Telekinezi yaparken çok enerji harcıyorum
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Telekinezi yaparken çok enerji harcıyorum
Psiball yaparken tüm bir şekilde odaklanıyorum ve ellerim arasındaki enerjiyi hissediyorum ama bu vücudumda ki enerji kaybınıda hissetmemi sağlıyor başım dönüyor sağa sola doğru sallanıyorum ve kollarımın bacaklarımın güçsüz kaldığını uyuştuğunu hissediyorum bunun nedeni nedir?
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yaparken çok enerji harcıyorum
bu durum banada oluyordu fakat psi ball a yada uğraşırken olmuyordu ne zaman oluyordu unuttum. Ben pek sanmıyorum psi ball a yapıp enerjinin harcandığına sonuçta çok ağır şey değil fakat müslümansan namaza başlayabilirsin, havadan enerji toplayabilirsin prana deniliyordu sanırım, aura güçlendirmek için de yazılar var onlara bir göz at derim. Veya vitaminlerinden de düşüş olabilir.
Re: Telekinezi yaparken çok enerji harcıyorum
Kendini dinlendir hergun yapmış olabilirsin ben atmokinezi yaptiktan sonra aerokinezide zorlanıyorum bu yüzden 1,2 gun yada 1 hafta dinleniyor dinlenmessem kendi kendime uyuyom ama enerjik şeyler yiyince az da olsa aerokinezi iyi yapıyom ama sonra hemen bitiyor anında enerji enerjim o kadar düşüyordu milletten enerji çekmeye başladım ama o da yetmedi ve ben ne zaman aerokinezi yada atmokinezi kullansam birşey oluyor yok küresel soguma baslicakmis yok deprem olmuş (bu arada terrakinezide gelisttim deprem yaratacak kadat) ve tam terrakinezi yaptıktan 10 dk sonra 2 deprem oldu amq yakınlarda 5.8 büyüklüğünde buraya kadar geldi şiddeti ve atmokinezi başladım başlayalı iklimler değişti müdür sanki birşey güç çekiyor gibi bende
-