Biyokinezi zararlı mı ?

Moderatör: Admin

Sllc94
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Biyokinezi zararlı mı ?

Okunmamış mesaj gönderen Sllc94 »

Ben bir kaç ay önce biyokinezi yapıyodum gözlerimin etrafı hafif yeşillenmişti sonra intertte biyokinezinin tehlikeli olduğunu okudum biyokineziyi bıraktım ilk yaptığımda gözlerime hiçbir şey olmadı sizce tekrardan başlamalımıyım
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Biyokinezi zararlı mı ?

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Tehlikeden kasıt?
Aramak, güzel bir çabadır.
Sllc94
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen Sllc94 »

Kör olma ihtimali var mı veya başka görme problemlerinin oluşma riski var mı demek istiyorum
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Sllc94 yazdı: 11 Ağu, 10:14 Ben bir kaç ay önce biyokinezi yapıyodum gözlerimin etrafı hafif yeşillenmişti sonra intertte biyokinezinin tehlikeli olduğunu okudum biyokineziyi bıraktım ilk yaptığımda gözlerime hiçbir şey olmadı sizce tekrardan başlamalımıyım
Tehlikeli derken? Biyokineziye merak saldım ama sen böyle söyleyince hafif bir korku çöktü üzerime :S.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Sllc94 yazdı: 16 Ağu, 23:43 Kör olma ihtimali var mı veya başka görme problemlerinin oluşma riski var mı demek istiyorum
Şu ana kadar böyle bir şey duymadım. Ancak yöntemi uygulayan kişinin nasıl bir teknik kullandığı ile ilgili farklılıklar olabilir belki.
Metabolizma senin yönlendirme ve telkinlerine göre hareket eder. Eğer bilinçaltında saplantı halinde "kör olacaksın" şeklinde bir telkin geçiyorsa ve sen buna engel olamıyorsan; verdiğin telkinlerin etkisine göre (düşük ihtimal çünkü ancak derin trans halinde veya derin hipnoz altında bu gibi etkiler oluşur) sakınca ortaya çıkabilir.

Ama asıl sakınca senin bu soruyu sorup benim verdiğim cevabı okuduktan sonra ortaya çıkacaktır. Çünkü kendinden emin olamama ve sürekli kendini kontrol edip, içinden geçenleri de denetleme ihtiyacı hissedeceksin.
Aramak, güzel bir çabadır.