Ruh Elementi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Darknesspromise
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ruh Elementi
Konnichiwa! Parapsikolojiyle ilgili internette araştırma yaparken "ruh elementi" diye bir element duydum ve forumda elementlerle ilgili bölüme baktım fakat ruh elementiyle ilgili bir bilgi göremedim acaba ruh elementi tam olarak nedir, ne işe yarar, ne gibi zararları vardır bilgili birisi açıklayabilir mi? Çünkü araştırdıklarımda karmaşık bir şekilde anlatılmış eski Çin inancı, Budist inancı gibi şeylerden felan bahsediyordu çok uzun ve anlaşılmaz bir yapıdaydı.
Believe in yourself...
- patara moreli
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ruh Elementi
tam olarak açıklayamasam da aslında antikler elementleri gördükleri ile sınıflandırmış ve daha sonra inançları doğrultusunda çeşitli atıflarda bulunmuş toprak bedeni su kanı ateş duyguları hava nefesi gibi tıpkı pentagramda ki gibi yani su hava toprak ateş ve tin yani aslında diğer elemetler gibi somut bir baz olmaktan çok temsili bir elementtir zira akıl neyse fakat ruh manipüle edilemeyecek en azından etik olarak bakıldığında müstesna ve kutsal bir şeydir hani bu paragrafı toplayacak olursam eğer insan yaratılışının elementlerle bağdaştırılması sonucu kabul edilmiş bir temsili elementtir