Çekim Yasası ile Oyuna Çekilenler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Çekim Yasası ile Oyuna Çekilenler

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Rahatlığın ve tembelliğin hat safhaya ulaştığı günümüzde son dönemlerin en popüler konularından biri de düşünerek herşeye sahip olmak diye Çekim Yasası vb isimlerle ortaya çıkan yayınlar oldu. Bilimsel konuları kendi düzenleri ve oyunları için güzelce kurgulayan ve her sahnesini somut örneklerle okuyanlara veya izleyenlere aktaranlar çok az da olsa amaçlarına ulaştı. Var olan, bilinen doğruları ve gerçekleri kendi amaçları için dizayn eden bu gruplar kendinden bi haber bir çok insanı inandırmayı başardılar.
Ne vaat ediyordu çekim yasası? Düşün, hayal et, pozitif ol
iste, inan ve sahip ol...
Peki kimden isteyeceksiniz? Evrenden!
Pozitif düşünmeye itirazım yok. Hayata olumlu bakmaya, sevmeye sevilmeye kabullenmeye ve teşekküre itirazım yok. Ama bana bunları anlatırken, yüzyıllar önce alimlerin, Allah dostlarının, unlü düşünürlerin hayata dair görüşlerini inancım dışında kullanmaya çalışmalarına itirazım var.
Allah şükredin daha fazlasını vereyim der, çekim yasasını ortaya koyanlar teşekkür edin evren verecek der.
İslam alimleri guzel düşünen güzel görür güzel bulur der, çekim yasasını ortaya koyanlar olumlu düşünün evren size olumlu dönüş yapacak der.
Şimdi arka planı anladınız mı?
Doğruları kabuğundan sıyırarak kendi çıkarları doğrultusuna kullanan bu grubun temel amacını inançsızlaştırma için bir proje olarak görüyorum. Dinlerin yüzyıllar önce yapın dediğini kendi renklerine boyayan bu gruplar, projeleri ile herkese mavi boncuk dağıttı. Adına da sır dediler.
Yüce Allah'ın şükredin daha fazlasını vereyim müjdesini göremeyen bizler sır denilen projenin teşekkür edin evren size verecek demesine hangi akıl ile inanıyoruz?
Velhasıl kelam bizler araştırmayıp sorgulamadıkça her zaman bu tür grupların hedefinde olacağız.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

“Sizden Gelenler” sayfasına dön