Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?

telekinezi, Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz

Uchiha Sasuke

Re: Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yapamayacağım korkusundan ziyade yanlış yaparım korkusundan kaynaklı olabilir.

Göz en hassas organlarımızdan birisi, belkide en hassas olanıdır. Burada yapılabilecek bir yanlış göze zarar verebilir. Bu yüzden genelde biyokineziye pek sıcak bakamıyorum ama illa da yanlış yapacaksınız diye bir şey yok. Eğer çalışma öncesi ve çalışma esnasında kötü bir şey olacak tarzında olumsuz düşünceleriniz, hisleriniz varsa çalışmayı yapmayın, erteleyin. Olumlu düşündüğünüz zaman yapın. Tabii bu benim düşüncen kesin doğrudur diyemem..

Genelde teknikler hayal(imajine) üzerine kurulu. Çoğu teknik birbirine benzer. Ama en etkili teknik kişinin kendi oluşturduğudur. İnsanlar farklı farklıdır. Birinde işe yarayan teknik diğerinde yaramayabilir.
En sağlıklısı, bulabildiğiniz teknikleri inceleyip, mantığını kavrayarak kendi tekniğinizi oluşturmaktır..

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchihaya katılıyorum. Ek olarak kötü bir etki olacaksa bence araya cesaret giriyor. Yani kötü bir etki olması kişinin isteğe bağlı durumun da gerçekleşir diye düşünüyorum. Derin transa girilip yapılcaksa desteklemiyorum akla gelen başa geliyor :lol:
Sonuç olarak yapılcasa kontrollü bir şekilde yapılması taraftarındanım.
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Uchiha Sasuke yazdı: 06 Ağu, 11:17 Yapamayacağım korkusundan ziyade yanlış yaparım korkusundan kaynaklı olabilir.

Göz en hassas organlarımızdan birisi, belkide en hassas olanıdır. Burada yapılabilecek bir yanlış göze zarar verebilir. Bu yüzden genelde biyokineziye pek sıcak bakamıyorum ama illa da yanlış yapacaksınız diye bir şey yok. Eğer çalışma öncesi ve çalışma esnasında kötü bir şey olacak tarzında olumsuz düşünceleriniz, hisleriniz varsa çalışmayı yapmayın, erteleyin. Olumlu düşündüğünüz zaman yapın. Tabii bu benim düşüncen kesin doğrudur diyemem..

Genelde teknikler hayal(imajine) üzerine kurulu. Çoğu teknik birbirine benzer. Ama en etkili teknik kişinin kendi oluşturduğudur. İnsanlar farklı farklıdır. Birinde işe yarayan teknik diğerinde yaramayabilir.
En sağlıklısı, bulabildiğiniz teknikleri inceleyip, mantığını kavrayarak kendi tekniğinizi oluşturmaktır..
Anladım. Benim de galiba sorunum tam olarak bu, yani yanlış yaparım korkusu. Tekrardan teşekkür ederim cevapladığınız için :).
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Budray yazdı: 06 Ağu, 16:17 Uchihaya katılıyorum. Ek olarak kötü bir etki olacaksa bence araya cesaret giriyor. Yani kötü bir etki olması kişinin isteğe bağlı durumun da gerçekleşir diye düşünüyorum. Derin transa girilip yapılcaksa desteklemiyorum akla gelen başa geliyor :lol:
Sonuç olarak yapılcasa kontrollü bir şekilde yapılması taraftarındanım.
:lol: doğrudur. Derin transa girmemek lazım o zaman :D. Ben de kontrolü bir şekilde yapılması taraftarıyım ama şu yanlış yaparım korkusu ara ara ağır basıyor. Bundan dolayı kendimi kasıyorum. Fakat, korkumu en kısa sürede bastırmayı düşünüyorum. Ki, biyokinezi yeteneğimi açığa çıkarabileyim diye :).