bu noktada bir anda titreşimi durdurun. Bulunduğunuz atmosferin bir anda değiştiğini, adeta birinin büyük bir sopa ile bulunduğunuz odaya vurduğunu, bir çınlama sesinin her yerde yankılandığını duyun ve hissedin. (Sahneyi istediğiniz gibi canlandırın. Etrafa tozlar saçılabilir, bulunduğunuz oda sallanabilir, ortamın rengi pastel tonlarda mavi veya kahverengi olabilir. Çınlama sesi yerine musluktan damlayan bir damlanın aksetmesi olabilir. Bu sahneyi belli aşamaya geldiğinizde çıkış tetikleyicisi olarak ta kullanabilirsiniz.)

Devamı için: https://www.parapsikoloji.net/astral-sey ... lismalari/
Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

Re: Astral Seyahat ve imajinasyon Çalışmaları (Makale)

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yeni konu açmaya üşendim de buraya bıraksam olur mu (:
Cümleten bayramınız mübarek olsun. Ağabey mesaj atacaktım da rahat etmeyeyim dedim buradan halledelim bari.. (:

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

İmajinasyonla bütünleşmiş : )

Güzel olmuş... Ama son bölümde ses gitmiş. Sadece bende olmamışsa o ses hatası, çoğu merak edecek o kısmı.
O sürekli kapıyı açanlar içeride süpürge sapı imal edildiğini bilmiyorlar sanırım : )
Uchiha Sasuke

Hiç farkında değilim ya sanırım düzenlerken gitti ses. Videoyu da sildim tekrar yükleyemem artık.
O kapıyı açanlar ne çektirdi bana zaten hiç sorma :lol:

Ağabey diğer videoları izlemiyorsun değil mi? İzleme yani lütfen izleme baya küfür kıyamet yardırıyorum çünkü izlersen utanırım :D Ben buraya özenle seçer atarım (:
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Ne, kim, nerede, nasıl, ne için...

Youtube'nin mezarlıktan farkı kalmamış o yüzden özel olarak girip bakmıyorum, zaman celladı gibi.

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Kesinlikle zaman celladı sadece YouTube değil bütün sosyal ağlar. Bir niyetle giriyorsun iyice dolanıp kapatıyorsun ve bir bakıyorsun ki ilk girdiğin niyeti gerçekleştirmemişsin.
Uchiha Sasuke

Yönetici yazdı: 20 Haz, 21:33 Ne, kim, nerede, nasıl, ne için...

Youtube'nin mezarlıktan farkı kalmamış o yüzden özel olarak girip bakmıyorum, zaman celladı gibi.
Ohh iyi bari :D