Telekinezi Yapamayan Kalmasın-1

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi Yapamayan Kalmasın-1

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Telekinezi maddeler üzerinde düşünce gücüyle etki oluşturmaktır. Tanımı hepimiz biliriz ama hepimiz telekinezi yapamayız. Seriler halinde yazacağım konuları takip ederseniz telekinezi yapan kişilerden biri de siz olacaksınız. Telekinezi yapmaya hazır mısın?

İlk önceliğimiz ve telekinezi yapmak için olmazsa olmazımız,yolun başlangıcı, ekmeği tuzu ve suyu ''İNANÇ'' tır. İnanmakla başlar her şey. Hızlı ilerlemek, yolunuzda hedefinize ulaşmak istiyorsanız başaracağınıza inanmanız lazım. Böyle bir düşünceniz yok ise bu yola çıkmayın ve okumayı buradan kesip sayfayı kapatın. Ben hazırım diyenler okumaya devam ederek başarı için bir adım daha attıklarının bilincinde olsunlar. Evet inanmakla başlar her şey. Başlamadan önce bilinçaltınıza sürekli telkinlerde bulunun. '' Telekinezi yapabilirim. Telekinezi yapıyorum. Telekinezi yapmak çok kolay. İçimde büyük bir enerji var. '' gibi olumlama cümlelerini sık sık kullanın. Daima pozitif olun ve kendinizi pozitif hissettirecek cümlelerle beslenin. Telekinezi yaptığınızı imajine edin. Kendinizi bir kağıdı veya herhangi bir maddeyi hareket ettirdiğinizi imajine edin. Unutmayın beyin hayal ile gerçeği birbirinden ayırt edemez ve gerçek olanla hayal olanın aynı etkiyi yarattığını unutmayın. Bu durum sizde o enerjiyi yaratacak. Daha doğrusu o enerjiyi güçlendirecek ve hissettirecek. Bir bina için temel ne ise telekinezi için de temel budur. Kısa bir süre sonra 2. konu ile teknikleri anlatacağım. Bu süre zarfında birinci konuyu mutlaka uygulayın. Bu size içinizde olan ve bilinmeyen kapının anahtarını verecektir. Her geçen gün gücünüz artacaktır.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Wieo
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi Yapamayan Kalmasın-1

Okunmamış mesaj gönderen Wieo »

TEŞEKKÜRLER usta