Neptün 12. Evde Medyumluk, Ruhsal Kabiliyetler ve Derin Sezgiler

neptün 12. evde, medyumluk yeteneği, mistik konulara ilgi, aşırı hassasiyet, güçlü sezgiler, premonisyon, prekognisyon

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Mesajlar: 1166
Kayıt: 31 Eki, 15:25
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Neptün 12. Evde Medyumluk, Ruhsal Kabiliyetler ve Derin Sezgiler

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Neptün 12. Evde Medyumluk ve Mistik Konulara İlgi
Resim

Neptün 12. Evde Bulunuyorsa,

Derin ve hassas etkilere sahip bir konumdur. Bu konumda bulunan insanlar derin bir trans halinde yaşıyor gibidirler. Yalnızlık onlar için deşarj, şarj ve ruhsal alemle irtibata geçme evresi gibidir. Aşırı hassas yapıları nedeniyle çevrelerinde bulunan negatif enerjisi yoğun insanlara dikkat etmeleri gerekir. Ruhsal hassasiyeti yoğun olan insanların madde yaşam ile aralarındaki duvarın inceliği onları ruhsal katlara yakın kıldığı gibi pozitif ve negatif tüm etkilere de yakın hale getirmektedir. Bu etkilere uzak insanlar için sahip oldukları meziyetler çok cezbedici görünse de aslında bir o kadar da sıkıntı vericidir.

Yaşamları bilinçaltında biriken sorunlarla sarmaş dolaş bir halde olduğu için zaman zaman aşırı hassasiyetleri onları bunaltabilir. Sahip oldukları özellikler nedeni ile kendilerini seçilmiş insanlar olarak görebilirler. Ruhsal yapıları çözmek, gizli olanları ortaya çıkarmak ve kendisini tanımak temel amaçları arasındadır. Sezgileri güçlüdür. Hem premonisyon hem de prekognisyon kabiliyetleri geliştirmeye açıktır. Rüyalarında gördükleri büyük oranda ortaya çıkar. Aynı zamanda güçlü sezgileri ile olabilecek olayları önceden sezebilirler.

Sürekli Alfa - Teta frekansında yaşıyor gibidirler. Bu durum onları gerçek yaşamdan uzak gibi gösterebilir. Ruhsal kabiliyetlerini daha çok bilinçaltı mekanizma kontrol etmektedir. Okült ve Mistik konulara ilgileri yoğundur.

Eğer gerçek yaşamla uyum sağlayamazlarsa tüm ruhsal kabiliyetlerini bastırarak beta seviyesine tutunmaya çalışırlar. Ancak bu durum baskı ile yapılmaya çalışıldığında kendi gerçekliklerinden de uzaklaşmalarına ve sorun yaşamalarına neden olabilir. Aşırı ruhsal derinlik ve nörotik sorunlar yaşamlarını içinden çıkılmaz bir hale getirebilir.

* Yoğun hassasiyet ve ruhsal algılar
* Prekognisyon ve Premonisyon özellikleri
* Medyumluk
* Gerçekleşen rüyalar ve güçlü sezgiler
* Derin Trans Hali
* Madde ötesi konulara yoğun ilgi
* Başkalarının ruh dünyasını çözümleme yeteneği
* Okült ve Mistik konulara ilgi

Neptün 12. ev konumunda bulunup bu etkilerin büyük kısmına sahip olan insanların öncelikle sahip oldukları özelliklerin farkında olup kendileri ile barışık bir yaşam sürmeleri çok önemlidir. Aşırı hassasiyete sahip olanların yaşayacakları sorunların onları gerçeklik duygusundan kopartarak "Ben neden böyleyim" noktasına getirmemesi gerekir.

Sahip oldukları özelliklerin doğal bir sonuç olduğunu, bu özellikleri en verimli şekilde kullanabilmeleri için gerekli bilgi ve donanıma sahip olmaları gerektiğini bilmeleri gerekir.

Yaşamdaki en büyük sıkıntılar kendilerini bu yaşamın bir parçası gibi göremeyenlerde ortaya çıkmaktadır. Oysa yaşamın kendisi çok renklidir ve her renk hayatımızı tamamlayan bir eksik parça gibidir. Bu parçaların hayatımızdaki rollerini en iyi şekilde oynayabilmeleri için öncelikle bu rollerinin farkında olmaları gerekir.
Aramak, güzel bir çabadır.

duygu

Re: Neptün 12. Evde Medyumluk, Ruhsal Kabiliyetler ve Derin Sezgiler

Okunmamış mesaj gönderen duygu »

merhaba
neptun yay burcunda 12. evde 28.9 derecede.1.ev oglak yukselen ve ay burcu ile kavusumda ozellikleri nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Mesajlar: 1166
Kayıt: 31 Eki, 15:25
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Neptün 12. Evde Medyumluk, Ruhsal Kabiliyetler ve Derin Sezgiler

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu soruyu bir astroloğa sormanız daha doğru olur.
Aramak, güzel bir çabadır.

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astroloji” sayfasına dön