Hayvana Telepati Yapılır mı?
Selamün aleyküm arkadaşlar...
Şimdi ben Telekinezi yada parapsikoloji ile kısa süredir ilgileniyorum böyle bir olay başımdan geçti sizinle paylaşmak istedim aslında paylaşmıycaktim ama çevremde ilgilenen yada bilgi sahibi biri yada birileri olmadığı için Sizden gelen cevaplar benim için çok önemli Evet konuya gelelim Camiye gitmiştim Yatsıdan sonra camdan dışarı bakıyordum bu arada arada namazdan sonra dua ettiğim oluyor telekinezi hakkında vb.
Neyse Camdan dışarı bakıyorum bu arada halen Camideyim Burası ÖNEMLİ Dışarda bir Kedi gördüm kaldırırımın üzerinde duruyordu öylece Camdan kediye mesafe epey bi var yani baya şimdi ben kediye duyması için Pisstt diye seslendim sesimi duyunca bana döndü Kedinin yanında pet şişe yada ona benzer ezilmiş bir pet şişe vardı Benim amacım kediyi o şişe gibi birşeyin yanına götürmek di aslında şöyle kedi Telepati yapmaya çalıştım gibi. Birşey ama bu bana değişik geliyor daha parapsikolojiyle ilgileneli 1 ay yada daha kısa süre oluyor neyse işte kedi ile bir süre 5 sny gibi bir süre bakıştık ama o his farklıydı sadece baktım bakarken kedinin de sadece bana bakıyordu benim o 5 snyde kediye herhangi bir şey neyse kafam karışık biraz o bakmadan sonra Önemli... gözümü kapadım ve açtığım anda ARKADAŞLAR YEMİN EDERİM Kİ ALLAH ÇARPSIN Kİ dediğime inanmayan arkadaşlar olabilir inşAllah inanırsınız ve yardımcı olursanız sevinirim Gözümü açınca ben camdan bakarken Kedi yavaşça doğruldu ve o şişe gibi şeyin yanına doğru gitti yani ben o anda herşeyi bozdum cami içinde seviniyordum kedi düşündüğümü yaptı gibi yani arkadaşlar durum bu okuduğunuz ve yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Hayvana Telepati Yapılır mı?
Bilgisi olan yok mu benim için önemli de.
-