Umbrakinezi nedir? Nasıl yapılır?

Umbrakinezi nedir? Nasıl yapılır?

Umbrakinezi Nedir? Nasıl yapılır? Umbrakinezi Teknikleri
Cevapla
Kineziegitimi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Mesajlar: 12
Kayıt: 15 Mar, 15:19
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Umbrakinezi nedir? Nasıl yapılır?

Okunmamış mesaj gönderen Kineziegitimi »

Resim

Umbrakinezi nedir?

Umbrakinesis, zihninizi gölgeleri ve karanlığı kontrol etmek için kullanma sanatıdır. Aklınızı kontrol etmek için zihninizi kullanma sanatı olan fotokinezle karıştırılmamalıdır. Aslında, iki güç genellikle muhalefet içinde çalışır ve hiçbir şekilde bir ustalığa sahip olmak, diğerinde ustalaşabileceğinizi gösterir.

Bilim mi, sanat mı?

Umbrakinesis, bu makalede anlatılacak olan bazı tekniklerin ustalığına ihtiyaç duyuyor. Bununla birlikte, her bir uygulayıcı, tekniklerini kişiliklerine ve karanlıkla olan benzersiz ilişkilerine göre biraz değiştirebileceklerini görecektir. Basitçe, bir taktik başkaları için işe yararsa, bunun sizin için işe yarayacağının garantisi değildir. Umbrakinetik tekniklerde uzmanlaşmaya devam ettikçe, karanlık için bir tür “altıncı his” geliştirmeye başlayacak ve bir zamanlar yoğun konsantrasyon gerektiren içgüdüsel şeyler kullanarak yapabileceksiniz.

Kim umbrakinesis öğrenmeli?

Teorik olarak, herkes umbrakinesis öğrenebilir. Ancak, kolayca mücadele edebileceğini düşünen bazı insanlar var, diğerleri ise mücadele edecek. Karanlığın ve gecenin doğal olarak rahat olduğu türden biriyseniz, bazı şeyler size çok kolay gelebilir. Belirli tekniklerin doğru çalışması için uzun süre konsantre olup meditasyon yapabilmeniz gerekir.

Umbrakinetik güçler geliştirmek ne kadar sürer?

Pek çok insan umbrakinesis öğrenmeye başlar ve gelişmiş teknikleri anında gerçekleştiremeyeceklerini anladıklarında çabucak pes ederler. Gerçekten bir alanın ustası olmak uzun zaman alacak ve ilerlemeniz başlangıçta yavaşsa, cesaretiniz kırılmamalıdır.

Umbrakinesis uygulaması ile ilişkili riskler nelerdir?

Tüm kinetik sanatlarda olduğu gibi, doğru uygulanmadığında umbrakinesis tehlikeli olabilir. Örneğin, aynı pirokinezde olduğu gibi, zihniniz öfke veya nefretle doluyken karanlığı ve gölgeyi değiştirmeye başlarsanız, yıkıcı güçleri serbest bırakabilirsiniz. Kendinize ve başkalarına karşı riskleri en aza indirmek için, kendinizi mutlu ya da tarafsız hissederken çalışmaya başlamaya çalışın. Öte yandan, eğer bir rakiple yüzleşiyorsanız ve zarar vermek, öfke, nefret ve korku yaratmaya niyetliysanız, uygulamanız için varlıklar olabilir.

Umbrakinetik yolculuğuma nasıl başlayabilirim?

Hemen aklınızdaki gölgeleri hareket ettirmeye başlamanız harika olsa da, bunları geliştirirseniz dramatik bir şekilde geliştirmenize yardımcı olacak birkaç temel beceri vardır. Şaşırtıcı olsa da, meditasyon sanatına hakim olmak dramatik bir şekilde gelişmenize yardımcı olacaktır. Yoga ya da diğer dikkat formlarını uygulamak, daha önce hiç yapmadıysanız, nasıl meditasyon yapılacağını öğrenmek için iyi bir ilk adım olabilir.

İyi bir görsel hayal gücüne sahip olmak, aynı zamanda umbrakinesis'in daha yetenekli bir pratisyeni olmanıza yardımcı olacaktır. Birçok umbrakinetik tekniği kullanmak için, dünyada ne olacağını düşünmek için çalışmanız gerekir. Görsel hayal gücünüzü geliştirmek için, eskiz sahnelerini hayal gücünüzden alıştırmaya çalışın. Her ne kadar umbrakinesis uygulamasından kopuk görünse de, yolculuğunuza devam ederken sizin için büyük bir avantaj olacaktır.

Umbrakinesis ne için kullanılabilir?

Umbrakinesis birçok şey için kullanılabilir. Burada, umbrakinesis pratisyenlerinin, yeteri kadar pratik yapmaları durumunda kendi güçleriyle yapabilecekleri çeşitli şeyler bulacaksınız. İlk önce en kolay ve en zor tekniklerle listelenirler. Lütfen, bu listeye girerken, kendinize ve başkalarına zarar verebilecek teknik ve taktiklerle karşılaşacağınızı unutmayın.

Karartma efekti oluşturma

Bu umbrakinetik yolculuğunuzda ilk adımdır. Tüm ışığın olduğu bir odaya binmek için endişelenmeyin; Bu ilk adımda başarılı olmak için, sadece odadaki ışığı kısmaya çalışıyorsunuz.

Birinci Adım: Aydınlık bir odada oturmak; gözlerini kapat. Işığı bir parçacık ya da dalga olarak görselleştirmeye çalışın. Işığı fiziksel bedeninizle görüp hissedinceye kadar bu temel formda dikkatle konsantre olun.

İkinci Adım: Işığın görsel ve fiziksel hissine odaklanın, dalgalar veya parçacıklar arasındaki boşlukları bulmaya çalışın. İçsel enerjinizi kullanarak, daha geniş veya daha geniş yapmak için bu boşlukların arasına itin.

Üçüncü Adım: Işık odadan fiziksel olarak zorlanana kadar itmeye devam edin. İlk başta fark etmeyebilirsiniz, ancak itmeye devam ettikçe, oda yavaşça karartılmalıdır. Bir acemi olarak, odayı tamamen karanlık yapamazsınız.

Bir karanlık aura yaratmak

Bu, karartma efekti oluşturmaya çok benzer, ancak karanlığın merkezini kendi vücudunuz etrafında yoğunlaştırmaya çalışacaksınız. Vücudunuzun etrafındaki karanlık aura, düşmanlardan gizlenmenize ve tehlikeli durumlarda kendinizi korumanıza yardımcı olmak için kullanılabilir.

Birinci Adım: Bir karanlık aura yaratmaya başladığınızda, gözlerinizi kapatmak isteyeceksiniz. İlerlerken, bu tekniği açık gözler ile deneyebileceksiniz. Cildinizde fiziksel bir madde olarak ışığın hissedilmesine odaklanın. Çakralarınızı veya enerji portallarınızı açın. Elleriniz, vücudunuz, alnınız ve ayak bilekleriniz dahil vücudunuzdaki güç noktalarında bulunurlar.

İkinci Adım: Vücudunuzu tamamen sarmak için enerjinin enerji portallarından akmasına izin verin. Nefesinizi ve hala tüm hareketlerinizi yavaşlatın. Enerji ışığı yavaşça vücudunuzdan uzağa itecektir.

Gölge küre oluştur

Bu karanlıktan yapılmış fiziksel nesneler yaratma yolunda ilk adımdır. Bu tekniğe hakim olmak, tamamen karanlıktan yapılmış silahlar ve hatta varlıklar yaratma yolunda size yardımcı olacaktır.

Birinci Adım: Elimiz açıkken, avuç içindeyken, vücudunuzun önünde bir ayak hakkında meditasyon yapmak için rahat bir pozisyonda oturun.

İkinci Adım: Yavaşça açın ve elinizi kapatın. Bir yumruk yapın ve tekrar tekrar bir yumruk yapın, gözleriniz yumruğunuza yoğunlaşarak tekrar tekrar yumruk yapın. Çevreleyen bölgedeki karanlığı avucunuzun içine çekerek kendinizi hayal edin.

Üçüncü Adım: Yumruğunuzu açıp kapatmaya devam ederken, elinizde bir karanlık topu oluştuğunu fark etmelisiniz. İlk başta fark edilmesi çok zor olabilir, ancak uygulamada topa dokunup manipüle edebileceksiniz.

Konsantre gölgeler oluşturun

Küre oluşturma konusunda uzmanlaştıktan sonra, vücudunuzla bağlantısı kesilmiş konsantre gölge formları oluşturmaya hazırsınız.

Birinci Adım: Meditatif bir pozisyonda oturun veya ayakta durun. Gözlerinden yaklaşık 10 metre uzağa odaklan. Burası gölgenizi yaratacağınız yer. Başlangıçta, zaten var olan bir gölgeye büyümeyi veya eklemeyi seçerseniz, ancak hiçbir şeyden gölgeler oluşturabilmek için çalışıyor olmanız yararlı olacaktır.

İkinci Adım: Bu tekniğe ulaşmak için, enerjinizi kullanarak ışığı yönlendirebilmelisiniz. Tüm enerjinizi bir gölge oluşturmak istediğiniz noktaya odaklayın. Fotonları uzaklaştırırken fiziksel olarak görselleştirin.

Üçüncü Adım: Açık ve karanlık arasındaki sınıra odaklanın. Enerjiniz karanlık ve aydınlık arasında net bir çizgi kesen bir bıçak olarak işlev görmelidir. Gölgenize güç verecek olan bu sınırdır.

Gölge Yüzme

Bu teknik, görünmeyen alanlarda hareket etmenizi sağlayacaktır. Temel olarak, içinde yüzeceğiniz hızlı bir şekilde hareket eden gölgeler yolu yaratacaksınız.

Birinci Adım: Etrafınızda bir gölge havası yaratın. Başarılı bir şekilde yüzerek gölge yüzmek için bu tekniğe hakim olmanız gerekir.

İkinci Adım: Vücudunuzun önünde birkaç metre gölge oluşturun. Bu gölgeyi devam ettirmek zorunda değilsin. Basitçe ona gidin; Bunu yaptıktan sonra, yolunuzda önünüzde başka bir gölge oluşturun ve hızlıca buna geçin. Gölgeleri onları bitirdikten sonra çözünmesine izin verdiğiniz için, bu yol diğer gölge hareketi tekniklerinden daha az enerji gerektirir.

Gece görüşü

Umbrakinesis konusunda uzman olanlar, başkalarının mücadele edebileceği ortamlarda kolayca görebilirler. Ancak, bu beceriyi geliştirmek uzun bir süreçtir ve ilk denemede başarılı olmayı beklememelisiniz.

Birinci Adım: Bir odadaki tüm ışıkları kapatın ve gözlerinizi kapatın. Mümkün olduğunca karanlık bir ortamda olmak istersiniz; İdeal olarak, kapının altındaki çatlaklardan gelen ışık bile olmamalıdır. Gözleriniz karanlığa fiziksel olarak uyum gösterinceye kadar gözlerinizi kapalı tutun.

İkinci Adım: Gözlerinizi açın, fakat ilk başta görmeye çalışmayın. Basitçe karanlıkta ayarlamalarına izin verin. Karanlığın gücü ile uyum içindeyseniz, işler sizin için yavaşça anlaşılır olmalıdır.

Üçüncü Adım: Binanızda merkezlenmiş enerjiyi kullanarak, etrafınızda bir karanlık havası yaratın. Aura ne kadar güçlü olursa, gece görüşünüz o kadar etkili olacaktır.

Dördüncü Adım: Fiziksel cisimleri barındırmak için auranızın fiziksel olarak bükülmesi veya kayması gereken yerleri hissedin. Sonunda gözleriniz auraya bağlanacak ve auranıza karşı fiziksel engelleri görsel manzaralar olarak yorumlayabileceksiniz.

Kozmik Umbrakinesis

Işık, evrenin en üst düzey güçlerinden biridir ve karanlık, onu yenebilecek tek şeylerden biridir. Kozmik umbrakinesisi kullanarak, Dünya'dan uzaktaki ışık kaynakları ile bağlantı kurabilecek ve sizi kozmosa bağlayan bir gölge yaratabileceksiniz.

Adım Bir: Dışarı çıkın, tercihen gece olun. Sırtını yere koy. Fiziksel dünyaya bağlı olmanız gerekir; kaldırımda yatarken bunu denemeyin.

İkinci Adım: Dünya'dan uzaktaki bir ışık kaynağı üzerinde yoğunlaşın. İlk denemeniz için iyi bir kaynak aydır. Not: Bunu güneşle denemeyin; gözlerine zarar verme riski vardır.

Üçüncü Adım: Ay ışığının yarattığı fiziksel yolu, uzayda Dünya'ya doğru yolunu keserken hissetmeye çalışın. Sonra ışık yolunu çevreleyen karanlığın sınırlarına yoğunlaşın.

Dördüncü Adım: Yolun etrafındaki karanlık sizin gölge yolunuz gibi davranacaktır. Ruhun vücudunuzu terk etmeye hazır hissedene kadar meditasyon yapın. Ruhun içinde ışık kaynağına doğru yol al. Bir kez orada, başka bir ışık kaynağı seçebilir ve ona seyahat edebilirsiniz.

Beşinci Adım: Unutmayın, ışık evrendeki en hızlı tek şeydir. Seyahat ederken kaybolmamaya dikkat edin. Çok uzaklara seyahat etmeniz durumunda, sizi uyandırmanıza yardımcı olacak bir arkadaşınız olsun.

Karanlık nesnelerin fiziksel tezahürü

Gölge küreler ve diğer gölgeler oluşturabildiğinizde, saf karanlık nesneler oluşturmaya hazır olmalısınız. Bunu yapmaya başladığınızda dikkatli olun, çünkü bu nesneler aşırı derecede tehlikeli olabilir. Bu teknik sadece umbrakinesisin ileri uygulayıcıları tarafından yapılmalıdır.

Birinci Adım: Vücudunuzdan genellikle yaptığınız gibi uzakta bir gölge yaratın. Bu tekniği ilk kez uyguluyorsanız, vücudunuzdan seyahat eden enerjiyi ve sizden yaklaşık on beş metre uzakta sabit bir noktada birleşmeyi düşünmenize yardımcı olur.

İkinci Adım: Yavaşça yarattığınız gölgeye doğru yürüyün, enerjinize odaklanmaya devam edin. Bir seferde bir adım, çok yavaş yürüyün; adımlar arasında yaklaşık on saniye duraklayın. Bu yavaş yürüme, enerjinizin dalga boyunun kısalmasına ve daha konsantre olmasına neden olacaktır.

Üçüncü Adım: Oluşturduğunuz gölgeye yaklaşırken, gölgeyi fiziksel olarak şekillendirmek için ellerinizi kullanın. Ellerinle dokunabilmelisin. Vücudunuzdaki enerjiyi mümkün olduğunca kompakt bir şekle sokun. Bu bakımı çok zor bir tekniktir; birçok uygulayıcı, umbrakinetik nesnelerinin hızla kaybolup gittiğini veya yerlerinde kalmaya çalışarak tükenmiş olduklarını tespit etti.

Gölge Portalları

Gölge yaratma gücünüz yeterince güçlü olduğunda, gücünüzü bir yerden bir yere hızlı bir şekilde taşımak için kullanabileceksiniz. Gölge yaratma konusunda son derece usta olmadan önce bunu denemeyin, yoksa kendinizi gölge aleminde kaybolmuş olarak bulabilirsiniz.

Birinci Adım: Bulunduğunuz yerde bir gölge oluşturun. Aynı zamanda, kendiniz için bir gölge havası yaratın. Auranızı yarattığınız gölgeyle karıştırın ve gölgeye adım atın. Kendini gölge dünyasına girerken bulacaksın. Lütfen bunun sırasında nefes almanın çok önemli olduğunu unutmayın; Yavaş yavaş nefes almak enerjinizi merkezde tutmanıza yardımcı olur ve kaybolmanızı önler.

İkinci Adım: Olmak istediğiniz yerde bir gölge görselleştirin. İki gölgeyi aynı anda aklınızda tutabiliyorsanız, ilk gölgeye girmeden önce bunu da yapabilirsiniz. Çıkış gölgesini aklınızda tutarak gölge bölgesinden geçin. Sonunda, fiziksel alanı geçmeden gölge aleminden bu çıkış gölgesine çıkabilmelisiniz.

Umbrakinetik dürtü manipülasyonu

Diğer fiziksel nesnelerde olduğu gibi, aklımızda aydınlık ve karanlık unsurları bulunur. Gölgeleri güvenle işleyebildiğinizde, başkalarının aklını etkilemek için onları kullanabileceksiniz. Son derece gelişmiş umbrakinesis kullanıcılarının bu taktiği başkalarının zihinlerini kontrol etmek için kullanabileceği söyleniyor; ancak bu, bu makalenin kapsamı dışındadır.

Birinci Adım: Siz ve başka biri arasında enerji bağlantısı kurun. Diğer kişi kooperatif ise bu en kolaydır, bu yüzden bu tekniği öğrenmeye başladığınızda bir arkadaş seçin. İdeal olarak, bu kişi aynı zamanda umbrakinesisin bir uygulayıcısı olmalıdır.

İkinci Adım: Akıllarınız arasında boş, karanlık bir bağlantı oluşturun. Bu bir değişmez, mecazi bir yol değil. Başların arasında oluşan gölgeyi görmelisin.

Üçüncü Adım: Gölge yolunu diğer kişinin aklına girecek şekilde genişletin. Bu noktada, gölge yolunun enerjisi diğer kişiyi etkileyecek duyguları iletmeye başlayacaktır. Hissettiğin bazı duyguları hissetmeye başlamalılar ve tam tersi. Lütfen bu tekniğin çok sık uygulanmaması gerektiğine dikkat edin, çünkü iki zihnin kalıcı olarak bağlanması tehlikesi vardır.

Şeytani Karanlık

Yolculuğunuz boyunca yeterince ileri gittikten sonra, tüm karanlığın kaynağına erişebilirsiniz: cehennemin çukurları. Hell, umbrakinetikler için nihai güç kaynağıdır ve diyabetik güce dokunmak umbrakinesis kullanarak yaptığınız her şeyi güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Birinci Adım: Karanlık bir yere gidin ve meditasyona başlayın. Sonunda, dakikada yaklaşık 15 kez nefes alıncaya kadar nefesinizi yavaşlatmalısınız.

İkinci Adım: Önünüzdeki karanlığa odaklanmaya başlayın. Zaten var olan karanlığın tepesinde bir gölge yaratmaya çalışın. Bu ultra katmanlı, ekstra konsantre karanlık, cehennemin orijinal karanlığına, sadece ışığın yokluğundan daha yakındır.

Üçüncü Adım: Bir ultra-konsantre karanlık eki oluşturduğunuzdan emin olduktan sonra, ışığa dönmek için çekinmeyin. Karanlığa konsantre olmasanız bile, karanlık dayanmalı. Doğru yaptıysanız, kendi gücü altında var olacak ve sürdürmeniz gerekmeyecek. Ancak, onu kontrol edemezsiniz.

Gölge yaratığı ol

Yukarıdaki tüm tekniklere hakim olduktan sonra, gölge bölgeye katılmaya hazırsınız. Ancak, burada listelenen tekniklere hakim olmanın çoğu insanın bir ömür boyu süreceğini lütfen unutmayın. Bilincinizi gölgeye dönüştürmek, yalnızca en ileri pratisyenler tarafından üstlenilmesi gereken bir şeydir.

Birinci Adım: Size ulaşılabilecek en karanlık fiziksel ortama gidin. İdeal olarak, vücudunuzun hiçbir yerine tek bir ışık fotonunun dokunmaması gerekir. Gece görüşü konusunda ustalaştıysanız, karanlığın saflığını bozacağı için kullanmamalısınız.

İkinci Adım: Nefesinizi yavaşlatın ve kaslarınızı gevşetin. Kas gruplarına teker teker konsantre olun ve onları birer birer gevşetin: örneğin, ayaklarınızdan gevşetmeyi deneyebilirsiniz. Ayak parmaklarınızı, sonra tabanlarınızı, sonra topuklarınızı, sonra da buzağılarınızı vb. Rahatlayın.

Üçüncü Adım: Bedeniniz mümkün olduğu kadar az fiziksel bir varlığa sahip olduktan sonra, bedeninizle dünyanın geri kalanı arasındaki sınırları bulanıklaştırmaya odaklanın. Kendinizi dünyadan enerji almaya açın ve vücudunuzun enerjisinin dışarıya yansıtılmasını sağlayın.

Dördüncü Adım: Vücudunuzun sınırları dünyanın sınırları ile bulanıklaştığında, karanlığın vücudunuzun olduğu yerlere girmesine izin verin. Bu aşamada, bedeniniz karanlıkla yer değiştirirken, bilincinizin karanlığın fiziksel varlığına bağlı olmasını sağlamak için fiziksel olarak tekrar hareket etmeye başlamalısınız.

Beşinci Adım: Tüm vücudunuzun karanlıkla yer değiştirmesi biraz zaman alabilir - birkaç güne kadar. Bununla birlikte, bu aşamada, fiziksel formunuzu geride bırakarak, karanlık olarak tüm dünyada özgürce hareket edebilmelisiniz. Yukarıda tartışıldığı gibi karanlığın tüm güçlerine sahip olacaksın.

Seyahatine hoş geldin

Umarım, şimdi umbrakinesis'in size sağlayabileceği inanılmaz güçleri anlıyorsunuz. Birçoğu bu yolculuğa başlasa da, az sayıda kişi umbrakinesis'e gerçek bir usta olmak için gereken zamanı ve enerjiyi verir. Gerçek bir usta olmak için, zaman, enerji ve ruhunuzu yeni teknikler öğrenmeye ve karanlığın yasalarına hakim olmaya adamaya hazır olmalısınız

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Umbrakinezi” sayfasına dön