Cryokinezi Egitimi

Cryokinezi Egitimi, Cryokinezi anlamı, Cryokinezi nasıl oluşur

Cryokinezi nedir? Cryokinezi Nasıl Yapılır? Cryokinezi Teknikleri Nelerdir?
Cevapla
Kineziegitimi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Mesajlar: 12
Kayıt: 15 Mar, 15:19
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Cryokinezi Egitimi

Okunmamış mesaj gönderen Kineziegitimi »

Resim

Cryokinezi Egitimi

CRYOKİNEZİ ANLAMI?

Buz gücü olarak da adlandırılan Cryokinesis, “soğuk, özellikle aşırı soğuk” içeren veya üreten “Cryo” kelimesinden türetilmiş ve “kinesis” “hareket” anlamına gelmektedir.

Cryokinezi ! Nedir ? Nasıl oluşur ?

cryokinesis, zihnin bir maddenin moleküllerinin hareketini manipüle etme veya kontrol etme ve bir buz oluşturma yeteneği olarak tanımlanır.

Sıcaklık değiştirmek için maddenin atomlarını yavaşlatmayı içerir. Donma , moleküllerin hızı yavaşladığında ve onların çekicilikleri, kendilerini katı olarak sabit bir pozisyona yerleştirmelerine neden olduğunda meydana gelir.

Herhangi bir psişik yetenek öğrenebilmesi için hazırlık ve eğitime ihtiyacınız var. Gerçek cryokinesis eğitimine başlamadan önce, hazırlık içine bakalım.

Cryokinesis için hazırlık:

Cryoyokinezi için hazırlık yapmak için önce vücudunuzun uygun şekilde şartlandırılması gerekir. Vücudunuz ne kadar soğuk koşullara alışırsa, cryokinesis'i o kadar kolay gerçekleştirebilirsiniz.

* Vücudunuzu hazırlamak için olabildiğince soğuk sularla oynamalısınız. Eğer bulabilirseniz, karda oynayabilirsiniz. Karda oynamak, soğuk ile uyum sağlamak için kolay bir yoldur. Cryokinesis başlamadan önce birkaç ay soğuk duş almalısınız. Duş alırken, vücudunuzdan akan su enerjisini görselleştirin. Hidrokinezi öğrenmek, bu yeteneği kolayca öğrenmenize yardımcı olur.
Bir diğer önemli şey, soğuk havalarda meditasyon yapmak, soğuk dondurmaya alışmak ve zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu hazırlamaktır.
Vücudunuzu yenilemenin en iyi yolu, elinizde bir buz tutmaktır.

* Elinizde bir dakika boyunca bir buz tutarak başlayın ve acıtsa bile gitmesine izin vermeyin. (Ancak, kendinize çok fazla zarar vermeye çalışmayın). Olabildiğince fazla zaman ayırın ve sonra bırakın. Bu tekniği bir dakika boyunca başlayıp ardından birkaç hafta veya aylarca, elinizde eriyene kadar buzu tutana kadar uygulayın.

* Yukarıdaki tekniği iki elinizle de uygulamalısınız.
Vücudunuzu yeterince uyguladıysanız ve düzgün bir şekilde şartlandırdığınızda, kışın soğuk sıcaklıklara dayanabilir ve kendinizi güvende hissetmezsiniz. Hatta yaz aylarında sıcaklığı düşürebilir ve kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

* Sonunda, kendine inanmalı ve cryokinesis'in gerçek olduğuna inanmalısın.

Vücudunuzu soğuk koşullar için hazırladıktan sonra, buz gücü almak için aşağıdaki teknikleri izleyin:

Cryokinesis Teknikleri:

1.Meditasyon : Soğuk bir yer bulun ve yaklaşık 10-15 dakika boyunca meditasyon yapmaya başlayın. Vücudunuzu çevreleyen buzu donma sıcaklıklarında ve vücudunuzun vücudunuzdaki soğuk akıştan soğuduğunu hayal edin. Ardından, soğukluğun vücudunuz boyunca içten aktığını ve daha üşüdüğünüzü hayal edin.

Teknik 1 : Bir kase su alın ve parmağınızı içine yerleştirin. Şimdi parmaklarınızın etrafındaki suyun sıcaklığını hissedin. Şimdi vücudunuzdaki enerjiyi hissedin ve parmağınızın ucuna gönderin. Suyu donmaya zorlamaya çalışmayın. Parmağınızın etrafındaki enerjiyi hissetmek için biraz zaman ayırın. Enerjiye bağlandığınızda, parmağınızın etrafındaki hareketsiz moleküllere daha fazla enerji gönderin. Gözlerinizi kapatın ve parmağınızın etrafındaki tüm molekülleri yavaş yavaş donarken görün. Başarılı olduğunuzda parmağınızın etrafındaki tüm suyun donmuş olduğunu göreceksiniz. Birçok kişi, doğru bir şekilde uygulandığında bu tekniği başarmıştır.

Teknik 2 : Odanızda rahat bir pozisyonda durun ve çevrenizdeki sıcaklığı hissedin. Bu teknik odanızı birkaç derece daha düşük seviyelere soğutmak içindir. Bu teknik oda zaten biraz soğuk olduğunda en iyi şekilde çalışır. Meditasyonunuzu tamamladıktan sonra, aklınızın gözünde, etrafınızdaki sıcaklığın daha da soğuduğunu görün. Vücudunuzdan yayılan ve tüm odadan geçen buz parçacıklarının dalgalarını hayal edin. Odanızda bir termometre varsa, oda sıcaklığının biraz düşmüş olduğunu göreceksiniz, 1 veya 2 derece olabilir.

3. Buz Topu : Buz topu yapmak birçok kişi tarafından uygulanan yaygın bir tekniktir. Rahat bir pozisyonda durun ve ellerinizi önünüze koyun, avuç içi birbirine bakacak şekilde. Şimdi, aralarında bir psi topu olduğunu hayal edin ve vücudunuzda akan ve elleriniz arasında akan bir suyu görselleştirin. Güçlü bir bağlantı oluşturmak için ellerinizi daha yakına ve daha uzağa hareket ettirin. Şimdi soğuk bir rüzgârın üzerinden geçip suyu buza dönüştürdüğünü hayal edin. Tam bir top oluncaya kadar buzları elleriniz arasında bir top haline getirmeye odaklanın. Bir buz topu yarattıktan sonra, bir şeye ya da birine yansıtmak için kullanabilirsiniz.


Bunlar temel cryokinesis eğitimidir arkadaşlar. hemen çalışmaya başlayın

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Cryokinezi” sayfasına dön