Hidrokinezi Eğitimi

Hidrokinezi Eğitimi, Hidrokinezi nedir, Hidrokinezi nasıl yapılır, Hidrokinezi teknikleri, Hidrokinezi tekniği

Hidrokinezi Nedir? Hidrokinezi Nasıl Yapılır? Hidrokinezi Teknikleri Nelerdir?
Cevapla
Kineziegitimi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Mesajlar: 12
Kayıt: 15 Mar, 15:19
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Hidrokinezi Eğitimi

Okunmamış mesaj gönderen Kineziegitimi »

Resim

HİDROKİNEZİ EĞİTİMİ: SU BÜKÜLMESİNİ ÖĞRENİN

Sadece aklınızı kullanarak saniyeler içinde buzun içinde su, buzun içinde su oluşturabileceğinizi biliyor musunuz? Evet, buna hidrokinez veya su bükme denir . Hidrokinezi, sudaki bir atom grubunu kontrol etme ve manipüle etme ve aklın gücünü kullanarak akışını etkileyen psişik yetenektir.

Temel hidrokinezi eğitimi ile, en sık kullanılan sıvının yönünü değiştirebilirsiniz, ancak ileri eğitim ile suyun durumunu bile değiştirebilirsiniz.

Su bükmeyi öğrenmek, diğer psişik yeteneklere kıyasla daha kolaydır, çünkü vücudumuz suyun yüzde 60'ından oluşur. Hidrokinez için temel eğitim, telekinezi eğitimine benzer , ancak telekinezi ile karşılaştırıldığında hidrokinezi pratik yapmayı kolay bulacaksınız.

Hidrokinez eğitiminde kullanılan en yaygın sıvı, mevcudiyetinden ve diğer sıvıların sahip olmadığı bazı özelliklere sahip olması nedeniyle sudur. Ayrıca, su atmosferik özelliklere sahiptir ve hem asit hem de baz özelliklerine sahip olan nötrdür.

Theresa M. Kelly , Bilimsel Parapsikoloji, Araştırıcı ve Yazar Profesörü, birçok sınırlama sıvının sıcaklığı ve yoğunluğu da dahil olmak üzere hidrodinamik fenomen bulunmaktadır. Hidrokinetik çalışanların, aynı özelliği gösteren sıvı olduğunda bu kabiliyetini büyük olasılıkla gerçekleştirebilecekleri bulunmuştur. Bunun anlamı, sıvının yüksek yoğunluğa kıyasla düşük yoğunluğa sahip olması durumunda başarabilen az sayıda kişi ve diğer bazılarının yüksek yoğunluklu sıvılar ile başarı gösterdiği anlamına gelir. Denekler ayrıca, yüksek veya düşük sıcaklıktaki sıvılarla da nadiren her ikisinde de başarı gösterebildiler.

Hidrokinetiğin yeteneği ayrıca su yoğunluğunda da farklılıklar göstermiştir. Örneğin, deniz suyu, tatlı sudan daha yoğundur ve daha soğuktur. Böylece deneklerin deniz suyunda ya da tatlı su üzerinde hidrokinez yapabilecekleri tespit edildi. Bu nedenle, kişiden kişiye bağlıdır ve bu nedenle, gerçekten mükemmel hale gelmeden önce farklı sıvılar üzerinde egzersiz yapmanız gerekir. Büyük olasılıkla, su ile başlamak kolaydır.

Hidrokinezi Eğitimi Nasıl Yapılır

Bu nedenle, hidrokinezi ve su bükmeyi öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyin:

1. Bir kaseye biraz su alın. Şimdi gözlerini birkaç dakika kapat ve aklını ve vücudunu sakinleştirmek ve rahatlatmak için meditasyon yap.

2. Şimdi suya bir bakın ve onunla ilgili her şeyi gözlemleyin. Ne kadar soğuk veya sıcak? Ne yapılmış? Vücudunda ne kadar su var? Su ile aranızda güçlü bir bağlantı kurmaya çalışın. Vücudunuzun sudan oluştuğunu ve vücudunuz boyunca akan suyun hissettiğini unutmayın.

3. Şimdi, parmaklarından birini suya koy. Suyu hissedin ve parmakları yavaşça hareket ettirin, böylece sudaki dalgaları oluşturur. Sıcaklığı hissedin ve doğal bir parçanız olduğu için bağlı hissetmek daha kolay olurdu.

4. Artık bir kez bağlı hissettiğinizde (biraz zaman alacağından sabırlı olun), suyu kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Şimdi parmağınızı kaldırın ve suyla bağlantı kurduğunuzda kendinizi görselleştirin. Tüm vücudunuzun su gibi olduğunu ve bir kaptaki suya bağlı olduğunu hissedebilirsiniz. Şimdi çok az odaklanarak, su parçacıklarının hareket etmesini hayal edin ve emredin. Hareket ederken nasıl göründüğünü zaten biliyorsunuz ve bu yüzden hayal etmesi kolaydır. Bir kez girdap başladı, daha hızlı ve daha hızlı girdap için komut verin.

5. Suyun gerçekten hareket ettirilmesi çaba ve tutarlı bir pratik gerektirir. Su parçacıklarını hareket ettirebildikten sonra, musluk suyundan akan suyu hareket ettirmek veya eğmek için öğrenmenizi uzatabilirsiniz. Musluk suyunu bükebildiğinizde, su bükücü olarak adlandırılırsınız.

6. İleri eğitimde, suyun sıcaklığını kontrol etmeye ve manipüle etmeye çalışabilir ve buza dönüşebilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek oldukça zor.



Başarılar !

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Hidrokinezi” sayfasına dön