Yapamayacağım korkusundan ziyade yanlış yaparım korkusundan kaynaklı olabilir.
Göz en hassas organlarımızdan birisi, belkide en hassas olanıdır. Burada yapılabilecek bir yanlış göze zarar verebilir. Bu yüzden genelde biyokineziye pek sıcak bakamıyorum ama illa da yanlış yapacaksınız diye bir şey yok. Eğer çalışma öncesi ve çalışma esnasında kötü bir şey olacak tarzında olumsuz düşünceleriniz, hisleriniz varsa çalışmayı yapmayın, erteleyin. Olumlu düşündüğünüz zaman yapın. Tabii bu benim düşüncen kesin doğrudur diyemem..
Genelde teknikler hayal(imajine) üzerine kurulu. Çoğu teknik birbirine benzer. Ama en etkili teknik kişinin kendi oluşturduğudur. İnsanlar farklı farklıdır. Birinde işe yarayan teknik diğerinde yaramayabilir.
En sağlıklısı, bulabildiğiniz teknikleri inceleyip, mantığını kavrayarak kendi tekniğinizi oluşturmaktır..
Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?
telekinezi, Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?
Uchihaya katılıyorum. Ek olarak kötü bir etki olacaksa bence araya cesaret giriyor. Yani kötü bir etki olması kişinin isteğe bağlı durumun da gerçekleşir diye düşünüyorum. Derin transa girilip yapılcaksa desteklemiyorum akla gelen başa geliyor
Sonuç olarak yapılcasa kontrollü bir şekilde yapılması taraftarındanım.

- mysticforce
- Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
- Cinsiyetiniz: Kadın
Anladım. Benim de galiba sorunum tam olarak bu, yani yanlış yaparım korkusu. Tekrardan teşekkür ederim cevapladığınız içinUchiha Sasuke yazdı: ↑06 Ağu, 11:17 Yapamayacağım korkusundan ziyade yanlış yaparım korkusundan kaynaklı olabilir.
Göz en hassas organlarımızdan birisi, belkide en hassas olanıdır. Burada yapılabilecek bir yanlış göze zarar verebilir. Bu yüzden genelde biyokineziye pek sıcak bakamıyorum ama illa da yanlış yapacaksınız diye bir şey yok. Eğer çalışma öncesi ve çalışma esnasında kötü bir şey olacak tarzında olumsuz düşünceleriniz, hisleriniz varsa çalışmayı yapmayın, erteleyin. Olumlu düşündüğünüz zaman yapın. Tabii bu benim düşüncen kesin doğrudur diyemem..
Genelde teknikler hayal(imajine) üzerine kurulu. Çoğu teknik birbirine benzer. Ama en etkili teknik kişinin kendi oluşturduğudur. İnsanlar farklı farklıdır. Birinde işe yarayan teknik diğerinde yaramayabilir.
En sağlıklısı, bulabildiğiniz teknikleri inceleyip, mantığını kavrayarak kendi tekniğinizi oluşturmaktır..

- mysticforce
- Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
- Cinsiyetiniz: Kadın
Budray yazdı: ↑06 Ağu, 16:17 Uchihaya katılıyorum. Ek olarak kötü bir etki olacaksa bence araya cesaret giriyor. Yani kötü bir etki olması kişinin isteğe bağlı durumun da gerçekleşir diye düşünüyorum. Derin transa girilip yapılcaksa desteklemiyorum akla gelen başa geliyor![]()

-