Sonokinezi nedir ? Nasıl yapılır ?

Sonokinezi nedir ? Nasıl yapılır ?

Sonokinezi Nedir? Sonokinezi Nasıl Yapılır? Sonokinezi Teknikleri
Cevapla
Kineziegitimi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Mesajlar: 12
Kayıt: 15 Mar, 15:19
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Sonokinezi nedir ? Nasıl yapılır ?

Okunmamış mesaj gönderen Kineziegitimi »

Resim

Sonokinezi nedir ? Nasıl yapılır ?

Aynı zamanda ekokinezi ve odyokinezi olarak da bilinen Sonokinesis, aklınızı ses dalgalarını manipüle etmek için kullanma sanatıdır.

Sonokinesis Nasıl Çalışır?

Bu makalede açıklanan sonokinesisin yöntem ve tekniklerini kullanarak, ses yaratmayı, çözmeyi ve işlemeyi öğreneceksiniz. Sesler, atmosferde basınç dalgaları şeklinde rahatsızlıklar yaratan titreşimlerdir. Bu basınç dalgaları kulaklarımız tarafından ses olarak algılanır. Sonokinesis, sesi taklit etmek, güçlendirmek, sessizleştirmek, hızlandırmak veya yavaşlatmak için bu basınç dalgalarını değiştirmenize olanak sağlar. Aşırı düşük frekanslar canlılarda iç hasara neden olabileceğinden, aşağıdaki tekniklerden bazılarını yaparken dikkatli olunmalıdır.

Sesi aç

Bu yeni başlayan alıştırmada, ses dalgalarını yüksek sesle yönlendirmek için kullanacaksınız.

Birinci adım: Zihninizi sakinleştirmek ve hazırlamak için en az 10 dakika boyunca meditasyon durumuna girin. Kendini açık ve odaklı hissedene kadar meditasyon yap.

İkinci adım: İstediğiniz ses seviyesinde istediğiniz müziği açın. Ses dalgalarının odayı doldurması için bir stereo kullanarak başlamak isteyebilirsiniz.

Üçüncü adım: Müzik dinlerken, çizgi veya çubuk gibi doğrusal bir düzende tezahür eden ses dalgalarını hayal edin. Onları seçtiğiniz herhangi bir renk olarak hayal edebilirsiniz. Her ne kadar, müziğin sesini yükselteceğinden, ses dalgalarının parlak bir renkte görünmesine yardımcı olur.

Dördüncü adım: Ses dalgalarına odaklanın ve çizgiyi veya çubuğu yükseltmeye başlamak için zihinsel enerjinizi kullanın. Çizgi veya çubuk artmaya başladığında, müziğin sesi de öyle olmalıdır.

Bu tekniği tersten de uygulayabilirsiniz. Müziği daha sessiz bir seviyeye getirmek için çubuğun aşağıya doğru hareket ettiğini hayal edebilirsiniz. Bu durumda, ses dalgalarını yumuşak veya sessiz bir renk olarak görmek isteyebilirsiniz.

Sonik patlama

Sonik patlamanın ne kadar yüksek olmasını istediğinize bağlı olarak, uygun bir gürültü seviyesine sahip bir ortam seçin. Daha sessiz bir ortamda başlamak ve tekniğiniz geliştikçe daha yüksek bir seviyeye ilerlemeniz yararlı olacaktır. Bu tekniği kullanırken patlamayı camdan yapılmış hiçbir şeye hedeflemeyeceğinize dikkat edin. Bu sonokinesis tekniği, bir zamanlar ustalaştığında, yüksek ses ayarlı sesle aynı etkiye sahiptir ve belirli cam türlerini paramparça eder.

Birinci adım: En az 10 dakika boyunca meditasyon yapın. Ne kadar merkezlenmiş ve topraklanmışsanız o kadar iyidir.

İkinci adım: Bir zihinsel uyanıklık durumuna girin ve bir güçlenme hissi çağırın. Net bir amaç oluşturun ve istediğiniz sonucu verin. Bunu yaparak, bir başarı beklentisi yaratacaksınız.

Üçüncü adım: Etrafınızdaki ses dalgalarını taşıyan hava moleküllerini görselleştirin. Bazı sonokinesis pratisyenleri için iyi sonuç veren bir yöntem, molekülleri televizyon statik olarak hayal etmektir.

Dördüncü adım: Sadece etrafınızdaki statik olanı görmeye değil, hissetmeye de başlayın. Baskın elinizi tutun, avuç içine alın ve ses yüklü hava moleküllerini elinizde top haline getirerek görselleştirin.

Beşinci adım: İstediğiniz hedefe odaklanın ve ses dalgalarının topunu serbest bırakın. “Hareket”, “çarpma” veya “yok etme” gibi kafanızda veya yüksek sesle tekrarlamak için bir mantra kelimesine sahip olmanıza yardımcı olabilir. Hava moleküllerini ne kadar hızlı veya yavaşça titreştirdiğinize bağlı olarak duyabilirsiniz. hedefinize saldırdıklarında yüksek veya düşük perdeli bir ses.

Sonokinetik Aura

Bu sonokinesis tekniğinde, vücudunuzda bir aura veya kalkan oluşturmak için ses dalgaları kullanacaksınız. Bu aura, son derece gürültülü bir ortamda olacağınızı ve bazı sesleri kapatmak isteyeceğinizi bildiğiniz zaman faydalıdır.

Birinci adım: Zihninizi yeterli bir süre boyunca meditasyon yaptıktan ve temizledikten sonra, avuçlarınız yukarı bakacak şekilde iki kolunuzu da önünüzde tutun.

İkinci adım: Çevrenizdeki titreşim ses dalgalarını görselleştirin ve her biri birer olmak üzere iki sonik topun içinde toplanan dalgaları hayal edin.

Üçüncü adım: Sonik toplara sahip olduklarından istediğiniz boyuta sahip olduktan sonra avuçlarınız dokunana kadar kollarınızı birbirlerine doğru hareket ettirin.

Dördüncü adım: Kollarınızı kaldırın, avuç içi hala kafanızın üstünde birbirine bastırılmış halde.

Beşinci adım: Avuçlarınızı ayırmaya başlayın ve kollarınızı ayağınıza ulaşıncaya kadar aşağıya doğru yay şeklinde hareket ettirin. Bunu yaparken elleriniz arasında uzanan ve tüm vücudunuzun etrafında oval şekilli bir kalkan oluşturduğunuz ses dalgalarını hayal edin.

İsteğe bağlı adım: Auranızla belirli bir varlığı veya kişisel kaliteyi yansıtmak istiyorsanız, auranızı belirli bir renkte düşünebilirsiniz.

Kırmızı: enerji, güç ve tutku.
Turuncu: hırs, cesaret ve kendini kontrol etme.
Sarı: iyimserlik, mutluluk ve samimiyet.
Yeşil: huzur, şefkat ve sağlık.
Mavi: maneviyat, yaratıcılık ve nezaket.
İndigo: sezgi, merak ve yardımseverlik.
Menekşe: bilgelik, sezgi ve ihtişam.

Çevrenizdeki seslerin bir kısmını sessize almanın yanı sıra, bu aura gün boyunca karşılaşabileceğiniz her türlü olumsuz enerjiyle mücadele etmek ve uzaklaşmak için iyi çalışır. Kalkanı korumak için tutarlı bir konsantrasyon seviyesi gerekir, bu nedenle tekniğe tamamen hakim olana kadar kalkanınızı periyodik olarak yeniden odaklamak ve yeniden monte etmek zorunda kalabilirsiniz.

Sonokinetik Taklit

Sonokinesis, sesler veya diğer insanların sesleri gibi diğer sesleri taklit etmenizi sağlayabilir. Bu, aynı anda iki farklı ses dalgası paternini görselleştirmek için gereken konsantrasyon seviyesine ve kontrol seviyesine ihtiyaç duyacağınız için bir ara teknik olarak kabul edilir. Bu tekniği tanımlamak amacıyla, başka birinin sesini taklit etmek istediğinizi varsayalım.

Birinci adım: Yeterli bir süre meditasyon yaptıktan sonra, taklit etmek istediğiniz kişinin sesini kaydedin. Bu alıştırmanın başarması biraz zaman aldığından, mümkün ise kayıtın bir döngüde yapılması en iyisidir.

İkinci adım: Sesi dinlerken, ses dalgası düzenini dalgalı bir dalga olarak görselleştirin. Daha derin bir ses ise, dalgalar daha yüksek perdeli seslerden daha yavaş hareket eder.

Üçüncü adım: Sesiyle konuşmaya başlayın, söylediği kelimeleri tekrar ederek. Sesinizi kendi benzersiz ses dalgası düzeniyle görselleştirin.

Dördüncü adım: Her iki dalga düzenini izlemeye devam ettikçe, sesinizi ve zihninizi kullanarak diğer dalgaların eşleşmesini sağlayacak şekilde dalga düzeninizi kullanın. Daha derin bir sesle eşleşmek için dalganızı yavaşlatmanız veya daha yüksek olanı eşleştirmek için hızlandırmanız gerekirse not alın. Sadece sesin tonuna ve ses tonuna değil aynı zamanda konuşma düzenine ve çekimlere de dikkat edin. Düzenli uygulamada, seçtiğiniz birinin sesini taklit edebileceksiniz.

İyileşmede Sonokinesis Kullanımı

Bu teknik, ses dalgalarını başka birine yönlendirmeyi içerdiğinden, ileri düzeyde olduğu düşünülmektedir. Sonokinetik iyileşmeye teşebbüs etmeden önce, diğer sonokinesis tekniklerine tamamen hakim olduğunuz ve diğer kişiye kazara zarar vermeyeceğinizden emin olmalısınız.

Birinci adım: Tamamen topraklanmış ve odaklanmış olduğunuz sürece meditasyon yapın.

İkinci adım: Sonik patlama tekniğinde olduğu gibi, baskın elinizin avuç içine bir sonik enerji topunu topladığınızı hayal edin. Ek efekt için, sonik topun mavi veya beyaz gibi şifalı bir renge sahip olduğunu düşünün.

Üçüncü adım: Topunuzun avucunuzdan ve iyileşmekte olduğunuz kişinin etkilenen alanına hafifçe sürüklendiğini hayal edin. Bu tekniği uygularken “düzeltmek” veya “iyileşmek” gibi bir mantra kelimesi kullanmak yardımcı olabilir.

Dördüncü adım: Şifalı ses enerjisini kendi varlıklarına giren ve hastalığı etkisiz hale getiren görselleştirin. Kişinin nasıl hissettiğine veya hastalığının ne kadar ciddi olduğuna bağlı olarak, birden fazla iyileşme seansı yapmanız gerekebilir.

Sonokinetik iyileşmenin hiçbir şekilde geleneksel tıbbi tedavinin yerine geçme niyetinde olmadığı belirtilmelidir.

Sonokinesis Yolculuğunuz

Herhangi bir yeni beceride olduğu gibi, bu makalede açıklanan sonokinesis tekniklerinde uzmanlaşmak pratik ve özveri gerektirir. Hemen sonuçları göremiyorsanız, devam edin. Bunu bilmeden önce, tüm bu tekniklere hakim olacaksınız ve hatta sizin için en iyi olanı kendiniz geliştirebilirsiniz.


Başarılar !

Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Sonokinezi” sayfasına dön